Jump to content

Google Sketchup Pro 7 Katılımsız(full)


saimkamil

Recommended Posts

Google Sketchup Pro 7.0.8657

90_GoogleSketchUpProv60.1099.jpg

SketchUp Nedir?

SketchUp, 3B Modelleme programıdır. Diğer programlara kıyasla kullanımı oldukça basittir. Tasarımı profesyonel kullanıcılarında, bilgisayarla yeni tanışmış olmasına rağmen biraz yetenekli kişilerinde kullanabilmesine olanak sağlaması düşünülerek yapılmıştır.

İlk olarak @Last Software tarafından 2001'de üretilen program, 14 Mart 2006, Salı günü Google'ın @Last Software'i satın almasıyla birlikte Google'a geçmiş; geliştirilmesi ve pazarlanması Google tarafından yapılmaya başlanmıştır.

Bazı temel özellikleri şöyledir:

Push/Pull: Bir yüzeye hacim kazandırma özelliğinin basitleştirilmiş ve kullanımı kolaylaştırılmış versiyonu.Bu özellik son derece basit kullanılmasına rağmen kullanıcılara sağladığı kolaylıkla programın en göze çarpan özelliğidir.

El Çizimi Görünümü:Sunum seçeneklerini artıran bu özellik ile düz çizgiler uzatılabilir, titrekleştirilebilir; eskiz görüntüsü ile estetik sonuçlara ulaşılabilir.

Referans (Inference) Sistemi :Herhangi bir komut girilmesine veya bir düğmeye basılmasına ihtiyaç duyulmadan, çizim yaparken, var olan çizgi ve yüzeylerden referans/hiza alarak çizim yapabilme özelliği.

Güneş-Gölge Analizi: Çizimi yapılan şeyin bulunduğu koordinatlar ve gün-ay-saat girildiğine o belirli andaki gölge durumunu gerçek zamanlı olarak gösterebilmektedir.

Doku ve Materyal/Renk Atama: Her yüzey basit bir "boya kovası" aletiyle istenen renk, doku veya resimle boyanabilir ve bunlar üzerinde oynama yapılabilir.

Diğer 3B Programlarla Uyum: Profesyoneller için programın halihazırdaki çoğu 3B modelleme ve görselleştirme (rendering) programlarıyla uyumlu olmasına çalışılmaktadır. Bunun için devamlı olarak yeni import/export eklentileri yayınlanmaktadır. Piyasadaki yaygın kullanıma sahip birçok program ile rahatlıkla alışveriş yapılabilmektedir.

Model Paylaşım: Kullanıcıların katkılarına açık; sürekli genişleyen, büyük bir paylaşım merkezi vardır.Koltuk, aydınlatma araçları, aksesuvarlar... İhtiyaç duyulan ne varsa bir kaç dakika içinde bulunabilir.

Boyut : 34.1 Mb

http://rapidshare.com/files/196112017/SketchupPro7.exe[/CODE]

[/center]

[b]Örnek vidyo.. [/b]

[b]Lisans işlemini Tamamlama .. [/b]

1 .Adım Programı açtıktan sonra aşağıdaki gibi yapıyoruz.

sketchuplicenseeu6.jpg

2. Adım

sketchuplicense2fn3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lisanslama işlemi katılımsız olarak yapılamadı mı acaba? Bu biraz yarı katılımsız olmuş gibi geldi bana. Emeğin için teşekkürler

lisanslamayı elle yapıyorsun . denedim ama onu yapamadım. böylede çok fazla bi uğraşı yok zaten.katılımsızla dosya boyutu 75 mb dan 34 e düşmüştür.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...