Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Forjest


MOTUN
 Share

Recommended Posts

sk8er_boi, 2 saat önce yazdı:

Bu öğlene kadar gönderilen bağışlar forjest arkadaşımıza iletilmiştir. Bundan sonra bağış yapmak isteyenler, ilk mesajdaki hesap numarasını kullanabilirler. Bağışlar bize uğramadan direkt olarak forjest arkadaşımızın ptt hesabına gidecektir.

hocam verdiğiniz hesap no için iban no  olarak da verebilir misiniz ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bende uzun süredir işsizim normalde emlakçı olduğum için bir kaç emlakçı ile iş yapmaya çalıştım ama olmadı sadece 1-2 kere kiralık daire verebildim onu da ofise bağlı çalıştığım için %50 bölüşmüştük. Atıyorum 1000₺'ye daire veriyorsun 500₺ senin 500₺ ise ofis sahibine veriliyor. Bu yüzden bir dikiş tutturamadım işsiz dolaşıyorum etrafta. İş verenler ise bu durumu fırsat haline çevirdiler. İlanlara bakıyorum SRC belgeli şoför arıyorlar ama detaylara inince SRC belgeli şoföre tuvalet temizliğini, çaycılığı, depo da taşıma işlerinde yardımcı olmak gibi saçma sapan işlerde kullanıyorlar. Adam şoför lan şoför temizlik yaptırmak tuvalet temizletmek nedir. Üstelik bu kadar işe rağmen 2000₺ maaş veriyorlar :) Bunlar gibi daha niceleri var sövüp sövüp kapatıyorum sayfaları. 3 aylık bir kızım var inanın yeri geliyor eve ekmek bile alamıyorum kendimi geçtim eşime ve o 3 aylık el kadar bebeğe üzülüyorum. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüm ama yapamadım. Çok zor zamanlar geçiriyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Bu yönetim ülkenin içine etti resmen.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Tnctr' den donanım, yazılım hakkında nice şeyler öğrendik. Burada arkadaşlara, üstatlarımıza ne sorsak cevapladılar karşılıksız. Böyle bir üstadımızın zor gününde yanında olmak vefa borcumuzdur.  İnsanlar yardımlaşarak bilgiyi, maneviyatı ve maddiyatı kazanır.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

forjest, 02.02.2020 - 19:47 yazdı:

"Öncelikle herkeze başta motun üstada ve diğer tüm değerli üye arkadaşlarıma hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum!".

Açıkcası bunları yazarken ve konuyu görünce bilirsiniz işte,biraz utanç içerisinde ve ezik şekilde bir hissiyata kapıldığımıda belirtmem gerekli hepimiz "insanız sonuçta" çeşitli farklı duygularımız farklılıklarımıza dayanan doğaln ve tabiatıyla olan birşey.

Uzun zamandır motun üstad'la telefonla görüşürüz,telefonumun listesinde daha evvel'den,kaybolması hasebiyle forum chatbox'tan görünce,kendisine mesaj attım.Bu vesileylede sağolsun kendisi şahsımı arayarak dönüşle hal hatır sordu.Kulakları çınlasın gerçi uzun zamandır kendisini online pek göremiyorum ancak belirtmemde yarar var,"Köylü" üstad 'da daha evvel telefon ve özel günlerde zaman zaman mesajlaşma vb. olmuştu her iki değerli yönetici arkadaşlarıma,her ne kadar burada geçmişten bugüne çok fazla detaya inmeden durumumla alakalı olarak gündeme gelmediysede ilgi alakaları her zaman olmuştur bunları yazmak belirtmemde bu vesileylede uygun ve iyide oldu.

Evet üsttede motun üstadın belirttiği hususların açıkcası fazlası var,herkezinde kendine göre mutlak bir şekilde dertleri sorunları olur olmamasıda mümkün değil zaten farklılıklar olsada.Benim temel asli sorunum sağlık sosyal hizmetlerden faydalanamamdan kaynaklı olarak,yetersiz mali kaynaklarımdan dolayı uzun zamandır sağlık hizmetleri ilaç vb.durumlardan kaynaklı olarak ihtiyaçlarımı karşılayamam oldu.Hayatta olan emekli Annemin emekli sandığı üzerinden bir şekilde sağlık ocağı kanalıyla ancak muadil bazı ilaçlar alarak bir nebze  Allaha şükürler olsun eskiye göre toparladım.Demem şuki değerli Arkadaşlarım abilerim ve kardeşlerim çekinerek,utanarak ve çekimser kalarak üstteki bahse konu şahsi durumumdan kaynaklı olarak son 6 aydır özellikle mali,sağlık vb.güvencelerden istifade edememden sgk borcum,işsizlik vb.durumlardan."Fakirlik belgeleri,bulunduğum bölgenin belediyesi" vd.kurumlara zar zor şahsi olarak giderek evrak tanzimleri ve şahsi görüşme yapmama rağmen ne yazıkki bir yardım alamadım devamıda gelmesi yazışmalarım oldu mail ve sgk üzerinden yinede etkisi dönüşler olsada hakkımda net nihai istenilen beklenti sağlık ve kısmen mali yardım taleplerim nagatif olarak sonuçlandı.

Hal böyleyken sessiz,içine kapanık sağlık sorunlarıyla cebelleşme aldığım ilaçların tabiiri caizse "aptal eşşeğe" çevirme durumuna kadar gelmesi ruh halide eklenince artık umudu kestim ve sineye çektim hepsini "yüce Allaha havale ederek" kaderimle başbaşa kalmayı böylesi demekki uygun görüldü diyerek öylece yarım yamalak şekilde bir süreçle hayatıma devam etmekteyim.Eklemek istediğim ya da,eklenmesi gerekli o kadar çok fazla detay varki söylenmesi veya yazılması dahi buradan beni rahatsız ediyorken,sizleri nasıl etmez diye düşünmüyor değilim anlayışıyla,yazmayı kesinlikle arzu etmem ne forum ne de bana yakışmazdı herhalde.

Yazdıklarımdan sürçi lisan ettiysem eğer hepinizde özür dilerim değerli Arkadaşlar.Duyarlılığınız için Allah hepinizden RAZI olsun duanız bile bana yeterli. :( 

Daha fazla yazamayacağım :(  hürmetler hepiniz sağlıkla kalın.

s.a usta öncelikle geçmiş olsun ssk lı bile olsan dogru düzgün işlem yok devlet dediklerimiz bizi bu hale getirdi saglıkta cıgır actık diyor hastane yaptım diyor ama iş benim hastalığıma gelince şu ilacı kullancan ama ssk karşılamıyor yani devlet dedigimiz adamlar hep bizi bu hale koydular hastalıgın tam olarak nedir buraya yazmak istemezsen özelden mesaj atarsın zengin degilim ama elimden geleni yaparım allaha emanet ol

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

gecmis olsun forjest ustam. her nekadar ayni masaya oturmus olmasak da, 13 senedir birlikte ihtiyarladik bu forumda. keske para gondermek yerine, sizleri muhtac duruma dusuren kanunlari degistirebilsek. bircok konuda elimizden hicbirsey gelmese de, elimizden geleni esirgemedigimiz surece insaniz. 

MOTUN usta, ilk mesaja bankanin bic'i da eklersen IBAN ile gonderenlere kolaylik olur.
BIC :  TGBATRIS

Edited by harktu
  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

yaklaşık 400/450 bin üyeden oluşan forum, ne kadarı aktif kulllanıyor bilemem ama anlık çevrimiçi kullanıcı sayısı 10 binleri buluyor. 

Tutup 500/200tl gönderebilecek sayısı çok çok azdır ama 5tl/10tl göndersek bile o para toplamda bir derdine derman olur.  Forjest abimiz canımız ciğerimizdir, bu zor günlerinde yanında olmalıyız. 

Dediğim gibi, elimizden geldiği kadar ufak ufak destek olalım kendisine. damlalar birikir göl olur. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

MOTUN, 19 dakika önce yazdı:

Allah hepinizden razı olsun. dün akşam forjest ile görüştüm telefonda. Ne kadar mutlu bilemezsiniz, özellikle de efe34 hocam, Allah ne muradınız varsa versin. yaptıklarınızı anlattı biraz, ne diyeceğimi şaşırdım. Hepinize çok teşekkür ederim millet :) 

Her ne kadar bir katkı da bulunamasam bile bir büyüğüm olarak forjest reisin mutlu olması beni de mutlu etti. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • Editor
amd_turkey, 15.02.2020 - 07:31 yazdı:

yaklaşık 400/450 bin üyeden oluşan forum, ne kadarı aktif kulllanıyor bilemem ama anlık çevrimiçi kullanıcı sayısı 10 binleri buluyor. 

Tutup 500/200tl gönderebilecek sayısı çok çok azdır ama 5tl/10tl göndersek bile o para toplamda bir derdine derman olur.  Forjest abimiz canımız ciğerimizdir, bu zor günlerinde yanında olmalıyız. 

Dediğim gibi, elimizden geldiği kadar ufak ufak destek olalım kendisine. damlalar birikir göl olur. 

 

?

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

bende yollayamadım sıkıntılar var bide hasta oldum evde yatıyorum hepimiz birbirimize yardımcı olsak ülkemiz çok iyi olur o der banane bu der babamın oğlumu  aslına bakıldığında hepimiz bir anadan bir babadan olmayız  o yüzden kendi kardeşimize yardım ediyoruz el diye bir laf yapmışlar hepsi yalan bu dünya üzerinde ne kadar insan oğlu varsa hepimiz aynıyız 1 tabut 1 parça kefen vede toprağa mahkumuz askerde az para aldım yanıma yeter demiştim acemi birliginde o zaman da askeri malzemeleri el koyup çöpe atıyoruz deyip kendileri  alıyordu kime şikayetlicen demi annemi aradım para varsa gönder yok maaş alınca atacağım dedi neyse amcamı aradım bişi olunca beni ara para pul amca danda sağ olsun bi fırçada ordan yetim  bir kaç gün ondan bundan dilendim sonrada devrem anlamış para toplamış tüm bölükleri gezmiş  2000 den fazla kişi vardı kim ne verdiyse allah razı olsun  1000 tl ye yakındı baya çoktu o zamanda ilk almak istemedim  utandım tuaf oldum  ağlayarak aldım allah razı olsun dedim kimden topladıysan hepsinin ismini yaz borç olarak alım dedim bütün bölük topladık borç değil hepimizin görevi darda olana yardım etmek 5 ay filan o parayı yedim annem dende istemedim sonda hakkari de göreve gidince hiç istemedim aklıma geldikçe allah razı olsun yerleri cennet olsun  o yüzden hepimiz kardeşiz kendimize yardım ediyoruz o yüzden böyle durumlarda birbirimize destek olmazsak yarın hiç bir konuda destek olamayız hakkınızı helal edin vaktinizi aldım allaha emenet olun

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

byhabit, 3 saat önce yazdı:

burda ne güzel insanlar var maşallah aile gibi olmuş burdakiler.

sevgili forumdaşım forjest allahtan şifa diliyorum sana büyük geçmiş olsun 

böyle sevenlerinin olması muhteşem birşey

teşekkürler kardeşim allah razı olsun amaç zaten aile olmak aile demek güçlü olmak demek iyi foumlar kolay gelsin sana

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

forjest, 28 dakika önce yazdı:

Şu anda eskisinden çok daha iyi hissettiğimi adeta çocuk gibi bir sevinç içerisinde olduğumu belirtmem gerekli.

Üstadım hem inancımız hem adetimiz gereği yardıma önce yakından başlanır, birbirimizi hiç görmesek de arada mesafeler olsa da sen ki forumdaki herkesin kendine yakın hissettiği güzel yürekli bir ağabeyimizsin, yanlış anlaşılmasın yaptığımız/yapacağımız yardımlar bizi öldürmez ama seni güldürebildikse ne mutlu bize. Sağlığının ve moralinin düzeldiğini görmek beni gerçekten çok mutlu etti, eminim ki forumdaki herkesi sevindirdi. Allah ömrünü sağlıklı, bereketli kılsın.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar yeni değişen son ve tek hesap bilgilerini ekliyoruz buraya

Spoiler

İsim: Murat Atıcı

Ziraat Bankası Avcılar/İstanbul şubesi

IBAN : TR 5100 0100 2469 4328 7695 5004

Herhangi bir bankada hesabı olmayanlar, Ziraat Atm lerinden

2469-43287695-5004

nosu ile ve yatıranın tc kimlik ve GSM numarası (gerekiyor) ile para yatırabilir (1000 tl ye kadar 2 tl masraf ile)

 

Şimdiden Teşekkürler

Edited by efe34
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

hammer1284, 02.02.2020 - 13:04 yazdı:

Ufakta olsa yardım yapmak istiyorum fakat akbank mobil ve ziraat mobilden yapamadım bilen var mı?

 

34ero, 02.02.2020 - 13:12 yazdı:

İban no olursa daha kolay gönderim olur

ilk mesaja eklendi

34ero, 04.02.2020 - 13:47 yazdı:

hocam verdiğiniz hesap no için iban no  olarak da verebilir misiniz ?

ilk mesaja eklendi

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • MOTUN featured this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...