Jump to content

Cem Yýlmaz Ntv Spor Not Defteri


Recommended Posts

Cem Yýlmaz Ntv Spor Not Defteri

80y36fs.jpg

NTV Spor'da yayýnlanan 'Not Defteri' isimli programda Fuat Akdað ve Rýdvan Dilmen'in konuðu olan ünlü komedyen Cem Yýlmaz kýrdý geçirdi.

NTV Spor'da yayýnlanan 'Not Defteri' programýna konuk olan ünlü komedyen Cem Yýlmaz, Fuat Akdað ve Rýdvan Dilmen'i sözleri ve yorumlarýyla gülme krizine soktu!..Ünlü þovmen Cem Yýlmaz, NTVSpor’da Rýdvan Dilmen ile Fuat Akdað’ýn birlikte sunduklarý ’Not Defteri’ programýna konuk oldu.

"Arkadaþlarým beni uyardýlar. Ýnþallah burada futbol konusunda bir iki þey öðrenirim" diyerek futbol konusunda iddialý olmadýðýný esprili bir dille anlatan Cem Yýlmaz, Fenerbahçe’nin 12 haftada 4 maðlubiyetinin olduðunu da programda öðrendiðini belirtip, "Bunlar gizli kalmasý gereken þeyler" dedi.

Rýdvan Dilmen, AROG filmindeki futbol sahneleri ekrana getirilince bir kaç esprili yorum yaparken Cem Yýlmaz, "Hiç anlamýyorum. Futbolu býrakalý 24 yýl oluyor. Ýçinde futbol olan bir film yapma fikri biraz fantastikti, zaten filmde fantastik" diye konuþtu.

MALDANADO’NUN HASTASIYIM

Futbol muhabbeti olduðu zaman ’kanatlardan oynayýn, pres pres’ gibi kelimelerle muhabbete katýlabildiðini belirten Cem Yýlmaz, Maldanado’nuh hastasý olduðunu þu sözlerle anlattý:

"Ben Maldanado’nun hastasýyým. Yatay oynuyor. Çok özledim. Geçen sene de onun bir iki maçýný izledim. Geçen sene var mýydý Maldanado? Vardý, sonlarýna yetiþti. Mecaz anlamda vardý yani. Biraz böyle yatay oynuyordu. Bana birazcýk daha gaz verin, kimleri harcarýz burada."

ERMAN HOCA’YA ALTYAZI ÝSTER

Maraton programýnda Erman Toroðlu’nun Beþiktaþ’ýn haftayý en karlý kapatan takým olduðunu ifade ederken söylediði, ’Beþiktaþ malý o kadar güzel yedi ki’ sözlerinden sonra Toroðlu’na takýlan Cem Yýlmaz, "Alt yazýsýz yayýnlandý ama ben anlamadým. Mal puan yani. O zaman programlarda þöyle mi yapacaðýz, ’bu hafta fikstürde mal durumu þu’... Vallaha Erman Hoca’nýn özel bir dili var kendine ait. Hem mizahi hem de tabii taþý gediðine koyar bir tavrý var. Deðerlendirilmesi gereken yorumlarý var elbette, ama alt yazý ister" þeklinde konuþtu.

ARAGONES’E LAF ATTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones’i de boþ geçmeyen ünlü þovmen, þu yorumda bulundu:

"Beklentiler yüksek olduðu için olgunlukla karþýlamak lazým. Ben yazýn filmi çektiðimiz evrede Aragones’i çok izledim. Bize gelsin diye de çok dualar ettiðimizi... O dönem baþarýlý bir takým oldu, kupayý aldý, heyecan verici ama biraz ani oldu o iþ. Bizim için neticelenir bir þekilde bu konu, öyle tahmin ediyorum. Aslýnda daha verimli olabilir 12. hafta sonuna geldiðimiz bu günlerde. Daha hareketli, daha dinamik birisi olsa... Biraz haraketsiz. Seyircinin beklentileri, biraz hareket istiyoruz herhalde. Hoþ Fenerbahçe taraftarý hep düþünceli olmaya hazýr. Biz heyecanlý maç seyreden bir topluluðuz. Bir tane yeriz hani üzerine iki tane atarýz, eðer dayanýrsak. Abimiz Fenerli deðil galiba.

BURCU ESMERSOY’A TAKILDI

Cem Yýlmaz, NTV’nin spor bültenini okumak için stüdyonun diðer bölümünde hazýrlýk yapan Spor Spikeri Burcu Esmersoy’a takýldý. "Burcu söz sende. Hentbol sonuçlarýný alayým" gibi ifadeler kullanan Cem Yýlmaz, Esmersoy’u bir hayli güldürdü. Esmersoy, canlý yayýnda bulunduðu yerden Cem Yýlmaz’a öpücük gönderirken, ünlü þovmen, "Hayatým yayýndasýn þu anda, ekran bölündü" dedi ve tavýrlarýyla izleyenleri güldürdü. Esmersoy’u öven Cem Yýlmaz, "Burcu hanýmý tanýmayan yok. Onun sayesinde ne kadar çok sporsever insanla tanýþtýk" dedi.

DÝLMEN VE AKDAÐ GÜLME KRÝZÝNE KAPILDI

Cem Yýlmaz, program boyunca yaptýðý esprilerle hem Rýdvan Dilmen’i hem de Fuat Akdað’ý gülme krizine soktu. Dilmen, futbol oyun kurallarýnýn 50 yýl sonra deðiþebileceðini ancak bunu kendisinin göremeyeceðini söyleyince Cem Yýlmaz espiyi patlattý: "Banttan izlersiniz."

HAYALÝMDE ÝNGÝLTERE’YÝ 16-0 YENMEK VAR

Rýdvan Dilmen’in Türkiye’nin Ýngiltere karþýsýnda galibiyet deðil, tek bir gol dahi atamadýðýný hatýrlatmasý üzerine Cem Yýlmaz’ýn yorumu þöyle oldu: "Hayalimde Ýngiltere Milli Takýmý’ný 16-0 yenmek var."

SPOR PROGRAMLARI MÝZAH DOLU

Ekranlarda yayýnlanan spor programlarýndan bazý bölümler ekrana getirildi. Cem Yýlmaz, "Spor programlarý gerçekten komedyen arkadaþlarýn da çok malzemesi haline dönüþüyor. Ama yani acayip bir dinamiði var. Bazen çok gerilimli olabiliyor. Ama yani zor gerçekten. Nasýl idare ediliyor, ne yapýlýyor?" þeklinde konuþtu.

YILMAZ’DAN KÝEV GÖNDERMESÝ

Fenerbahçe’nin Ukrayna’da Dinamo Kiev ile oynayacaðý maç da programda espri konusu oldu. Ukrayna’ya bazý taraftarlarýn futbol dýþýnda baþka amaçlarla gitmesine gönderme yapan Cem Yýlmaz, "Güzel bir maç izlemek isterim. Kiev’de bilmiyorum durum ne. Futbol adýna gideceðiz tabii ki, arkadaþlarla" Dedi. Rýdvan Dilmen, futbolseverlerin en çok gitmek istedikleri deplasmanýn Kiev olduðunu ifade etmesi üzerine Cem Yýlmaz, yine lafýný sakýnmadý:

"Futbol aþký diyelim ona, canlý yayýnda en azýndan. Bütün futbolseverler Kiev’de... Gitmeyenler en azýndan ekran baþýnda... Yani hepimiz takýmýmýzý desteklemek için oradayýz."

RIDVAN, ELÝYLE YÜZÜNÜ KAPATTI

Cem Yýlmaz’ýn bu imalý göndermeleri stüdyoda kýsa süreli bir gülme krizine yolaçtý. Rýdvan Dilmen, eliyle yüzünü kapatýp masaya yatarken, Fuat Akdað da programýn sunumunu yapmakta bir hayli zorlandý...

http://rapidshare.com/files/181410870/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part1.rar

http://rapidshare.com/files/181416822/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part2.rar

"http://rapidshare.com/files/181428095/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part3.rar

http://rapidshare.com/files/181434103/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part4.rar

http://rapidshare.com/files/181458835/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part5.rar

http://rapidshare.com/files/181463718/Cem_Y__305_lmaz_Ntv.part6.rar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...