Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Forjest


MOTUN
 Share

Recommended Posts

forjest, 02.02.2020 - 22:22 yazdı:

sk8er_boi site Yönetici üstadımızında şahsım adına göstermiş olduğu,hassasiyetinden ve düşüncelerinden ötürü buradan sizlerin huzurunda en derin saygı ve sevgilerimi gönderiyorum kendisine diyecek birşey bulamadım müteşekkirim sağolasın üstadım.

Sizler nasıl uygun ve taktir ederseniz öyle olsun.Hepinize değerli hassas düşünceleriyle hakkımda iyi temennilerinde bulunan tüm Arkadaşlara buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum.Hepiniz iyiki varsınız değerli kardeşlerim Abilerim tüm üye Arkadaşlar sağ olun! var olun!

Arkadaşlar dışarı çıkıp mahalledeki gençlere sordum Ptt iban no ile ilgili,ne yazıkki bir fikir edinemedim.Benim PttKart üzerindeki üstteki motun üstadın eklediklerinin yanısıra kartım üzerinde farklı iki numara daha var.Lütfen mazur görün "online ve bankacılık işlemleri vb.işlere girişmedim"  şimdiye kadar biraz özel ama durum bu.bu konuda geri kaldığımı  belirtmeliyim.Online bankacılık işlemleri hususunda iban no'mu,ya da hesap numarasımı  bilmiyorum alta ekliyorum (kart üzerindeki no'ları)  aynı şekilde.

 

Tavsiyem bu şekilde kart bilgilerini verme.  Art niyetli olan olursa bu numaralar çok işine yarar. En sağlam ve basiti IBAN no.

Edited by köylü
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Forjest usta valla ben seni Bilgisayar mühendisi falan sanıyordum. Bu ülkede parasızlığın ve sağlıksızlığın ne demek olduğunu en iyi bilen kişilerdenimdir.  o yüzden Allah tan işi tam vaktinde sağlama bağladım.  Aslında her ne kadar kendimi şanssız görsemde sanırım tam tersi. Yani böyle gizemli şeylere çok kafa yormam ama hani şu Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş misali harbiden hızırla aram iyi galiba. :)  Ne zaman bittim dediysem hiç ummadığım yerden bir ışık ümit belirmiştir. Yada belkide ben Hızır a yakınım. bu da babadan miras bana.. Her şeye rağmen doğru dürüst olmak..  Çocukluğumdan beri ne fırsatlar geçti bu yüzden elime. Yani özellikle zengin  ve güçlü kişiler sendeki dürüstlüğü gördülermi  illaki sana şans vermek isterler.  Ama ben de kronik sağlık sorunlarım yüzünden bunları değerlendiremedim.  Ve bu yüzden oldukça dalgalı bir hayatım oldu. Zaten benim kaderim dalgalı yazılmış..  :) 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 "şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır, gerçekten her zorlukla beraber bir kolaylık vardır." İnşirah Suresi 5/6 Rabbim şifalar versin, üzerinize sekinet indirsin, bu vesile ile ekteki dosyaları paylaşmak istedim

Please register to see this content.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

@forjestÜstadım çok geçmiş olsun, Rabbim Şafi sıfatıyla şifa nasip etsin. Üstadım IBAN işini halledip konuda paylaşırsan gördüğüm kadarıyla (Allah hepsinden razı olsun) yardım edecek arkadaş çok. Az birikir çok olur, o da inşallah derdine biraz da olsa derman olur. Tekrar çok geçmiş olsun.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Murat kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Buradaki insalar senin saglıgına kavuşman için yardımına hazır bu sana gūç ve kuvvet versin.

Annenin maş aldıgı bankanın IBN  ve İsmini buraya yazarsan yapılan yardımlar bu şekilde sana ulaşmış olur.

Dostlarıma ve arkadaşlarıma senin saglık durumunu anlatacagım.

 

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

sk8er_boi, Bir saat önce yazdı:

Öğlen 12'ye kadar gönderilen bağışları kendisine PTT yoluyla gönderdim. Elle tutulur bir miktar toplandı. Biriktikçe tekrar göndereceğim.

İnternet yoluyla ptt den göderme var mı üstad

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Makifo, 1 saat önce yazdı:

Siteye yapılan bağışları Cihat abim kendisine iletiyor. O kanal üzerinden de yardımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

... merak ettim: ptt sistemini

 

Edited by efe34
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

sk8er_boi, 03.02.2020 - 17:49 yazdı:

İnternet üzerinden eft yok. Şubeye gidip yapıyorsunuz.

Linkte var gibi üstad: şubeden yolamak çok masraflıymış : yuhh

Please register to see this content.

 

 Bankalardan PTT Posta Çeki Hesabına Para Göndermek

edit: hesap değişikliği medeniyle editlendi

 

Edited by efe34
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Abi konuyu ve cevapları okuyunca bi kötü oldum. öğrenciyim mesai saatleri dışında olduğu için eft talimatı bıraktım. elimden geldiği kadar atmaya çalıştım bişeyler. Allahtan en kısa zamanda şifalar diliyorum.  hasbünallahü ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Bu öğlene kadar gönderilen bağışlar forjest arkadaşımıza iletilmiştir. Bundan sonra bağış yapmak isteyenler, ilk mesajdaki hesap numarasını kullanabilirler. Bağışlar bize uğramadan direkt olarak forjest arkadaşımızın ziraat bankası hesabına gidecektir.

Edited by köylü
hesap değiştirildi
  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • MOTUN featured this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...