Jump to content

Zyxel Kurulum (network Kartı Bulunamadı Hatası)


chatmece

Recommended Posts

slm arkadaşlar öncelikle böylebir hizmeti (tncxp) bize sunan arkadaşlara tşklerimi sunarım.

benim sorunum şu pc ye format attım ve tncxp cdsi ile tekrar kurulum yaptım herşey gayet güzel ve normal çalışıyor.

yalnız ttnetin verdiği zyxel 600 prestige marka kurulum cd si ve modemi tanıtırken bana bu hatayı veriyor.

internet cd sini kurarken bana

Bilgisayarınızda network kartı bulunamadı. Bilgisayarınızın network kartının doğru yüklendiğinden ve çalıştığından emin olun konfigurasyon sihirbazından çıkmak için tamam butonuna basın.

Dİye bir uyarı veriyor ve interneti kuramıyorum

format atmadan önce internet vardı çalışıyordu sorunsun tncxp yi kurduktan sonra kuramadım.

daha önceki atmışolduğum formatlarda böyle bir durumla karşılaşmadım ilkdefa oluyor sorunumu tama olarak nasıl halledebilirim.

bana ayrıntılı birşekilde anlatırsanız sevinirim nerden nasıl yapabileceğimi. Donanımla pek aramyoktur lütfeen sade birşekilde anlatırsanız sevinirim kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Güzel arkadaşım sorunu bir screen koysaydın daha net bir şekilde anlayabilirdim ancak sana şunu söylüyüm bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden aygıt yöneticisine gel Network/LAN bölümü ile alakalı bir yerde sarı bir ünlem işareti varsa donanımın takılı ancak farklı başka bir modem driveri yüklü olabilir.

Şu siteden o dediğin modenim son sürümünü indir

http://www.driverlar.com/driver-download.php?id=336[/CODE]

birde bunu kurduktan sonra (modem kapalı iken kur) sonra modemin herşeyini doğru taktığından emin olup çalıştır. Eğer olumsuz bişey olursa buraya screen koyarsan sevinirim daha ayrıntılı yardımcı olma bakımından ;)

Link to comment
Share on other sites

valla hocam yapamadım melet yine olmadı ben grekli bilgileri ekliyorum bana bilgiverip duruma göre yönlendirirseniz sevinirim. bu arada pc toplamadır herhangibir donanım cd si yoktur bilginize. yardımcıolursanız sevinirim kolay gelsin.

11hi0.jpg

33vb9.jpg

44bv9.jpg

22md1.jpg

Link to comment
Share on other sites

geçen aynı bu modem de benimde başıma böyle bir olay geldi bende explorer den modem in ip adresini girererek modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi girip öyle sağladım bağlantıyı 192.168.1.1 di ip adresi yanlış hatırlamıyorsam login şifreside 12345 yada 1234 olması lazım.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

bendede aynı sorun var zyxel p600 serisi modem kullanıyorum daha önce xpde sorunsuz çalışıodu ancak vistaya geçtiğimden beri sürekli nette kopmalar oluyor modemi tekrar kurmaya çalısıorum network kartı bulunamadı yazıyor. çok anlamıyorum da bu işlerden bana ayrıntılı yazarsanız cok sevinirim aygıt yöneticisine baktım ethernet yazılı bişey göremedim kurulu değil sanırım bana yardımcı olurmusunuz:(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...