Jump to content

..:: Usb'den Xp Kurulum Yardım ! ::..


SoundMax

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar... asus f3 serisi bi notebook um var ... buna flash bellek aracılıgı ıle windows kurmam gerekiyor usb dvd rw de var fakat ıyı okumuyor eksık yukluyor bu sefer saglıklı olmuyor... sızden ricam varsa elinizde usb için xp sp2 - 3 farketmez ve bi anlatım usb den nasıl yuklerım yardım edersenız sevınıırım

Link to comment
Share on other sites

bios ayarlarınız usb boot (başlangıçta usb den çalışmaya izin veriyormu acaba ) özelliğinin olması gerekir

xp cd sini başka bir bilgisayara takıp nero veya başka bir programla fat32 göre biçimlendirmeniz lağzım daha sonra flaj diske atarsınız

yada flaj diskinizi ntfs olarak biçimlendirmeniz gerekiyor kolay gelsin .

Link to comment
Share on other sites

Benzeri sorunların çözümü için araştırma yaparken TNC de çözümüne ulaştım. Ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Sorunun çözümü Aşağıdaki linkte

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=67563[/CODE]

Adata marka flash diskte UFDUtility programı ile şu ana kadar bir sürü notebook ve pc de sorunsuz ve hızlı kurulum gercekleştirdim.

Sandisk ve toshiba markalı U3 özellikli flash disklerde sorun yaşadım ve henüz çözümüne ulaşamadım. Sorun da formatlamaya başlarken hdd yi görme ve partition ekranında mavi ekran vermesidir. Umarım bunu da en kısa sürede çözeriz.

işlemleri yaptıktan sonra tek yapmak gereken ya quick boot ta usb cdrom veya gözüken flashın ikinci partitionu seçmek yada biosta usb cd romu birinci boot a getirmek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...