Jump to content

Harici Hdd


{REiS}

Recommended Posts

Selam arkadaşlar Bigg marka 2.5" Portable HDD 160gb lik.(söylemesi ayıp :)...) Intel®Pentium® Dual CPU E2140 @ 1.60GHz 1.60GHz 2GB rem li ekran karıtı yok onbort pc im var.Fakat güç kablolu vede güç kablosuz olarak pc hdd mi görmüyor...Fakat MSI diz üstüm var ona takıyorum görüyor.Sebebini çözemedim Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar...

Not: Eğer verilen cevaplar ile sorunum çözülürse sorunumu çözen arkadaşa Erdek'e gelirse yazlık dinlenmeye Çay bahçsinde soğuk bir içecek borcum olsun :)

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayarım'ı sağ tıkla, yönet, depolama birimlerinden de görünmüyor mu?

Görünmüyorsa, o usb de başka araçlar çalışıyor mu?

Çalışmıyorsa,

Anakart usb driverleri tam yüklenmemiş olabilr. Anakart sürücülerini yeniden yüklemeniz gerekir.

Cemal gardaş dediklerini yaptım zaten :)depolama biriminde görünse zaten iş kolay da :) usb de başka birimler görünüyor bulutut filaş bellek vs. gibi...Drivirlerde de sorun yok..aygıt yöneticisinde ne ? nede ! ünlem var..:) saolasın cevabın için..

Link to comment
Share on other sites

bilseydim yardım isteğimi yaza doğru yapardım..Sanırım kimsenin erdek'e gelme niyeti yok yada kimsenin başına bu sorun gelmedi...Ne diyelim sağlık olsun...Dananım kısmına bakan arkadaş bu konuyu çöpe taşıyabir ...;)

Link to comment
Share on other sites

kasanın yanında veya önündeki usb girişleri çalışmıyorsa arkadaki anakarta entegre olanlar çalışıyorsa

öndeki usb girişlerinin kabloları anakarttaki giriş pinlerinden bi şekilde çıkmış olabilir

kasanızı açıp kabloları anakartta usb1 ,usb2 yazan yere takın

edit:imla

Link to comment
Share on other sites

cevaplar için sağolasınız gardaşlar da....denedim dediklerinizin hepsini hdd yi başka pc de çalışıyor benim usb girişlerimi denedim..çalışıyor..tek denemediğim kard okuyucu cıkarıp sadece usb leri test etmek kaldı güç kaynağım 350 wat (power yani) voltaj mı düşük diyorum ama usb nin voltaj kablusu ile takıyorum bu sefer de 2 adet giriş var birini tanımıyor diye uyarı veriyor (fakat sadece harici hdd yi voltaj kablosu ile takınca veriyor o uyarıyı) saplantı yaptı bu iş bende ...sağolasınız cevaplarınız için pc nize vede klavyenize sağlık..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler sorun çözüldü..kart okuyucusunu devre dışı bıraktım sorun halloldu...ya kart okuyusu arızalı idi yada fazla güç çekiyordu bilemiyorum tam olarak fakat kart okuyucusunu devre dışı bıraktım şimdi usb hdd mi takar takmaz bilgisayarımdan bile bakmaya fırsat bırakmadan masa üstüne geliyor...Tesadüfen oldu ama sonuçta oldu ,yinede cevap yazan arkadaşlara çokk teşekkür ederim..Erdek'e gelen olursa pm den bildirirse sözüm söz yinede ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...