Jump to content

Adobe Photoshop CS4/CS5/CS6 / CC /2020/2021/2023/2024 Portable


C@NgO
 Share

Recommended Posts

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Arkadaşım indirdiğim yazılım benim linkimden değil... Ayrıca Wind 7 uyumluluğunu cs4 için kastetmiştim...

Windows 7 çıkmadan önce cs3 çoktan var olduğu için sürüm sorunundan win 7 de çalıştıramama sorunu yaşabilirsin...

İyi Günler dilerim...

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Fakat biraz karışık olmuş.Dosyanın içindeki exe cs3'e ait.

38530999.jpg

App klasörünün içinde bitane daha exe var.Dolayısıyla kafam karışmış durumda.Aydınlatırsan sevinirim.

Bu arada Rapidshare'den ücretsiz olarak dosya indiremeyen arkadaşlar.

Please register to see this content.
giriyoruz.Daha sonra resimde okla gösterdiğim yere linki yapıştırıyoruz.

70035550.jpg

5-10 saniye işlem yapıyor ve begin download yazısı çıkıyor,tıklıyoruz ve beklemeden dosyamızı indiriyoruz.Bu aradan unutmadan söylim,internet explorer 6 ile indirmeyi denemeyin,sorun çıkarıyor,google chrome ile sorunsuzca indirebiliyorum.

Edited by evolut1on
Link to comment
Share on other sites

Üstad resimde de gösterdiğin gibi cs3 yazan 51 kb lıktır. Fakat Apps Klsaöründe ki .exe 40 mb civarlarında. Siz cs3 sürüm yazan exeyi açtığınız zaman APPS klasöründeki photoshop.exe dosyasına terfi ediyor kendini. Yani bir çeşit ksayol diyebiliriz. Zaten dediğiniz dosyayı açtığınızda cs4 sürüm çıkmıyormu?

He neden cs3 yazıyor o kısayol diyorsanız bu konuda benimde bilgim yok bende şu an inanın yeni farkettim.

İndirdiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunarım...

Link to comment
Share on other sites

Üstad resimde de gösterdiğin gibi cs3 yazan 51 kb lıktır. Fakat Apps Klsaöründe ki .exe 40 mb civarlarında. Siz cs3 sürüm yazan exeyi açtığınız zaman APPS klasöründeki photoshop.exe dosyasına terfi ediyor kendini. Yani bir çeşit ksayol diyebiliriz. Zaten dediğiniz dosyayı açtığınızda cs4 sürüm çıkmıyormu?

He neden cs3 yazıyor o kısayol diyorsanız bu konuda benimde bilgim yok bende şu an inanın yeni farkettim.

İndirdiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunarım...

Teşekkür ederim dostum,emeğine sağlık.

Link to comment
Share on other sites

Adobe® Photoshop® CS4 yazılımı 3D görüntü, hareket-tabanlı içerik ile çalışan ve gelişmiş görüntü analizi Photoshop CS4 tüm özellikleri, artı yeni özellikler sunuyor. Eğer film, video, multimedya, 3D, imalat sanayi, mimarlık, mühendislik, tıp ve bilim alanında çalışmak, Photoshop Extended size göre. Cephe 3D resim ve compositing yetenekler kolay ve güçlü olarak 2D görüntü olarak 3D modeller ile bildirin. İster profesyonel bir fotoğrafçı, dişçi, ya da sadece eğlenmek için fotoğraf çekimleri gibi, bu sizin için bir Photoshop ürün doğru.

Açıklama

Spoiler

Ideal for:

- Film, video ve multimedya profesyonelleri

- Grafik ve web tasarımcıları 3D ve hareket kullanarak

- Üretim uzmanları

- Tıp uzmanları

- Mimarlar ve mühendisler

- Bilimsel araştırma

Devrimci 3D resim ve compositing

Şimdi doğrudan 3D modeller, paketlemek 2D görüntüleri 3D şekiller, yaklaşık 3 boyutlu nesneler için, katmanlar ve metin için, baskı almak-yeni ışını ile kalite çıkışı görüntüleştirme motoru iz derinliği eklemek eğim haritaları dönüştürmek ve boya desteklenen Common 3D biçimleri ihracat zevk .

Ayarlamalar paneli

Kolayca nondestructively ayarlamak ve renk ve görüntü sesini yükseltmek gerek her araç erişerek görüntü ayarı basitleştirin;-resim kontrolleri ve önayarlarını çok çeşitli Ayrıca yeni canlı ve dinamik Ayarlamalar panelinde yer almaktadır.

3 boyutlu nesne ve mülkiyet düzenleme

, Geliştirme, düzenleme ve aerodinamik arabirimindeki iletişim kutuları olmadan 3 boyutlu görüntüleri işlemek. , Aydınlatma, meshes ayarlayın ve malzeme. Kolayca yönlendirmek nesneleri ve konum kamera 3D eksenli ve Topraklama kullanarak.

Paneli Maskeleri

Hızlı bir şekilde oluşturmak ve düzenlemek maskeler, yeni paneli Maskeleri. Bu panel ve vektör tabanlı maskeler, maske yoğunluğunu ve tüyler, ayarlamak kolay noncontiguous nesneleri seçin ve daha düzenlenebilir piksel oluşturmak için gereken tüm araçları sunar.

Akışkan kanvas rotasyon

Şimdi tıklayın sorunsuz distorsiyon için kanvas-istediğiniz açıyla serbest inceleyen - daha fazla resim ve çizim ortasında başını eğerek açın.

Geniş alan derinliği

Kolayca çekim gelişmiş otomatik olarak sahip olduğu farklı odak noktaları-Blend Layers komutu, bir dizi tek bir resim oluşturmak ve sorunsuz harmanlarından renk ve gölgeleme ve alan için derinliği, otomatik olarak vignettes ve lens distorsiyon düzeltme uzanır.

Pürüzsüz çevrinme ve zoom

Incelikle bir görüntü herhangi bir alanda yeni ultra-zoom sorunsuz ve çevrinme ile gezinmek. Bakım açıklık olarak tek tek piksel zum ve kolayca yeni Piksel Izgara ile en yüksek büyütme at düzenleyin.

Otomatik katmanları uyumuna

Gelişmiş otomatik olarak doğru kompozitler oluşturun hizalayın Katmanlar komutu. , Veya daha doğru bir şekilde her zamankinden daha onları hizalamak eğrilmesi katmanları döndürerek hareket ettirin. Ya da nefes kesen Manzaralar oluşturmak için küresel uyum kullanın.

İçerik-Aware Ölçeklendirme

Gibi, akıllı yeni boyutlar için görüntü adapte olarak hayati alanları koruyarak boyutunu yeni ve devrimci İçerik-Aware Ölçekleme özelliğini kullanın otomatik olarak bir görüntü tekrar için. Tek adımda Timne olmadan mükemmel görüntü alın yoğun kırpma ve rötuş.

Otomatik görüntü harmanlama

Farklı pozlama, renk ile odak noktası görüntüleri bir dizi, her Combine - seçenekleri ile tek bir renk görüntü düzeltilmiş olarak sesleri ve renkleri - korumak için.

Gelişmiş hareket grafik düzenleme

Hareketli grafiklerin daha verimli yeni tek kısayol tuşu, senkron bir ses kaydının belirli noktaları ile görsel efektleri ile yeni ses senkronizasyon kontrollerini kullanarak, Düzenle ve bir video ekran bölgesine herhangi bir 3D nesne açın.

Daha güçlü baskı seçenekleri

Lider yazıcı modelleri, and of önizlemek için dışarı yeteneğini-gam resim alanlarında üstün renk yönetimi, sıkı entegrasyonu ile üstün baskı alın. 16 Destek-Mac OS üzerinde biraz baskı artan renk derinliği ve netlik sağlar.

Daha iyi ham görüntü işleme

Gibi sanayi ile ham fotoğraf süreci üstün dönüştürme kalitesinin keyfini çıkarın lideri Adobe Photoshop Camera Raw 5 plug-in, şimdi yerelleştirilmiş düzeltme, sonrası ürün vignetting, TIFF ve JPEG işlemesindeki sunar ve fazla 190 kamera modelleri için destek.

Diğer Adobe yazılımları ile

Photoshop Extended ve size, Adobe After Effects ® de dahil olmak üzere bağlı diğer Adobe uygulamaları arasında gelişmiş ile üretken olun, Adobe Premiere ® Pro, ve Adobe Flash Professional yazılımı.

Endüstri lideri renk düzeltme

Reengineered Dodge, Burn ve Sünger araçlar artık akıllıca renk ve ton ayrıntılarını korumak ile büyük ölçüde geliştirilmiş renk düzeltme keyfini yaşayın.

Geliştirilmiş Adobe Photoshop Lightroom iş akışı

Adobe Photoshop Lightroom ® seçin birden fazla fotoğraf (ayrı ayrı) ve satılan otomatik Photoshop CS4 bir panorama, yüksek dinamik aralık olarak (HDR) fotoğrafı veya multilayered Photoshop belge onları birleştirmek için açın. Ve sorunsuz geri Lightroom için roundtrip.

Dosya görüntüleme seçenekleri

Kolayca birden çok açık dosyaları ile sekmeli belge görüntülemek veya n-görünümleriniz kullanarak çalışır.

Genişletilebilirlik

Alın ve Adobe Flash ® teknolojisi tabanlı panelleri payı, geliştiricilere özel görevleri başarmak için oluşturun. Ayrıca, Photoshop kullanıcıları ve gelişen dünya topluluğunun yeni Adobe Topluluk online hizmet Yardım ipuçlarını alın.

Genel ürün özellikleri:

»Devrimci yeni özellikler, bir sıvı kullanıcı deneyimi ve Photoshop ve rakipsiz güç geliştirilmiş erişim

Ve yeni nondestructive düzenleme özellikleri kontrol, yeni Düzenlemeleri ve Maskeleri panelleri de dahil olmak üzere sizi daha sezgisel kullanıcı arabirimi »

»Yeni ve devrimci İçerik-Aware Ölçekleme, gelişmiş otomatik bir alan derinliği uzanır karıştırma ve endüstri lideri düzenleme ve reengineered renkle compositing-düzeltme özellikleri

»Önemli verimlilik geliştirmeleri bu esneklik artış sağlamak ve günümüzün daha hızlı grafik işlemcilerin güç gücü sağlamak

»Cephe 3D düzenleme ve compositing kapasitelerini ve geliştirilmiş görüntü ölçüde yaratıcı seçenekler Genişletmek için kontroller

Geliştirilmiş ölçme ve sayma araçları gibi DICOM görüntüleri ve MATLAB işleme yordamları desteği ile »Kapsamlı görüntü analizi

Cephe 3D, hareketli grafik ve görüntü analizi:

3 boyutlu nesne üzerinde »Doğrudan resim

2D 3D için »Kolay dönüşüm

»Düzenlenebilir 3D özellikleri (sahne, malzeme, meshes, ışık)

»Yüksek yeni ışını ile kalite çıkışı görüntüleştirme motoru takip

»2D ve 3D görüntü compositing

»3 boyutlu nesnenin animasyon

»3D/video destek

»Yeni, yüksek performanslı, nonmodal 3D motor

»Cilt görüntüleştirme

»Tek düzenleme hareketi için anahtar kısayolları grafik

»Önizleme ve ses içeriği ve çerçeve yorum ihracat

»Sayısal veri özütleme

»Gelişmiş araç sayısı

Açıklama: Tarafımca portable yapılmış olup XP, Vista ve Windows 7 işletim sistemlerinde sorunsuz bir biçimde çalışmaktadır. Boyutu biraz fazla oldu (102 mb), sebebi programı Windows 7 uyumlu olarak yapmış olmamdandır.

2emmu60jpg.gif

http://rapidshare.com/files/334234223/Adobe_Photoshop_CS4__Portable_For_Windows_7_.rar[/CODE]

 

Edited by semsibey
Düzen
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Arkadşlar 10 kere bilgisayar değiştirdim. Her seferin de yazılımı burdaki linkten indirdim kurdum. 1 tane hata almadım. Bir türlü anlamıyorum sizde neden kaynaklanıyor...

by zenci her seferin de istediği key cancel | I Accept butonlu pencere ise her açtığınzda çıkacak. Bunu belirttim. Yani yazılımı her açtığınız da o karşınıza çıkacak. Alt tarafı bir kere basacaksınız...

Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Arkadşlar 10 kere bilgisayar değiştirdim. Her seferin de yazılımı burdaki linkten indirdim kurdum. 1 tane hata almadım. Bir türlü anlamıyorum sizde neden kaynaklanıyor...

by zenci her seferin de istediği key cancel | I Accept butonlu pencere ise her açtığınzda çıkacak. Bunu belirttim. Yani yazılımı her açtığınız da o karşınıza çıkacak. Alt tarafı bir kere basacaksınız...

Saygılarımla

evt o pencerede ama daha önce belirttiğini farketmedim heralde.. zaten dediğin gibi problem değil de ilerde olabilir diye düşünmüştüm öğrendiğim iyi oldu.. tekrar teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

arakadaşım

belki yeri değil ama size sormak istiyorum.

bana usb den çalışacak bir windows işletim sistemi lazım.bu işletim sistemiyle sadece internete girmek,bir de birkaç program yükleyip kullanamk istiyorum.bir iki usb den çalışan sistem denedim ama bunlar modemi tanıyamadıkları için internete girilmiyor.bir de program yüklenmesine izin vermiyor.acaba böyle bir sistem yapılabilir mi?nasıl?

Link to comment
Share on other sites

arakadaşım

belki yeri değil ama size sormak istiyorum.

bana usb den çalışacak bir windows işletim sistemi lazım.bu işletim sistemiyle sadece internete girmek,bir de birkaç program yükleyip kullanamk istiyorum.bir iki usb den çalışan sistem denedim ama bunlar modemi tanıyamadıkları için internete girilmiyor.bir de program yüklenmesine izin vermiyor.acaba böyle bir sistem yapılabilir mi?nasıl?

İstediğiniz konu BURADA mevcut. Ethernet için yapmanız gereken kartın modelin bulmak. Daha sonra sürücüsünü googleden aratmak. Detaylı anlatım için gereken cevabı anlamadıysanız özel mesaj yoluyla belirtebilrim. İyi günler

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Dosya adı: Adobe Photoshop CS5 x32 x64 2000..rar

Dosya tanımı: CS5 Tr Eng

Dosya boyutu: 174.13 MB

Erişmeye çalıştığınız dosya geçici olarak kullanım dışıdır.

hocam şimdi baktım link saglam yogun daha ekliyeli yarım saat olmadı 850 indirmiş sadece burda sunmadım dosyayı başka yerlerde sundum

JDownloader hemen indiriyor sayfadanda baktım senin dedigin gibi çıkıyor tekrar bakınca düzeliyor baya yogun kesinlikle reklam içermemektedir ayriyetten

JDownloader da öyle bir sorun olmuyor direk çevrim içi alıp indiriyor

Edited by bilek06
Link to comment
Share on other sites

hocam şimdi baktım link saglam yogun daha ekliyeli yarım saat olmadı 850 indirmiş sadece burda sunmadım dosyayı başka yerlerde sundum

JDownloader hemen indiriyor sayfadanda baktım senin dedigin gibi çıkıyor tekrar bakınca düzeliyor baya yogun kesinlikle reklam içermemektedir ayriyetten

Yok hocam ben reklam için yazmadım bilgi olsun diye. Sistem fazla yoğun jdownloader kullanmayan olabilir benim gibi. Başka siteye upload edebilirsen sevinirim. Yok edemem dersen bekleriz napalım. ;)

Link to comment
Share on other sites

Yok hocam ben reklam için yazmadım bilgi olsun diye. Sistem fazla yoğun jdownloader kullanmayan olabilir benim gibi. Başka siteye upload edebilirsen sevinirim. Yok edemem dersen bekleriz napalım. ;)

üsdat imkan olsa yüklerim ama imkanım yok başka yere yüklemeye biza bekle sakinleşsin indirirsin yada indiren arkadaşlar varsa sunarlar zaten kusura bakma hocam

Link to comment
Share on other sites

  • semsibey changed the title to Adobe Photoshop CS4/CS5/CS6 / CC /2020/2021/2023/2024 Portable

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...