Jump to content

Your Uninstaller Programıyla Yaşadığım Sorun


YAGMURADAM

Recommended Posts

Arkadaşlar bende çok ilginç bir sorun var.Ne yaptıysam da çözemedim.Sorun şu.

Ben de 3 ayrı xp var.

1.Sanal xp 2007 tarihinde kurulmuş

2Şimdiki kullandığım 30 haziran 2008 tarihli > güncelleme istiyor.

3.Yeni formatladığım.8 aralık 2008

Bu 3 xp ye de your uninstaller son sürümü olan 6.2.1131 kurdum.

Sanal xp de ve şimdiki kullanıdğım xp de sistemin tarihini 2012 ye aldığımda your uninstaller sorunsuz açılıyor.Tarihi 2008 aldığımda da sorunsuz açılıyor.

Ne var ki yeni formatladığım ve tüm güncellemelerini yaptığım xp de tarihi 2012 ye getiripte your uninstalleri açtığımda sistemsaatiniz yanlış diyor ve program açılmıyor.Hatta key istiyor.Keyi girerseniz açılıyor.Sorunsuz kullanıyorsunuz.Tarihi 2008 alınca program gen sistem tarihiniz yanlış diyor ve kapatmak zorunda kalıyorum.Program silip registry d bulduğum kayıtları da silip yeniden yüklesem bile daha kurulum aşamasında sistem tarihi ile ilgili bir hata verir program açılmıyor.Kurulum tamamlanıyor ama açılmıyor.

Bu sorun nedir .Yaşayan var mı?2. ve 3. xp lerde kurulan programlar aynı.Anlamadım gitti.Bilen varsa veya program silindikten sonra tekrar kurulduğunda hata veren ve kaldırma sırasında silinmeyen dosya hangisi?

Bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Sanırım sorunun son yaptığın güncellemeler ile ilgili. Konuya hakim arkadaşlar daha detaylı cevap verebilirler sorununa.

Benim sana söyleyebileceklerim ise; Güncelleme isteyen 2. Xp ile güncel olan 3. XP arasındaki güncelleme dosyalarını kıyasla. 3. XP'deki fazladan yapmış olduğun güncellemelerin (2. XP'de olmayan güncellemelerin) içeriklerini Microsoft'un sitesinden yada Google'dan araştır. Soruna büyük olasılıkla güncellemeler sebep oluyor ki bana kalırsa bu güncelleme de sistemindeki "Güvenlik Güncellemelerinden" birisi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...