Jump to content

Tncxpsp3.exeyi Isoya çeviremedim


muzur

Recommended Posts

çalışmalarınız gerçekten harika. öncelikle teşekkür etmek istiyorum. benim sorunum tncxpsp3. exe yi isoya çevirememek. 5 tane bilgisayarda denememe rağmen iso dosyasını alamadım. dos ekranı görünüp kayboluyor temp dosyasına bakmama ragmen bulamıyorum yardımlarınız için tekrar teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

s.a

orada şu açıklama var

denedin mi.?

Bu sürümde direk iso dosyası olarak vermedim. Çünkü bir çok kişi winrar ile extract ediyor veya farklı hatalar yapıyor. ISO'yu direk exe içine gömdüm. Exe'yi açtığınız zaman iso'yu geçici klasöre çıkarıp özel cd yazma programı geliyor. Bu programla direk cd'ye yazdırabilirsiniz. Eğer iso dosyasını almak istiyorsanız, cd yazdırma programı çıkınca %temp% klasörüne giderek tncxpsp3.iso dosyasını alabilirsiniz.

diye yazıyor

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

TncXPSp3 Mükemmbel hakkı verilmiş bir çalışma fakat kurulumda sorun yaşıyorum...Makina Kala kalıyor öyle bikaç kez elle reset atıldıktan sonra makina kendini topluyor ve ancak açılıyor...Yani kurulumda cd baştan sona kadar kendi yönetmiyor..Takıldıgı yerlerde elle bikaçkez resetten sonra ancak driverleri yükleyip kullanıma geçebiliyorum...ve cidden diyebilecegim tek şey, TncXpSp3 'ü gördükten sonra asla bir başka xp paketini yada modifiyeli sistemi gözümün görmemesidir.. Ellerine Sağlık Tebrik ederim..Ama Bahsi geçen sorunum sadece bendemi kaynaklanıyor.? Nasıl bir çözüm bulabilirim yada ?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...