Jump to content

insanliğin Kaderi | Wuhan 2019 Semineri Ve 5g


semsibey
 Share

Recommended Posts

eline sağlık lakin renkler fon vb. yüzünden ilk paragrafı bitiremedim. Daha sade bir şekilde yayımlama imkanın varsa çok sevinirim. Yaş var, uzak/yakın yüksek astiğmatla karışık  görme bozukluğu var da.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fransız nobel ödüllü doktor  Hayvanlardan bulaştığına inanmadığını Çin den kaynaklı tam istedikleri gibi olmayan başarısız bi  olay olduğunu açıkladı ....  Doğrumudur bence neden olmasın ....

Please register to see this content.

Edited by neskali
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

s.a arkadaşlar amaç dünya nüfusunu azaltmak yok savaş yapıyorlar yok virüs yapıyorlar  insanları bir şekilde kandırıyor lar bu dünya zaten yok olacak mahşer günü gelecek insan oğlu doğacak ve ölecek  allah sessiz kalıyorsa hepsinin zamanı var diyor ne ecüş cücüş insanlar doğar ozaman dünya sonu geldigini  anlar  sözde din adamlarımız var gerçegi anlatın siyasi ayakları bu hükümet çok yaktı ortalıgı ben akp düşmanı değilim  insani bir vürüse mahkum edip parasını almak anca gavurluk ve zorbalıktır hepiniz sağlıcakla kalın

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
ney69, 18.04.2020 - 11:43 yazdı:

eline sağlık lakin renkler fon vb. yüzünden ilk paragrafı bitiremedim. Daha sade bir şekilde yayımlama imkanın varsa çok sevinirim. Yaş var, uzak/yakın yüksek astiğmatla karışık  görme bozukluğu var da.

Please register to see this content.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eline sağlık ,

Yarısı zaten yaşandı tesadüf olamayacak gerçeklerin , diğer yarısına da bence daha zaman var kişisel tahminim .

2030 yılına kadar küresel su talebinde yüzde 55’lik bir artışın yaşanması beklenirken, söz konusu yılda mevcut su kaynakları toplam su talebinin yalnızca yüzde 60’ını karşılayabilecek. Kaynak: Waternet

Başka kaynak : 

2040 yılı gibi öngörülen Gıda sıkıntısı , kıtlığı adına ne derseniz deyin.

Ayrıntılı olmayan bir kaynak

Eğer insanlar planlı bi şekilde geleceği tüm Dünya olarak etkilemezse , ki bu şuanki zihniyetlerle mümkün değil Dünya için malesef.

- İsraf a karşı ciddi önelemler alınmazsa  ( İsraf bence = İnsanca yaşayabilecek kadarından fazlasını tamamen keyfi olarak har vurup harman savurması. Tasarruf demiyorum tasarruf denen icat bence insanları daha kalitesiz bi yaşama alıştırmanın şarlatanlık hali .) 

- Ağaçların bırak azalmasını daha da çoğalması gerek hem küresel ısınma , hem toprak kaybı , hem  su kaynakları, hem depremler  için hayati önem taşıyor.

- Temiz su kaynaklarını özellikle , diğerleri de dahil kirletenlere acımadan caydırıcı ve tamamen engelleyici önlemler alınmalı .

- İnsanlığın acil deniz okyanus suyundan tarımda banyoda lavaboda temizlikte  en azından bu gibi yerlerde kullanılabilecek su elde etmesi gerekiyor .( Deniz suyunu arıtabiliyorlar İsrail Avusturalya vs.  lakin pahalıya geldiği için teknolojiyi kullanarak ilerleterek daha ucuza mal etmeleri lazım. )

-Çarpık yapılaşmalar da doğanın dengesini çok bozuyor yanlış hatırlamıyorsam Florida yada başka bir yeriydi ABD nin her yeri beton yaptıkları için anormal doğa olaylarıyla mücadele etmek zorunda kalıyorlar ansızın başlayan su dökercesine her yeri sel basan yağmurlar , aşırı boğuk basık hava, aşırı sıcaklar, hortumlar hepsi aynı yerde yaşanıyor.

- İmkansız ama 20 sene felan , kirletmeden yaşabilsek havayı,suyu,doğayı,toprağı vs. aşırıya kaçmasak birilerini de aşırıya kaçmaktan men etsek  Dünya kendini yeniler.

Yapılabilecek alınabilecek çok önlem var. İnsanların hayatlarını minimum kısıtlayarak maximum geri dönüşüm elde etmenin , lakin zihniyet değişmesi lazım özellikle Bencil bananeci İnsanların olduğu ve yetiştirildiği Dünya da çok zor. Dünya kaynaklarının yarısından fazlasına sahip olan daha doğrusu sömüren Nüfusun %1 lik hadi %2 lik kısmına bir ÇÜŞ demesi lazım Dünya nın.

Mesela Avusturalya da okyanustan arıttıkları suyla çölde domates yetiştiriliyor güneş enerjisini panlellerle elektrik enerjisine çevirip .



Hollanda dan toprak , tarım ve hayvancılık konusunda çok ders alması lazım Dünya nın mesela.

Bi yerde okumuştum tahmin tabi , eğer böyle giderse maximum 200-300 yıl sonra Dünya üzerindeki sıcaklık 300-450 derece arası olacak diye. Umarım yanılırlar.

İşin özeti bir olursak tok , bölünürsek yok oluruz tüm Dünya için geçerli bu durum.

“3. Dünya Savaşı’nda Hangi Silahların Kullanılacağını Bilmiyorum Ama 4. Dünya Savaşı’nda Taş ve Sopalar Olacağını Biliyorum”  Einstein .Dördüncüsünü yapacak insan kalmayabilir de ,  ve bunda en büyük suçlu kabahatli gene İnsan  oğlunun ta kendisi.

Bu arada yaşamın devam edebilmesi için birçoklarının haberi dahi olmayan hayati öneme sahip okyanusları dolaşan sıcak soğuk su akıntıları var ve %30 azalmıştı en son okuduğum akademik bi kaynakta neresi olduğu şuan aklıma gelmiyor malesef.

Bununla idare edelim şimdilik : 

Please register to see this content.


Kutuplar Güney Kuzey bu hızlarla erirse olabilecekler tahminlerin çok ötesinde onu da başka bi konuda yazarım kısmet olursa. 

Temenni bi kaç on mucize lazım , ama gene de bi umut  umarım gelecek nesillere milyarlarca yıl  yaşanabilecek bi Dünya bırakabiliriz .

Ekleme 1.08.2021

Parçalanmaları 450 yıl sürecek

Visual Capitalist araştırmacıları, Covid-19’a karşı olarak üretilen 52 milyar maskenin yüzde 3’ünün denizlere ulaştığını ifade etti. Araştırma ekibi, atılan maskelerin okyanuslara 5500 ton plastik gönderdiğini, bunun da biyolojik olarak parçalanmasının 450 yıl kadar süreceğini vurguladı.

Edited by neskali
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

mustafakarasan, 3 saat önce yazdı:

peki bu olayları yapan kişiler kendileri ölmeyeceklermi.onlar kendilerine farklı bir ilaçmı kullanıyor 5gden uzak durmak için coronaya yakalanmamak için.onların ne garantisi var.film gibi senaryo bunlar inanmayın.

bunlar amerikanın oyunları :) 😀

Sizce...? 

Link to comment
Share on other sites

olay çinden başladı dünyaya yayıldı.bunun önüne kimse geçemez.kendilerine bulaşmayacağı bile garanti değil.sen coronaya aşı yaparsın o başka ülkede başka şekle bürünür sonra deltaplus diyorlar örnek  gelir sneide bulur senin aşında ona çözüm olmaz.bu riski alamazlar.korkarlar.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
KHEDIRA, 31.07.2021 - 17:30 yazdı:

aynen hocam zaten aşıyla da çip takıyorlar falan. nasıl inanabiliyorsunuz böyle saçma sapan komplo teorilerine hayret ediyorum.

aynen la mikron boyutundaki çipin üretim maliyeti binlerce dolara mââl oluyor.insanlık başına yapabilmek için tüm servetlerini dökmeleri lazım sadece 1 milyar insana entegre etsen dünyanın en zengin 7 tane adamının servetini 0 noktasına getirirsin.Hadi diyelim böyle bir komplo yok gerçek bu senaryo yok sen sade vatandaşsın bunu cumhurbaşkanı gibi önemli mevkilerdeki insanlara takmak isterler senin giib işten eve evden işe hayatı olan sıradan vatandaş olup o çipi sana takıp napcaklar senin bir meziyetin olması lazım.Böyle düşünürsek aşıya çip entegre edilmesi komplo teorisinden öteye geçmiyor.
Hatta burdaki bir çok noktaya katılmıyorum ben insanları öldürmekten bahsediyorlar tamam dünya nüfusunu azaltmak istiyorlarda konuda "7 milyar insan öldürülmesinden bahsedilmiş" Ağaçları ormanları yok ederek heryere baz istasyonu döşeyerek toplum bitirmeye çalışıyorlarmış yersen birşey soracam bunu yapan üst akıl dediğimi bana göre "Aptallar" kendilerinin ölmeyeceklerini falanmı sanıyorlar.Kaldı ki WUHAN'ın üzerinde durulmuşta böyle teorilere göre gidersen bundan 49 sene önce bile gazete yazısında dünyayı saran bir virüs olacak insanları öldürecek hatta türevinin sars olacağını bile yazan yerler var bu bilinen birşeydi kasıtlı yapılmış planlanmış ayağı saçma geliyor.Zaten bilinen birşeydi eninde sonunda ortaya çıkcaktı bunun çinde çıkmasımı kasıtlı yapılmış he ? Peki soruyorum ya bu amerikanın kaliforniya şehrinde çıksaydı burda WUHAN yerine Kaliforniya yalanımı ortaya konulacaktı.Açık söyleyeyim konu içeriğinin 5G baz istasyonunun zararları dışındaki kısımların tamamının komplo teorisi olduğunu fazla abartıldığını düşünüyorum.Hiç inandırıcı gelmedi.

Link to comment
Share on other sites

kardeş emeğine sağlık çok güzel bir konuya değinmişsin arada bir butür şeylerin paylaşılması lazım.sadece bir şeyi merak ediyorum bu yaydıkları dalgalar kendilerinede zarar vermiyor mu 1. 2.si ise eğer bunlar 5g ile yapılıyorsa sağlıklı bir insan bir kalabalığa girdikten sonra(hepsi için değil) neden bu covid 19 belası başına bela oluyor

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...