Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Adobe Photoshop CS4/CS5/CS6 / CC /2020/2021/2023/2024 Portable


C@NgO
 Share

Recommended Posts

telefonda resim çekerken bi ayarı karışmış sanırım resimlerin boyutu 240x320 bazı programlar ile boyutunu büyütüyorum ama kaliteside düşüyor netlik kayboluyor resimde bu programla büyütme işlemi yapsam normal resim formatı olarak büyütsem netliği gene gider mi kalitesi düşermi yada bana bu konuda resimin kalitesini düşürmeden büyütceğim bi program dermisiniz

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

[size="3"][size="4"][b]süper çalışıyor eline sağlık.. Vistada kurdum bir problem yok dediğin gibi her açtıgımda accept decline filan seçmem gerekiyor, oda problem değil ama.. yanlız eklenti sorunu var. eklenti yükledim attm app>photoshop>plug-ins içine hata verdi. ne yapmam lazım nereye atmalıyım. normalde oraya atılıyor. bire o problem var oda olmasa süper, birde ben yeniyim öğrenmeye çalışıyorum nette bakıyorum konulara eski sürümden anlatıyorlar. cs3 mü 2 mi bilmiyorum. birde onu versende onda denesek :)[/b][/size][/size] =@ :dribble: :dribble:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

[center][img]http://img820.imageshack.us/img820/8230/32501550.jpg[/img]
Adobe Photoshop CS CS2 CS3 CS4 CS5 Portable | 355.24 MB
Adobe Photoshop bir grafik düzenleme programı geliştirdi ve Adobe Systems Incorporated tarafından basıldı.
Sistem Gereksinimleri Windows

* 1.8GHz veya daha hızlı işlemci
* Microsoft ® Windows ® Tüm sürümler XP/Vista/7
* RAM 512MB (1GB önerilir)
* Yükleme için kullanılabilir sabit disk alanı 1 GB ve kurulum sırasında ilave boş alan gerekir (flash tabanlı depolama aygıtlarına yüklenemez)
* 16-bit video kartı 1024 x768 ekran (önerilen 1,280 x800)
* Bazı GPU hızlandırıcı özelliklerle ilgili olarak Shader Model 3.0 ve OpenGL 2.0 için grafik desteği gerekir
* DVD-ROM sürücüsü
* Multimedya özellikleri için QuickTime 7.2 yazılımı
* Çevrimiçi hizmetler için geniş bant internet bağlantısı

Kurulum sırasında izleyeceğiniz adımlar: Sadece exe dosyalarını başlatın ve kurulumun keyfini çıkarın.(PC'nizin gücüne bağlı olarak 3-10 dakika bekleyin!)

hotfile;

[code]
http://hotfile.com/dl/100478068/ec5fb17/Ad0be.Photoshop.CS.CS2.CS3.CS4.CS5.Portable.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/100475077/ccff212/Ad0be.Photoshop.CS.CS2.CS3.CS4.CS5.Portable.part2.rar.html[/code]

[/center]

Edited by yuhan
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...



Hepimizin bildiği Adobe Photoshop, cs4 versiyonu sadece 56 Mb. Bilgisayarı yormaz. Adobe® Photoshop® CS4 güncellendi. Resim düzenleme yazılımları içinde bir endüstri standardı haline gelen Adobe Photoshop bu sürümünde fotoğrafçılık sektöründeki gelişmelere paralel yeni özelliklerle donatılmış.Adobe® Photoshop® CS4 Extended yazılımı Photoshop CS4 özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra 3D görüntülerle çalışmayla ilgili yeni özellikler, film tabanlı içerik ve gelişmiş görüntü analizi de sunar.

Özellikler:

Spoiler

Yeni Özellikleri Merak Ediyomusunuz?
Dijital görüntülemede yeni boyutlar keşfedin
Adobe® Photoshop® CS4 Extended yazılımı Photoshop CS4 özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra 3D görüntülerle çalışmayla ilgili yeni özellikler, film tabanlı içerik ve gelişmiş görüntü analizi de sunar.

Devrimci 3D boyama ve kompozisyon
Artık 3D modelleri doğrudan boyayın, 2D görüntüleri 3D şekillerin etrafına sarın, degrade eşlemlerini 3D nesnelere dönüştürün, katmanlara ve metne derinlik katın, yeni ışın izlemeli oluşturma motoruyla baskı kalitesinde çıktı elde edin ve desteklenen yaygın 3D formatlarına dışa aktarmanın keyfine varın.


Ayarlamalar paneli
Görüntünüze ait renk ve tona zarar vermeden ayarlamak ve geliştirmek için gerek duyduğunuz har araca kolayca erişerek görüntü ayarlamayı basitleştirin; görüntüdeki kontroller ve çok sayıda hazır ayarlar da bu yeni canlı ve dinamik Ayarlamalar panelinde varlığını sürdürüyor.


Maskeler paneli
Yeni Maskeler panelinden maskeleri hemen oluşturup düzenleyin. Bu panel düzenlenebilir piksel ve vektör tabanlı maskların oluşturulmasında, maske yoğunluğunu ve geçiş yumuşatmasını ayarlamada, bitişik olmayan nesneleri kolayca seçmede ve benzer pek çok eylemde size gereken araçları sunar.

Genişletilmiş alan derinliği
Rengi ve gölgeyi düzgün karıştırıp, artık alan derinliğinize, vinyetlerin otomatik düzeltilmesine ve mercek deformasyonuna uzanan gelişmiş Katmanları Otomatik Karıştır komutuyla farklı odak noktalarına sahip bir dizi çekimden kolayca tek görüntü oluşturun.

Katmanların otomatik hizalanması
Gelişmiş Katmanları Otomatik Hizala komutuyla doğru kompozisyonlar oluşturun. Katmanları her zamankinden daha doğru hizalamak için taşıyın, döndürün ya da sarın. Nefes kesici panoramalar oluşturmak için küresel hizalamayı da kullanabilirsiniz.

Görüntülerin otomatik karıştırılması
Rengi düzeltilmiş tek görüntüde, tonlar ve renklerin korunması seçenekleriyle her biri farklı pozlama, renk ve odak noktasına sahip bir dizi görüntüyü birleştirin.


Daha güçlü baskı seçenekleri
Üstün renk yönetimi, önde gelen yazıcı modelleriyle sıkı bütünleşme ve gamut dışı görüntü alanlarının önizlemesini görüntüleme becerisiyle inanılmaz baskılar elde edin. Mac OS'de 16 bit baskı desteği artan renk derinliği ve netlik sunar.


Geliştirilmiş Adobe Photoshop Lightroom iş akışı
Adobe Photoshop Lightroom® (ayrı satılır) uygulamasında birden fazla fotoğraf seçip, bunları yüksek dinamik aralık (HDR) fotoğrafı olan panoramada ya da çok katmanlı Photoshop belgesinde birleştirmek için otomatik olarak Photoshop CS4'te açın. Lightroom'a kesintisiz dönün.


Akıcı tuval yönü
İstenen derecelerde deformasyonsuz görünüm için (resim veya çizimin ortasında kafanızı eğmeniz gerekmeden) tuvali düzgün döndürmek amacıyla artık tıklatmanız yeterlidir


Daha düzgün kaydırma ve yakınlaştırma
Yeni, aşırı düzgün yakınlaştırma ve kaydırmayla görüntü alanlarında ayrıntılı olarak gezinin. Tek tek pikselleri yakınlaştırırken netliği koruyun ve yeni Piksel Izgara'yla en yüksek büyütmede kolay bir şekilde düzenleyin.

İçerik Bilinçli Ölçekleme
Yeni ve devrimci İçerik Bilinçli Ölçekleme özelliğini, yeniden boyutlandırdığınız sırada görüntü yeni boyutlarına uyum sağlarken önemli alanları akıllıca koruyarak görüntünün otomatik olarak yeniden oluşması için kullanın. Zaman yoğun kırpma ve rötuş olmadan tek adımda kusursuz görüntü elde edin.

Gelişmiş film grafikleri düzenleme
Film grafiklerini yeni tek tuşlu kısayollarla daha verimli düzenleyin, yeni ses senkronizasyon kontrollerini kullanarak ses izindeki belirli noktalarla görsel efektleri senkronize edin ve 3D nesneleri video görüntü bölgesine döndürün.

Ham görüntünün daha iyi işlenmesi
Artık yerelleştirilmiş düzeltiler, kırpma sonrası vinyet oluşturma; TIFF ve JPEG işlemeyi sunan, 190 üzerinde kamera modelini destekleyen sektörünün lideri Adobe Photoshop Camera Raw 5 eklentisiyle ham görüntüleri işlerken üstün dönüştürme kalitesinin keyfine varın.



Sektör lideri renk düzeltme
Artık renk ve ton ayrıntılarını akıllıca koruyan yeniden yapılandırılmış Soldurma, Yakma ve Sünger araçlarıyla önemli ölçüde geliştirilmiş renk düzeltmenin keyfine varın


Dosya görüntüleme seçenekleriSekmeli belge görüntüsünü ya da n kez görüntülerini kullanarak birden fazla açık dosyayla kolay bir şekilde çalışın.

Genişleyebilirlik
Özelleştirilmiş görevlerin gerçekleştirilmesi amacıyla geliştiricilerin oluşturduğu Adobe Flash® teknolojisi tabanlı panelleri alın ve paylaşın. Ayrıca, yeni Adobe Topluluk Yardım çevrimiçi hizmeti aracılığıyla Photoshop kullanıcılarının başarılı dünya çapındaki topluluğundan ipuçlarını ve püf noktalarını alın.



Alternatif:

Please register to see this content.

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...
  • 11 ay sonra...


Adobe CS6 Master Collection Xforce Win/Mac osx Multilingual Full 2013

...::: Full Paket İçeriği :::...

Spoiler

Adobe'nin yeni göz bebeği Creative Suite 6'nın bir parçası olan Photoshop CS6 çıktı Photoshop CS6, 3D fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yapmaya izin vermesiyle dikkat çekiyor.

Adobe'nin merakla beklenen yeni fotoğraf düzenleme programı Photoshop CS6'nın yayımlandı. Yeni sürümün en önemli özelliklerinden biri de 3D imajlar üzerinde düzenleme yapmaya izin vermesi.
Yalnızca Extended Edition ile birlikte gelen bu özellik şu anda beta kullanıcılarına da açık durumda. Fakat programı satın almak istediğinizde, 3D görselleriniz


Photoshop CS6 ile 3D görseller üzerinde oynamalar yapılabiliyor.
Bunun haricinde Mercury Graphics Engine adlı yeni grafik motoru sayesinde performans konusunda zirve yapacağı belirtilen Photoshop CS6'nın Liquify, Puppet Warp ve Crop gibi işlemleri neredeyse anında gerçekleştirebiliyor.
Son olarak yeni Patch aracı sayesinde üzerinde yaptığınız oynamaların sonuçlarını gördüğünüzde gerçek anlamda dilinizin tutulabileceğini de belirtelim.

[color=blue]IÇINDEKILER;[/color]

Photoshop® CS6 Extended
Illustrator® CS6
InDesign® CS6
Acrobat® X Pro
Flash® Professional CS6
Flash Builder® 4.6 Premium Edition
Dreamweaver® CS6
Fireworks® CS6
Adobe Premiere® Pro CS6
After Effects® CS6
Adobe Audition® CS6
SpeedGrade™ CS6
Prelude™ CS6
Encore® CS6
Bridge CS6
Media Encoder CS6

[img]http://i.imgur.com/NFcjK.png[/img]
[color=red]Language Diller:[/color]

Deutsch
English
Espanol*
Francais
Francais*
Hebrew*
Italiano*
Nederlands*
Polish*
Portugues (Brasil)*
Svenska*
Turkish*

[img]http://i.imgur.com/xA5hW.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/NFOVQ.jpg[/img]
TAVSİYE FULL SÜRÜM
This Park:

Photoshop CS6 Extended
Illustrator CS6
InDesign CS6
Acrobat X Pro
Flash Professional CS6
Flash Builder 4.6 Premium Edition
Dreamweaver CS6
Fireworks CS6
Adobe Premiere Pro CS6
After Effects CS6
Adobe Audition CS6
SpeedGrade CS6
Prelude CS6
Encore CS6
Bridge CS6
Media Encoder CS6

[color=blue]Boyut[/color]: 12GB
[color=red]Sıkıştırma[/color]: Rar / Şifre: rupi
[color=orange]Tarama[/color]: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
[color=blue]Platform[/color]: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit Win/Mac osx mac uyumlu




(((Alternatif)))

Please register to see this content.

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...
  • Editor

Adobe Photoshop CS6 Lite® Portable (Multilingual)

 

appicon_128.png

 

* this is an extreme "Lite" version for minimalists looking for the bare essentials..

Photoshop by itself is a very capable application.. you can do almost anything w/just Photoshop.. I know plugins & addons are sexy.. but they are space eaters & resource hogs.. A better alternative is to learn Photoshop..

Writes settings to: Registry. (handled by launcher)

How to install: extract to desired location, launch `PhotoshopPortable.exe`.

Stealth [?]: Yes

UNC: Yes

Minimal requirements: Windows XP with Service Pack 3+, 32/64.

Dependencies: Administrative Rights, Visual C++ (integrated)

Note: The Splash Screen will still say 13.0.1.. click on "System Info" to see updated version. Read here.

.

 PhotoshopPortable_13.0.1.2.paf.exe | CRC: B2CB65A7 | 75.5mb - 120mb

http://www.mirrorcreator.com/files/ZJS2B4SB/PhotoshopPortable_13.0.1.2.paf.exe_links

.

CameraRaw_Camera_and_Lens_Profiles_7.4.paf.exe | CRC: D2732811  | 59.6mb - 342mb 

http://www.mirrorcreator.com/files/KIGS0SWL/CameraRaw_Camera_and_Lens_Profiles_7.4.paf.exe_links

.

Photoshop64Portable_13.0.1.2.paf.exe | CRC: 8173EAD4  | 88.7mb - 159mb

http://www.mirrorcreator.com/files/1PS7NC6S/Photoshop64Portable_13.0.1.2.paf.exe_links

.

CameraRaw64_Camera_and_Lens_Profiles_7.4.paf.exe | CRC: 080A554A  | 59.6 mb - 342mb

http://www.mirrorcreator.com/files/BCL4MU8K/CameraRaw64_Camera_and_Lens_Profiles_7.4.paf.exe_links
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years yıl...
  • Editor

Portable Adobe Photoshop CC 2018 19.0.0.165 Final (x86x64) [Multi] by Bidyut Majumdar‎

 

x86x64 19.0.0.165 Multi  995 MB
http://uptobox.com/hr6ip4vzgzpm
http://suprafiles.net/v47rjd6uz7hh
https://douploads.com/sdd76dr2kw04


64 Bit Photoshop CC 19 .paf-Portable 19.0.0.24821 Multilingual | 593 MB
https://www.multiup.eu/5f5ebd9b3577e9d80ff96bfd40fdfd38

Portable Adobe Photoshop CC 2018 (19.0.0.24821 64 BIT EN/RU
magnet:?xt=urn:btih:6DB62B2BFC5058C6AE7FD64594DD4CB04358E382

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
  • Editor

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.0.13785 Portable [En / RU] + Torrent

Spoiler

2MkxC.jpg 2MkxD.jpg  2MkxF.jpg

Bu sürüm sisteminizde tek bir klasör bırakmayacak ve kayıt defterini girmeyecektir. 
Her şey programın bulunduğu dizinde saklanır. 

Program ilk çalıştırma sırasında dosyaların ayıklanacağı dizini seçip değiştirebilirsiniz..! (Açılınca 1.02 GB)

Arayüz dili: Rusça ve İngilizce 
Tedavi: gerekli değil 

Sistem gereksinimleri:

  • Intel Pentium 4 veya AMD Athlon 64 işlemci (2 GHz veya üstü)
  • Microsoft Windows 7 SP1 (x64) / Windows 8.1 (x64) / Windows 10 (x64)
  • Yönetici olarak çalıştır
  • 2 GB RAM
  • 1 GB boş sabit disk alanı
  • Monitör çözünürlüğü 1024 x 768, OpenGL 2.0, 16 bit renkler, 512 MB video belleği desteği ile video kartı.

Sonradan Eklenen özellikler:
• F12 kısayol tuşunu kullanarak 14 telif hakkı işlemi eklendi (fotoğraflar için filtreler) 
• F6 kısayol tuşunu kullanarak orijinal bir fotoğraf çarpma işlemi 
eklendi • Simgeleri .ico biçiminde kaydetmek için destek eklendi (değil 256 x 256'dan fazla) 
• Eklenen Camera Raw eklentisi 11.0.0.61 
• Eklenmiş Imagenomic Portraiture 3.0.2 eklentisi (iyileştirilmiş) 
• Eklenen Fractalius eklentisi

 

Sık sorulanlar

Spoiler

Taşınabilir nedir? 
Taşınabilir (İngilizce taşınabilir , taşınabilir) kurulum gerektirmeyen bir programdır. Taşınabilir XpucT durumunda, işten sonra sistem diski üzerinde hiçbir iz bırakmaz, kayıt defterinde çöp (kayıt) oluşturmaz. Kullanıcı etkileşimi olmadan dosya uzantılarını kaydetmez. Sistem diski üzerinde kullanıcı etkileşimi olmadan geçici klasörler oluşturmaz. Program, tüm gerekli filtreleri, modülleri, kütüphaneleri kendi içinde bulunduğu dizinden kullanır. 

Yüklü sürümün ayarları uçacak mı?
Hayır, bir program ayarları çakışmasını tetiklerseniz, XpucT'ın taşınabilir sürümü, başlangıçta kullanıcının / AppData klasöründe bulunan tüm çakışan dizinlerin yedek kopyalarını oluşturacaktır. XpucT'un taşınabilir sürümü kapandığında, tüm veriler Taşınabilir dizinde kalır ve diğer program sürümlerindeki eski kullanıcı verileri çakışmaların tetiklendiği yere geri yüklenir. Bu, özellikle ne yaptığını bilmeyenler için yapılır. Ancak, taşınabilir program Görev Yöneticisi aracılığıyla tamamlanmışsa veya program kalkıştan önce getirilirse, o zaman yedekleme verilerini geri yüklemek ve verilerini dizine kaldırmak için zamana sahip değildir. Aynı nedenden dolayı, aynı anda Adobe'den taşınabilir programların çalıştırılmaması şiddetle önerilir. Tek istisna, XpucT tarafından Taşınabilir. My Portable, kendi ve başkalarının meclisleri ile çakışmayan ve diğer Adobe paketlerinden gelen ayarları çalmayan bir yapıdır. Bunu daha iyi anlamak için video izlemenizi tavsiye ederim. . 

Varsayılan ayarlar nasıl geri alınır? 
Uygulama klasörünün yanındaki Veri klasörünü silin. 

Ayarları fabrikaya nasıl iade edersiniz? 
AppDataRoaming klasörünü silin ... App \ DefaultData. 

Ayarlarınızı nasıl aktarırsınız?   izle . 

Eylemler nasıl eklenir? Alt + F9 tuşlarına basın ve açılan İşlemler aracında, sağ üst köşede bulunan köşeye tıklayın. "Yükleme işlemleri ..." seçeneğini seçmeniz gereken bir menü açılır . Fırçalarınızı nasıl ekleyebilirim? Düzenleme → Kümeler → Küme Ayarla → Set Türü: Fırçalar → İndir. 

Stillerinizi nasıl ekleyebilirim?
Düzenleme → Kümeler → Küme Yönetimi → Ayar Türü: Stiller → İndir. 

Eklentileriniz (filtreler) nasıl eklenir? 
Eklentiler için klasörler: 
... Taşınabilir Adobe Photoshop \ App \ Photoshop \ Plug-Ins 
... Taşınabilir Adobe Photoshop \ App \ Photoshop \ Required \ Plug-Ins 

"Photoshop başlatılamadı, birincil çalışma diski dolu"
Photoshop USB flash sürücüyü kullanmaya karar verdi. geçici bir dosya ortamı olarak. Flash sürücüyü bilgisayardan çıkarın. Programı yeniden başlat. Daha fazla hata olmayacak. 

Neden 3D çalışma ve farklı fantezi özellikleri değil? 
Düzenleme → Ayarlar → Performans → Bir grafik işlemci kullanın. 
Bu seçenek mevcut değilse, o zaman sürücüyü veya video kartını güncellemeniz gerekir.

Neden yağlı boya çalışmıyor? 
Adobe bu sorunun  . 

Performans nasıl optimize edilir? 
• Katmanların küçük önizlemelerini yapın 
• Performans ayarlarında OpenGL'yi devre dışı bırakın 
• Ayrıca bir eylem geçmişi de vardır: 20, önbellek seviyesi 5, parça = 128 KB 

Dil nasıl değiştirilir? 
İkinci ve üçüncü ekran görüntüsüne bakın. 

Ctrl+K tıklayın, Preferences açılır, soldaki interface mensunden dili değiştirebilirsiniz..

1 . Programı yönetici olarak çalıştırmanız gerekir 
2 . Adobe Photoshop, 

Please register to see this content.
 kullanarak C ++ ile yazılmıştır . 

      Programın bilgisayarınızda çalışması için, bu bileşenleri de yüklemeniz / güncellemeniz gerekir, aksi takdirde bu program sizin için çalışmayacaktır.
 

Direct Download | 352 MB
https://www.mirrored.to/files/1KIRVPXB/Adobe_Photoshop_CC_2019_(20.0.0.13785)_Portable.rar_links


Magnet | 352 MB

magnet:?xt=urn:btih:E35DAC5B86E0AF9A254BD761FFA345E1709EA8AC

==========================================================================================

 

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.0.13785 Multilingual Repack & Portable x64 (872 MB)

• Type: Install | Unpacking.

• Languages: Multilingual (21).

• Activation: Done.

• System: x64.

• Size: 872 MB.

• Additional:

 

Removed:  

- Creative Cloud App.  

- Adobe Update Service.  

- Adobe Genuine Software Integrity Service.  

- Adobe Application Manager (PDapp).

 

Repack Features:

 - Camara Raw 11.0.0.61

 - ICO (Windows Icon) Format 2.1f1 (Open and edit icons)  

- CameraProfiles and LensProfiles (Only for installation type)  

- Portable from Punsh  

- 21 Languages included

- Microsoft visual c++ redistributable dll preintegrated in the repack

 

https://mega.nz/#!UM0CEYCQ!Pg3t3OQjZIz4kHAH5eh8YK776zeEtObfwRRAvQfLLEc

 

Edited by semsibey
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Portable Adobe Photoshop CS6 13.0.1.2 Lite Türkçe - Multilanguage

Bu çalışma 2012 yılına aittir.

900784119_PSCS6LiteML.jpg.db6568c42ac3ac34d90b6f12535d6006.jpg2101067821_AdobePSCS6LiteMulti.JPG.e0f5c782d4f79fa308f720c14512d64c.JPG

CS3/4/5 linklerini bulan/indiren adkadaşlar ekler :)

75.7 MB
https://www.mirrored.to/files/11SCBGYZ/Adobe_Photoshop_CS6_Lite_Portable_TR-ML.rar_links

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Adobe Photoshop CS2/CS3/CS4/CS5/CS6 / CC Portable
  • semsibey changed the title to Adobe Photoshop CS2/CS3/CS4/CS5/CS6 / CC 2019 Portable
  • Editor

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.5.27259 (x64) Multilingual Portable

 

Şifre isterse:  www.downloadly.ir

http://dl.downloadly.ir/Files/Software/Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.5.27259_Multilingual_Portable.part1_Downloadly.ir.rar
http://dl.downloadly.ir/Files/Software/Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.5.27259_Multilingual_Portable.part2_Downloadly.ir.rar

readmefile:

- Install pre-activated ready-to-use package. It will not require anything for activation.

- You can install offline or online as the installer is patched out.

- Home Screen fix is built into the installer.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Adobe Photoshop 2020 v21.0.1.47 x64 Multilingual Portable

1.69 GiB | with plugins and Camera Raw profiles

Languages: English, Polski, Deutsch, Italiano, Français, Русский, Українська, Español, Svenska, Čeština, Português, Magyar, 中文

Include plugins:
- Analog Efex Pro 5.0.2.169
- Color Efex Pro 5.0.2.169
- Dfine 5.0.2.169
- HDR Efex Pro 5.0.2.169
- Selective Palette 5.0.2.169
- Sharpener Pro 5.0.2.169
- Silver Efex Pro 5.0.2.169
- Viveza 5.0.2.169
- Imagenomic Portraiture 3.0.2
- Fractalius

Camera Raw profiles: 12.0.0

https://nitroflare.com/view/9865CACC40C4E11/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part1.rar
https://nitroflare.com/view/8BFFAE3D86D730F/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part2.rar

https://rapidgator.net/file/a0f2b952aff261c146e3e5ef8e54097e/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/93ec874084dd35c32007eedd73da4536/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/2531C0d24e3963BB/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/6A19e9858f665a08/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.1.47.x64.Multilingual.Portable.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Adobe Photoshop 2020 v21.0.2.57 x64 Multilingual

1.90 GiB |  Multilanguage | Windows x64

Minimum Requirements:
- Processor: Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz or faster processor
- Operating system: Microsoft Windows 10 (64 bit) versions 1703 (Creators Update) and later
- RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended)
- Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system)
- Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended**
- Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system

Photoshop is available in the following languages:
Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Français*, Hebrew*, Hungarian, Italiano, Nederlands, Norwegian, Polish, Português (Brasil), Suomi, Svenska, Turkish, Ukrainian, čeština, Русский , 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어

https://nitroflare.com/view/70C7026D1EC2A0E/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.part1.rar
https://nitroflare.com/view/91AF5DE4AA3FD9C/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.part2.rar

https://rapidgator.net/file/4722fcff4bb48c80a83270d74157a12a/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/3213ec830b141d26689aecc425ef25d0/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.part2.rar.html

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop 2020 v21.0.2 macOS

 1.99 GiB | Languages: Multilingual

Supported Operation Systems:
macOS 10.13 or later 64 bit

https://nitroflare.com/view/999F9E86332851A/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.dmg

https://rapidgator.net/file/acf27a2314067b8883c00101711ccdf0/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.dmg.html

https://uploadgig.com/file/download/df966280FdD019f8/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.dmg


https://nitroflare.com/view/9ED9851D746A27F/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part1.rar
https://nitroflare.com/view/28322DC81008E1A/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part2.rar

https://rapidgator.net/file/89cc265f9e91912d422ec0df1b7ab67d/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/f6b40f311bbc4e90cd14d373dd4a52b7/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/6468C7f822A04D34/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/85bf84860Af79071/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.macOS.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop 2020 v21.0.2.57 x64 Multilingual Portable

1.68 GiB | with plugins and Camera Raw profiles

Languages: English, Polski, Deutsch, Italiano, Français, Русский, Українська, Español, Svenska, Čeština, Português, Magyar, 中文

Include plugins:
- Analog Efex Pro 5.0.2.169
- Color Efex Pro 5.0.2.169
- Dfine 5.0.2.169
- HDR Efex Pro 5.0.2.169
- Selective Palette 5.0.2.169
- Sharpener Pro 5.0.2.169
- Silver Efex Pro 5.0.2.169
- Viveza 5.0.2.169
- Imagenomic Portraiture 3.0.2
- Fractalius
Camera Raw profiles: 12.1.0

https://nitroflare.com/view/FEF815E5E33BBF1/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part1.rar
https://nitroflare.com/view/D01577191EE3C38/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part2.rar

https://rapidgator.net/file/7cf32eadb66eaa09c0b09210aee8ac15/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/d1f522ad646fcd513dbb387d7f09083b/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/7484E40982d6c3Cd/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/5D4c8dbc903f8259/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Multilingual.Portable.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Adobe Photoshop 2020 v21.0.2.57 x64 Portable 1.69 GiB
 
Spoiler

2159276077210305a21cca221cdab2e4.jpge5485457528c12815cf31b3260d6dfb8.jpg

 

https://nitroflare.com/view/F5A42B645584CC3/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part1.rar
https://nitroflare.com/view/FA34A7BD3EFD2BA/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part2.rar

https://rapidgator.net/file/f337ee8c754cb8d904a4fb1af022f27e/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/8aa2685183585b0be592a331c8be0b01/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/291B243408ec3898/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/F0fd61a972f81C0A/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.2.57.x64.Portable.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Adobe Photoshop CS2/CS3/CS4/CS5/CS6 / CC 2019 /2020 Portable
  • 3 hafta sonra ...

Adobe Photoshop 2020 v21.0.3.91 x64 Multilingual

1.76 GiB | Multilingual  OS: Windows x64

Minimum Requirements:
- Processor: Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz or faster processor
- Operating system: Microsoft Windows 10 (64 bit) versions 1703 (Creators Update) and later
- RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended)
- Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system)
- Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended**
- Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system

Photoshop is available in the following languages:
Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Français*, Hebrew*, Hungarian, Italiano, Nederlands, Norwegian, Polish, Português (Brasil), Suomi, Svenska, Turkish, Ukrainian, čeština, Русский , 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어

Please register to see this content.

NitroFlare
https://nitroflare.com/view/0377E1B12FAF4A0/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part1.rar
https://nitroflare.com/view/A32DDD4519069CB/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part2.rar

RapidGator
https://rapidgator.net/file/f7bc7f9e03548e41ec04fadf013efc59/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/290cf60fc830af5fe8154b4e2600a6b8/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part2.rar.html

UploadGiG
https://uploadgig.com/file/download/114671026feb8622/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/9C04031771c93f8F/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Multilingual.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop 2020 v21.0.3 macOS

 1.98 GiB | Multilingual

Supported Operation Systems: macOS 10.13 or later 64 bit

Single Link
https://nitroflare.com/view/619698A73D38017/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.dmg

https://rapidgator.net/file/da9379eae4f5789f72511610f62cf79b/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.dmg.html

https://uploadgig.com/file/download/5255378f8aC7d995/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.dmg

https://nitroflare.com/view/61CC78CE06F9D49/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part1.rar
https://nitroflare.com/view/CA2CB8851117EC3/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part2.rar

https://rapidgator.net/file/ac8f347440f4262aab7e041ee9970bbb/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/9319f14b097c838dc9851770288960d2/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/4b6b0D18Ab89b050/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/0B99D32c9261d833/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.macOS.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop 2020 v21.0.3.91 x64 Portable

 1.67 GiB |  Multilingual | OS: Windows x64

What's New
Minimum Requirements:
- Processor: Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz or faster processor
- Operating system: Microsoft Windows 10 (64 bit) versions 1703 (Creators Update) and later
- RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended)
- Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system)
- Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended**
- Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system

Photoshop is available in the following languages:
Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Français*, Hebrew*, Hungarian, Italiano, Nederlands, Norwegian, Polish, Português (Brasil), Suomi, Svenska, Turkish, Ukrainian, čeština, Русский , 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
 

Spoiler

8186bfb8db86ecec2f458bb709836969.jpg

Please register to see this content.

https://nitroflare.com/view/9866BFBE46CF722/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part1.rar
https://nitroflare.com/view/0169DB94FCE28BD/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part2.rar

https://rapidgator.net/file/29c4c3ac3a61f890934139ad54c7af53/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/0db4cbe2cafcb31e312eefbce59fd1ef/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part2.rar.html

https://uploadgig.com/file/download/1404e450d12048ad/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/2c2466a67e14E35a/Adobe.Photoshop.2020.v21.0.3.91.x64.Portable.part2.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.8 (x64) Multilingual | 1.9 GB

Minimum Requirements:
- Processor: Intel� Core 2 or AMD Athlon� 64 processor; 2 GHz or faster processor
- Operating system: Microsoft Windows 7 with Service Pack 1, Windows 10* (Version 1709 or later)
- RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended)
- Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system)
- Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended**
- Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system

Languages: English, Polish, German, Italian, French, Russian, Ukrainian, Spanish, Swedish, Czech, Portuguese, Hungarian

https://nitroflare.com/view/66E25AB3E6AE88D/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part1.rar
https://nitroflare.com/view/458D97384CACEEE/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part2.rar

https://uploadgig.com/file/download/C30Efe72ce10287f/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/Cbb65149cA2b712a/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part2.rar

https://rapidgator.net/file/2d9a377629f21856d6cb96ba6722eaef/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/89edd9b3c5093df94c5b7408f416845e/Meera169_Adobe_Photoshop_CC_2019_v20.0.8_x64_Multilingual.part2.rar.html

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Portable

 

   Without Plug-ins
• Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Lite Portable without Plug-ins (x64) | 385,27 MB
https://mirrorace.com/m/3CK38


• Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Full Portable without Plug-ins (x64) | 833,55 MB
https://mirrorace.com/m/2WMx8


   With Plug-ins
• Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Lite Portable with Plug-ins (x64) | 751.01 MB 
https://mirrorace.com/m/2WL5s


• Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Full Portable with Plug-ins (x64) (DxO plugins Nik Collection 2.3.1, without Analog Efex plug-in) | 884,90 MB
https://mirrorace.com/m/3CK78


• Adobe Photoshop CC 2020 21.0.3.91 Full Portable with Plug-ins (x64) (DxO plugins Nik Collection 2.3.1, as well as Imagenomic Portraiture 3.0.2, Fractalius and support for saving icons in .ico format) | 1,17 GB
https://mirrorace.com/m/4YDsg


   Extras
•  Photoshop.exe for Win 10 - If Photoshop does not start on Windows 10, then try replacing Photoshop.exe with "drive: \ .. \ Photoshop.21 \ App \ Ps \"    | 40 MB)
https://mirrorace.com/m/Uaty


• Optional lens profiles 12.1.0 |  CameraRaw 12.1 | 190.99 MB 
https://mirrorace.com/m/3CK4w

 

Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop 2020 21.0.3 x64 Lite Portable by punsh (with Plugins)

Interface language: Russian, English and others | 1.6 GB


Açıklamalar: en

Spoiler

Build Features:
Portable Assembly (PAF) Adobe Photoshop v.21 Lite with DxO plug-ins Nik Collection 2.3.1, as well as Imagenomic Portraiture 3.0.2, Fractalius and support for saving icons in the .ico format, works without installing on a computer.
The treatment is carried out.
Interface languages: english, russian, espanol, ukrainian, italiano, deutsch, polski, francais, svenska, cesky, magyar, portuguesa, chinese simplified.
If your portable build does not start, it is possible that your system does not have full Microsoft Visual C ++.

DxO Nik Collection 2.3.1 contains the following plugins:
Analog Efex Pro 5.0.2.187
Color Efex Pro 5.0.2.187
Dfine 5.0.2.187
HDR Efex Pro 5.0.2.187
Selective Palette 5.0.2.187
Sharpener Pro 5.0.2.187
Silver Efex Pro 5.0.2.187
Viveza 5.0.2.187

Features lite version (deleted):
Adobe linguistics
Animation Tips
Report Generation Wizard
Report Wizard
Update Notification Modules
New (slow) file creation interface + paid library
Design space
Working with video (DynamicLinkMediaServer)
Work with Extensions (CEP)
Advertising and license agreement
Anti-Theft Service
Error Reporting Service
Help Files
Color filters NTSC, PAL

Changes in the version from 01/26/2020:
program updated to version 21.0.3
Nik Collection by DxO plugins updated to version 2.3.1 (version of plugins themselves 5.0.2.187)

Portable assembly notes:
You can now select the language of the portable assembly interface the first time you run PsPluginsPortable.exe
The Camera Raw 12.1.0.351 module is enabled (drive: \ .. \ Photoshop20 \ App \ Ps \ Required \ Plug-Ins \ File Formats), but there are no lens profiles. To add profiles for Camera Raw and Lens Correction lenses, download them additionally and unzip them to "drive: \ .. \ Photoshop20 \ App \ Ps \ Resources \ CameraRaw \" (initially in the portable assembly there is just an empty template). If you need to turn off Camera Profiles and Lens Profiles for a while (besides, the program's launch will be accelerated), then it's not necessary to delete them: just put a "-" sign or another one at the beginning of the CameraRaw folder name (for example: -CameraRaw "), and to turn it on, do the opposite.
If it crashes, Photoshop closes itself, then turn off the video card in the settings:
Edit> Preferenses (Performance)> Use Graphics> Use Graphics Processor.
Based on numerous complaints, I do not recommend using this portable Photoshop assembly in PAF format on a PC where Adobe Creative Cloud or Creative Suite paid programs are already installed, due to the fact that running processes and Adobe services do not allow you to make a normal backup. (Try to run any application / program on your Windows for the sake of experiment, and then rename / delete the folder of this application / program as long as it works, even if it is system or launched earlier.)
And finally, a little tip: after closing the program, especially if you are working from a flash drive, wait a few seconds before starting up again (or before removing the USB device), because the program needs some time to transfer the changes made to it from the system and the registry to its folder and delete the traces after itself.

https://nitroflare.com/view/638B6C3F99A2DBA/Photoshop.punsh.part1.rar
https://nitroflare.com/view/A43A81C98764635/Photoshop.punsh.part2.rar

https://uploadgig.com/file/download/66b52A25396531ed/Photoshop.punsh.part1.rar
https://uploadgig.com/file/download/64A0Ba441d9Ee339/Photoshop.punsh.part2.rar

https://rapidgator.net/file/d77bb78a7044010ea95523a5a6670510/Photoshop.punsh.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/179c4efebe4d43867881a9c9fb2e06d5/Photoshop.punsh.part2.rar.html
Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Adobe Photoshop 2020 v21.1.1.121 (x64) Portable | 1.66 GB
 

Minimum Requirements:
- Processor: Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz or faster processor
- Operating system: Microsoft Windows 7 with Service Pack 1, Windows 10* (Version 1709 or later)
- RAM 2 GB or more of RAM (8 GB recommended)
- Hard disk space: 3.1 GB or more of available hard-disk space for 64-bit installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system)
- Monitor resolution: 1024 x 768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 512 MB or more of dedicated VRAM; 2 GB is recommended**
- Graphics processor acceleration requirements OpenGL 2.0-capable system

Photoshop is available in the following languages:
Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Français*, Hebrew*, Hungarian, Italiano, Nederlands, Norwegian, Polish, Português (Brasil), Suomi, Svenska, Turkish, Ukrainian, čeština, Русский , 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
 

Links are Interchangeable - No Password - Single Extraction

https://rapidgator.net/file/d279bbef8845309ca10012d1039dcf47/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part1.rar.html
https://rapidgator.net/file/2bcb6c42d6030bf3e5adb0cc3f54f4d4/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part2.rar.html
https://rapidgator.net/file/4a0b024d9470dd650cd2236ff37f4a86/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part3.rar.html
https://rapidgator.net/file/a0d837f70884e663a3b6886fad7bcee8/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part4.rar.html


https://nitroflare.com/view/75B7B64C1C54AB1/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part1.rar
https://nitroflare.com/view/FC32580A0A14E0B/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part2.rar
https://nitroflare.com/view/BC74F06223D66E1/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part3.rar
https://nitroflare.com/view/7031CADADE2883D/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part4.rar


http://uploadgig.com/file/download/c53f1C67df73735a/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part1.rar
http://uploadgig.com/file/download/67a15a10feF641F8/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part2.rar
http://uploadgig.com/file/download/cFf4cC802D7aae36/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part3.rar
http://uploadgig.com/file/download/4b93525601459C48/w1rq4.Adobe.Photoshop.2020.v21.1.1.121.Portable.part4.rar

 

Edited by semsibey
Düzen
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Adobe Photoshop CS4/CS5/CS6 / CC /2020/2021/2023/2024 Portable

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...