Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Bu Sisteme Hangi işletim Sistemi


kaandxxd
 Share

Recommended Posts

 

 

İyi günler hocalarım bu sisteme hangi windows sürümü kurabilirim, win7 sistemde bile takılmalar oluyor forumda fazla işletim sistemi var kafam karıştı yardımcı olur musunuz?

Şimdiden teşekkürler, yanlış yere açıldı ise affola.

 

Zn2zpA.png

 

oynNp2.png

 

l4BNpk.png

 

Tekrar söylüyorum yanlış yere açıldı ise maruz görün konu başlıklarını inceledim buraya açayım dedim, cevaplarınız için şimdiden tekrardan teşekkürler.

 

İyi Forumlar...

 

Link to comment
Share on other sites

casper0007, 1 dakika önce yazdı:

Elindeki donanım için söyleyebileceğim 7 starter 

8.1 embedded son olarak ta 10 ltbs onerebilinir.Tqbi bunlar için ince ayar sart

öneriniz için teşekkür ederim forum içerisinden önerdiğiniz bi win 8.1 embedded veya 10 ltbs var mı hocam win 7 sıktı ve ince ayar dosyalarınız veya bir ıpucu konusu var mı teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

By_FaRuK, 7 dakika önce yazdı:

Bu donanımda pro sürümler kasar. Kaldı ki 2 gb ram var. En azından 2 gb daha ram takviyesi yapılırsa Windows 7 home yada Windows 8.1 Embedded daha rahat kaldırır.

öneriniz için teşekkürler hocam fakat sınava hazırlanıyorum bu cıhaz benım ınternet ve vıdeo işlerimi görmesi için herhangi bir takviye bu cıhaza israf olacağını düşünüyorum yapmayacağım sisin işletim sistemi öneriniz nedir bu halde iken teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

hasan835, 3 dakika önce yazdı:

değerli kardeşim, windows 7'yi değerlendirmelisin, (kullanım ömür ve destek süresi sona erdi)  ayrıca,

alternatif olarak da linklerini verdiğim sistemleri de incelersin,

senin PC'nin özelliklerine eşdeğer PC'ye geçen hafta 1.alternatif sistemi kurdum, office 2010 portable (3in1), DX, Flash paketi, sürücülerini kur, windows update'yi de kapat, rahat kullanırsın,

takdir senin,

saygılarımla;

 

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim win 7 ortalama 6 senedir kullanmışımdır can sıkılınca arada  8 ve 10 geçip geri 7 dönmüşümdür :) win 8 deneyelim birde teşekkür ederim.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Aynı buna benzer özelliklerde 2 adet laptop'a format atmıştım çok iyi hatırlıyorum 2 GB ram ve İntel'in dandik işlemcileri vardı her iki sistemde de. Windows 7'nin Home Basic ve Starter harici bütün sürümlerini denedim sistemlerin ikisi de kasım kasım kasıyor daha sürücü bile kuramadım kasmalardan dolayı. Daha sonra 32 bit Windows 7 Starter kurdum sistemlere resmen can geldi o kasan sistemler bildiğin ferrari olmuştu. Bence o sisteme ( Eğer Upgrade Yapılmayacaksa ) kesinlikle Windows 7 32 bit Starter yada Home Basic kurulmalı. Windows 10 LTSB yada LTSC sakın düşünme bir dünya ayar bile yapsan 2 GB ram ve o kötü işlemci ile anca kanser hastası olursun. Windows 8.1 belki adam gibi çalıştırabilir bilmiyorum eğer Windows 8.1 kullanmak isterim dersen de Home yada Single Language kur öyle kullan bakalım bir sorun olursa Windows 7 için olan önerilerimi denersin. 

Link to comment
Share on other sites

Değerli Arkadaşlarımız çok güzel önerilerde bulunmuşlar bende katkı olarak eğerki günlük işler internet vb. gibi kullanılacak cihazsa eğer, hiç düşünmeden winbuntu 32 bit olanını kurun (64 bit 'de olabilir farketmez) rahat edersiniz ısı,pil kullanımı,işlemci ve ram oldukça minimal boyutlarda kullanım_olacağından sisteminizde akıcı stabil bir ortam sunacaktır temel işlemlerinizi rahatlıkla karşıla.Linux platformu genellikle düşük donanımlı pc'lerde netbook,notebook vd.. desktop'larda | lxde,mate,i3,openbox,Xfce arayüze sahip olan linux işletim sistemleri daha çok önerilmektedir eski cihazlar için.Celeron işlemci olduğunu görünce aklıma ilk gelen winbuntu 32 bit oldu oda windows'a benzerliği mantığından hazırlandıki linux'e geçiş yapacaklar için aşina olmaları rahat kullanımları söz konusu olsun diye.Yoksa çok daha farklı dağıtımlarda var elbette ingilizce temelinde genellikle olmaktalar.

indirmelinkleri   | winbuntu 

Please register to see this content.
 |>> Forum içi Konu linki

Diğer notlarım:

Windows platformunda çok sağlam düşük boyut bir lite sistem olursada kurulabilir (ultimate,pro,starter,home farketmez temelleri aynı zaten) 32 bit için bazı uygulamalar desteğininde kesildiğinide bilmenizde fayda var belki kullandığınız bu tarz bir uygulama olabilir.Orn: son sürümleri: vmware workstation +son sürümleri_Adobe Photoshop vb. gibi.

Fikir edinmeniz için Winbuntu_Ekran görüntüleri:

Winbuntu2020.2x648c3843976e5c1d60.gif

Saygılarımla kolay gelsin.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...