Jump to content

Kaspersky 2009 Internet Security Güncelleme Hatası


mavrantli

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar uzunzamandır kaspersky 2009 inter. sec. kullanıyorum ama geçenlerde delf.aaf.exe diye trojan bulaştı birtürlü silmeyi beceremedim o anda kas. 2009 yüklüydü zavallım buldu ama temizleyemedi kas.2009 isminde başlayan tüm klasörleri tehdit sanarak kendi klasörlerini sildi sadece kendi klasörlerini silse iyi idi ama içinde bulunduğu tüm klasörü sildi ;):) çok ilginç bişeydi hala ondan uğraşıyorum sonra format ladık neyse yine olmadı nod32 kurdu temizlendi dedi olmadı spywaredoctor kullandım olmadı genen kas. 2009 a döneyim dedim bu sefer güncellme olmuyor crack idi kara liste falan olayından değilmiş aynı hatayı internet sec. 6 da veriyormuş çözümü CleanupUpdCfg.zip bu dosyayı yükleyip hata düzeliyormuş ama bunda kas. 2009 da işe yaramıyor szAppName : avp.exe szAppVer : 8.0.0.357 szModName : unknown

szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000001 hata kod ları bunlar

lütfen yardım edin

ve o trojan içinde yardım edin ismi tam harfleri bunlar omaya bilir..

Link to comment
Share on other sites

avp.exe eger Windows/system32 KLASÖRÜNÜN ICINDE DEGILSE sorun yok LAKIN trojan silme isini TAVSIYE EDECEGIM

1-ANTI TROJAN ELITE 4.2 kullan Full olmali program kökünden bulur..

2-yine kaspersky 2009 VERSIYONUN yeniden yüklenmesi icin tamamen sil bilgisayarini güvenli modda ac ve

>baslat calistir>regedit.exe>ok> ctrl(STRG+F) BAS acilan pencereye avp.exe yaz veya kaspersky veya adi herneyse antivir programinin,,(BUARADA TROJAN PROGRAMIYLA SCANN YAPDIR..(tarih ve saat ayarlariniKONTROL ET)

sol tarafda ki ait klasör antivir klasöröeridir onari silmen lazim AYRICA YEIDEN YÜKLEME YAPMADAN scan yap.programi kurarken KENDINI UPDATE etmeye calisasada YÜKLEDIGIN VERSIYONUN KEY INI KULLANMAK ISTIYORSAN IZIN VERME VERSIYON YÜKSELTME YAPMASIN:: ARTI gizli tüm klaörleri gösteri isaretleyip ilgili tüm anti vir kalösrünü KASPERSKY VEYA HERNEYSE ADLARI TAMAMEN DEINSTAL ET YADA SIL..sonra bilgisayarini NORMAL OLARAK AC: yeniden BIR INTERNET KORUMA VIRÜS PROGRAMINI KUR:: SORUN ORTADAN KALKAR:: IYI FORUMLAR::

NOT kayit( REGEDIT.exe) DEFTERINDE DIKKATLI OLMALISIN:LAKIN YAPILACAK BIR yanlis hata sisteme zarar verebilir. tamamen silmek icin sadece emin oldugun KLASÖRLERI Sil..kolay gelsin..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...