Jump to content

Vista Oyunlar Bozuldu Düzletmek İçin Yardım


cholpa

Recommended Posts

Arkadaşlar Ben Symantec Norton İnternet security 2009 programının orjinalini geçen gün almıştım.kurdum bilgisayara bir taramada bütün oyunların exe dosyalarını silmiş..buna vistanın orjinal oyunları dahil ben bu oyunları nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliorum..Allta resimlerle de göstereyim..

Purple Place oyunu:

thumb-10019.jpg

Mayın Tarlası oyunu

thumb-10020.jpg

Hearts oyunu bu oyunda ing olmuş ve eskiden doğu batı güney di şimdi başka bişi yazıo:

thumb-10021.jpg

Yardım eden olursa Sevinirim

bu arada resimleri ancak byle yapabildim büyük grmek isteyin yanda linleri war onları kopyala yapıştır yapsın ilgilenen olursa..lütfen..

forumda img etiketi kullanımına neden izin verilmior

Link to comment
Share on other sites

Ya Arkadaşım demekki Norton oyunlara ait exe dosyalarını virüs olarak görüyo ama bişey daha söylicem dosyaları silmişse bile silinen dosyaları kurtarma proğramları var sitemizde mevcut bir dene ayrıca xp kur ve kaspersky 2009 kullan böyle sorunlarlada karşılaşmazsın sadece bi önerim.

Link to comment
Share on other sites

ya nortonu sildim de kasper kullandım mı bu seferde tüm dosyaları silio sistem çöküo..açıkçası ben vistada virsü programı kullanmıyordum..bi deniyeyim dedim..aldım başıma:D dert:D bide dosyaları nasıl onartacam vistada:D sistem çktüğünde başlangıç onarma die bişi wardı ondan yaptığımda format atmama gerek kalmıo duda :) dosya onartmayı bilmiom D: gösterirseniz sevinirim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...