Jump to content

Yerli, Yabancı Müzik Dinleyebileceğiniz Bir Site


Macintosh

Recommended Posts

Site Hakkında ( http://www.musicopat.com )

Musicopat; bir müzik insanı! :D

İnternet üzerinden yerli ve yabancı 100 binlerce şarkının dinlenilebildiği alternatifsiz bir müzik sitesi…

Musicopat, geçmişten günümüze yerli ve yabancı 100 binlerce şarkıyı arşivinde barındıyor. Üye olan herkes bu arşivden sınırsız yararlanıyor. Üyeler; evde, iş yerinde, partilerde, internet bağlantısı olan her yerde siteye kolaylıkla ulaşabiliyor, diledikleri şarkıları bilgisayarlarına yüklemeden, ücretsiz bir şekilde anında dinleyebiliyorlar.

Müzik türlerine ve şarkıcılara göre özel hazırlanmış 10’larca radyonun çevirim içi frekansı…

Musicopat; müzik türlerine, şarkıcılara, yörelere göre özel hazırlanmış onlarca radyo ile ayrıcalıklı bir müzik keyfi sunuyor. Her geçen gün musicopat’ların taleplerine göre bu radyoların sayıları çoğalıyor, tarzları çeşitleniyor. Herkes kendinden bir şey buluyor, herkes müzik dinliyor!

Müzik tutkunlarının tanışıp, sohbet etme imkanı bulduğu bir arkadaşlık platformu…

Musicopat; üyelerine müzik dinleme, kendi profillerini yaratabilme ve yeni müzik tarzlarını keşfederek, aynı müzik zevklerini paylaşan diğer üyelerle arkadaşlık kurma imkanı sağlıyor. Musicopat’lar, kendi gruplarını kuruyor, şarkıları e-mail yolu ile üye olmayan arkadaşlarına hediye edebiliyor. Herkes sohbet ediyor, herkes müzik dinliyor!

Türkiye’nin ilk yasal ve ücretsiz müzik dinleme portalı…

Musicopat; müzik sektörünü temsil eden meslek birlikleri ile içerik ortaklığında bulunarak, eser sahiplerinin haklarını gözetiyor. Çeşitli müzik tarzlarındaki 100 binlerce şarkı, yasal ve ücretsiz olarak üyelerin erişimine sunuluyor.

Arkadaşlar, gerçekten şimdiye kadar rastladığım en iyi arşive sahip online müzik dinleme sitesi diyebilirim. Siz de deneyin bence.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...