Jump to content

Gif ile çoklu Resim Nasıl Ekleniyor ?


Konohali
 Share

Recommended Posts

Senaryo: Elimdeki 5 adet resimleri kendime göre GİF hareketli resimlere dönüştürdüm zaman ayarlarınıda kendimize göre yapabilmekteyiz.orn: 100/1 saniye,200/2 saniye gibi.Filigran,farklı resim ilaveleri,efektler,yazı text metinleri vb.özelliklerde var.
Diğer özellikleri: Gif resimleri düzenleme,mevcut resimleri (Jpeg,png vb.) gif veya avi videolara çevirme vb.Farklı image uzantılarına convert etme vs.. :) 

Uygulama adı: Ulead GIF Animator | Dil: Türkçe

Please register to see this content.
katılımsız kurulum zipli şifresiz! 5 mb Win_32/64bit.

Untitled37ff3044d9c1742c.gif

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

By_FaRuK, 3 saat önce yazdı:

@forjest hocam, videoyu gife çevirme yapılabiliyor mu bu programda? Forumda da bazen görüyorum videoyu gif olarak paylaşımları.

Bahsi geçen özelliklere sahip bir çok program var esasen ancak ben çoğunun adını bilsemde uzun zamandır alıştığımdan olsa,"windows üzerinde BBFlashback" adlı video kayıt,düzenleme ve Export dışa aktarımla,düzenleme sonrası çeşitli video formatlarından başta gif vd. istifade etmekteyim,eğerki resim olarak aktarım yapacaksam eğer GIF image'ı seçiyorum bu herhangi bir videosu kaydedilmiş olan bir dosya da olabilir farketmiyor.Önemli olan,GIF resmine dönüştürülecek olan video'nun uzunluk metrajlarına dikkkat etmek gerekli (çekilen video 50 mb'ise bunu editleyerek "Program üzerinden!") gereksiz bölgeleri kesme çıkartma vb.işlemlerle istenilen kıvama geldiğinde üstteki bahsettiğim dışa aktarım sonrasıda GIF image'ın boyutu ve kaliteside ona göre resme işlenecek.Buda kullanıcıya,yüklenen siteye,ihtiyaca göre zamandan,resme bakan kişininde odağına göre uyarlı ve derli toplu olacağında işlem bu yöntemle yapılması iyi olacaktır.Son olarak'da,(Özellikle GIF ve diğer videolu formatlarda aynı şekilde olabilir <-> orn: (Flv,mp4,mkv,avi,h263-h264 vs.) dosya formatları vs. gibi çeşitlerde dahil.

indirme linkleri: + (Dil_Çevirisini daha evvel yaptığım çalışma) Uygulamanın kaynaklinki: 

Senaryo: BBFlashback ile alınan video'nun,GIF Resmine dönüştürülmesi ile ilgili ufak bir anlatım.Video: (12 Fps ile vlc player desktop kaydediciyle alınmıştır!)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...