Jump to content

Windows 7 Pre-beta Için Geri Sayım Başladı!


teaslee

Recommended Posts

thumb_140099189.jpg

Microsoft, Windows 7`nin pre-beta sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Büyük gün ne zaman?

Microsoft Windows 7 pre-Beta sürümünün önümüzdeki ay hazır olacğını duyurdu. Las Vegas`ta düzenlenecek ve 26 Ekim`de başlayacak olan Professional Developer Conference 2008`de Windows 7`yle ilgili bazı detayların kamuoyuyla paylaşılması ve bu pre-Beta sürümün geliştiricilere sunulması bekleniyor.

PDC 2008`de yer alan konuşmacıların arasında Windows and Windows Live Engineering Group başkan yardımcısı Steven Sinofsky, Microsoft`un teknoloji departmanı başkanı Ray Ozzie, Microsoft .Net Developer Division`ın başkan yardımcısı Scott Guthrie ve Microsoft Live Platform Services`in başkan yardımcısı David Treadwell yer alıyor.

Microsoft`un resmi konferans web sayfasında yer alan bilgiye göre, PDC 2008 toplam 21 oturumdan oluşacak ve bu oturumlarda katılımcılar kernel, ağ, donanım ve sürücüler ve kullanıcı arabirimi öğelerindeki kayda değer gelişmeleri paylaşacak.

Bunun yanında Windows 7 oturumlarında etkin enerji kullanımı, grafik sistemleri, iletişim uygulamaları, doküman ve yazıcı bağlantısı, yeni metin ve grafik API`leri, yeni işletim sisteminin tasarım prensipleri gibi konular ele alınacak.

Kaynak: egitimofis.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...