Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

""unarc.dll Returned An Error Code: - 14"" Hatası


ErtugrulSaglam79
 Share

Recommended Posts

ErtugrulSaglam79, Şimdi yazdı:

Merhaba Arkadaşlar dün yüklediğim GTA V de ""Unarc.dll returned an error code: - 14"" hatası alıyorum bazı forum sitelerine girdim ama çözüm yollunu bulamadım bana bir yardım ederseniz sevirim.

  • Dll vb. hatalar genellikle sistemsel hatalardır.Kurulmuş olan herhangi bir uygulama ya da,oyun vb. bir içerikte eğerki bağlı olan bir dosya eksik veya fazla sistem ile arasındaki uyumsuzluklar söz konusuysa eğer hatalarda kaçınılmaz olacaktır. | Windows 10 işletim sistemleri (veya yüklü olan herhangi bir sistem) üzerinde gelen koruma faktörü defender firewall uygulamasının deaktif edilerek oyun vb. uygulamaları tehdit olarak algılaması nedeniylede (bazen bu kullanılan zararlı lisans dosyaları olabilir vb.) bu tarz hata ve iletilerin çıktığı yönünde net üzerine bilgiler var.Alta eklediğim resim ve linkte çözümüne ilişkin bir anlatım var.
  • Her ne kadar oyunlarla haşır neşir değilsemde işinizin görülmesi anlayışında yorum ve çözüme ilişkin içerikleri alta"spoiler" içerinde  veriyorum inceleyerek deneme yanılma yaparak sorununuzu ancak bu şekilde çözebilirsiniz.
  • Diğer taraftan eğerki sorun çözülmezse eğer ? farklı bir sistemle sıfırlama vb. yönergeleri deneyerek ve mevcut sürücüler ve sistemi tamamen güncelleyerek tekrar'dan denemekte gerekebilir.Defender firewall koruma  uygulamasının programlardan + "oyunlarda özellikle" engellemelere neden olduğu hakkında bilgi ve yorumlarada ayrıca denk gelmiştim daha evvelden. Umarım sorununuz çözülür farklı bilgiler varsada uzman diğer üye arkadaşlarımızda ayrıca yorum düşeceklerdir.

Kolay gelsin.

 ( Unarc.dll returned an error code: - 14 hatasının çözümüne ilişkin ne yapılması gerektiği ile ilgili /  Ekran resimleri: )

Spoiler

wypikb49.jpg

wt7yzisl.jpg

Kaynak linki: 

Please register to see this content.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...