Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Bu Kombi iyimidir Kullanan Varmı?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

Araştırmalarım sonucunda "Airfel digifel PREMIX" marka kombilerin_kronik bir hatasının olmadığı,alanlarında yoğun kısmının çok memnun olduklarını yorumlarıylada belirtmişler.Daikin markasının komponentleriyle aynı olduğu belirtilmiş bir uzman tarafından.Bütçeye uygun olduktan sonra alınabilecek bir cihaza benzemekte.  

Kombi denince benim aklıma vaillant marka  geliyor hep.  :)

Bahsi geçen benzerliklere dair link,resim ve yorum:

Daikin VZ ve Airfel Digifel Premix aynı altyapıda kurulmuş komponentleri aynı olan kombilerdir
24kW 30kW 38kW gibi birebir aynı kapasite seçenekleri, minimum ısıl güç , modülasyon aralığı,cold burner door teknolojisi & sıcak su kullanım gücü ve içparçalarının görünümü nerdeyse aynıdır.

DAIKIN PDF:  

AIRFEL PDF: 

Please register to see this content.

52b951ae5a3132dfa64da5f3f3b03d63.jpg


eb8cb50337617fab921d006000d4ee0e.jpg


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

abdullahTR, 45 dakika önce yazdı:

evinizin çevresinde bölgesinde hangi servis daha coksa o cihazlara bakmanızını tavsiye ederim. Genelde Bosh , Eca, Demirdöküm, Vailant, Baymak diye gider bu kombide..

yoğuşmalı secme sebebiniz nedir?

Anladım fakat o marka kombilerde fiyat olarak biraz üst seviyede bizim için. Yoğuşmalı seçmenin nedeni tasarruf değilmi genel olarak? Yani başka ne nedeni /sonucu vardır benim bilgim yok. 

Az öncede yakınım aradı. Ben Baymak için anlaşmıştım dedi. Bende zaten siz oturacaksınız sizin memnuniyetiniz önemli ben iptal ettiririm dedim. ?

Link to comment
Share on other sites

evin m2 kombiye uygun ısı yalıtımda varsa normal kombi iş görür ev cok büyük değilse yeni kombilerin iç aksamları hep plastik sıcak soguk geçiyor içersinden yıllar sonra içersindeki o sensörler hep arıza veriyor ve burda önemli olan sectiğin kombinin yedek parcasını bulabiliyor musun bu önemli yoksa resmi servise gitmek zorunda kalırsın ve iyi paralar alırlar yani

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Kombi fiyatı uygun diye alınabilecek bir ürün olduğunu sanmıyorum. Kalitesiz olduğunda hem ailenizin hemde binanınzdaki herkesin canını tehlikeye atar. Benim tavsiyem, çevrenizde bu tip işlerle uğraşan birileri varsa ona sorman olur. Biz zamanında beretta marka bir kombi aldık. Ancak bu kombi olayında basınç olayı v.s de çok önemliymiş. Basıncı biraz düşük kaldığı için bazı odalar pek ısınmıyor. Almadan önce bu işi yapan birisine danışıp almakta fayda var. Cebine 20-30 tl verirsin. Evin, peteklerin v.s durumuna bakıp uygun olup olmadığını söyler. Kombi alımı, yedek parça bulmanın kolaylığı ile karar verilecek bir olay değil. Biz aldıktan sonra tercih yaparken bir sürü farklı şeyi düşünmemiz gerektiğini çok sonradan öğrendik. Sonuç olarak kombi alıp, beğenmedim diyerek atamıyorsunuz. Doğru tercih yapmak için, hangi marka petek kullanacaksınız, ebatları neler, kombinin basıncı evi ısıtmaya yeter mi? Her koşulu düşünmeniz gerekiyor. Fiyatı uygun diyerek alırsan ileri de çok pişman olursun...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...