Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Yüklü Ses çıkış Aygıtı Yok Hatası


tukovenediko
 Share

Recommended Posts

Üstatlar yardım lütfen  hometech alfa 110a cihazda eski windows 10 kurulu idi ben son sürüm windows 10 kurdum ses problemi yaşıyorum üretici sitesinde setupsız driver var aygıt yöneticisinden gösterip  yüklüyor ama ses çalışmıyor windows update de bulamıyor win 8 kurdum sorun aynı sürücüyü nette bulamadım üreticiye yazdım servise göndermemi istedi driver boster işe yaramadı yardım bekliyorum teşekkür ederim

 

Link to comment
Share on other sites

Değerli Kardeşim Boş Sistem Kurup UAC'I DEVREDIŞI BIRAKIP DRP SU Veya Wise Driver Care Gibi Online Yazılımları Deneyebilir Misiniz? Veya Tanımlanamayan Sürücüye Donanım Kimlikleri > Misal HID\VID_1B1C&PID_1B3C&REV_0308&MI_00&Col03 Google de Aratıp Deneyin.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Tümleşik ekran kartı ve ses aygıtlarının kullandığı alt yapı bileşenlerinin eksikliğinden kaynaklıda olabilir.Cihazın üzerinde gelen w10 versiyonunun hangisiyse eğer,aynısını kurmaya çalışın kurulum sonrasında " Microsoft Visual C++ " paketlerinin sisteminize (sürücülerden evvel) kurulu olduğundan emin olun bazı sürücü paketleri (Ses,görüntü,chipset vs.) bu sistem bileşenlerine ihtiyaç duyarlar.Microsoft .NetFramework paketlerininde yüklü ve güncel olduğundan emin olmakta gereklidir.Yalın sıfır kurulmuş sistemlerde,bilhassa msdn windows_sistemlerde yaşanılabilecek buna benzer negatif gelişmeler olabilmektedir ve sonraki uzun uğraş ve süreçlerde beraberinde gelmekte bilmeyen için daha zor elbette.

Donanımsal teknik bir sorun varsa eğer,elbetteki garantiside devam ediyorsa eğer,yetkili servise vermek daha mantıklı.Üstteki durumlardan kaynaklıysa eğer sorun çözülebilirde elinizdeki mevcut sistem,işlemci ve anakart donanım uyumsuzluklarından kaynaklı olduğundan ötürü (cihaz üzerindeki yüklü gelen orijin sistemin aynısı) olmamasınında rolu olabilir.

Yazdıklarım sadece muhtemel ve tahminlerden ibarettir nihai olarak çözümleri ve sonuçları ancak kendiniz tespit edebilir çözümleyebilirsiniz.Teknik sorunsa eğer son çare cihazı servise vermek gerekli elbette kolay gelsin.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...