Jump to content

MessengerPlus! 5.0.0.702 Türkçe (Multilang)


BySeqKaN
 Share

Recommended Posts

ww4nf.jpg

Tanıtım:

Üreticiden : Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için gerekli tek eklentidir. Sadece yeni birkaç seçenek elde etmeyeceksiniz, kazanacağınız şey Windows Live Messenger yazılımı için tamamen yeni bir boyut olacak.

Messenger Plus!, Windows Live Messenger'a anlık iletileşme deneyiminizi yapmak istediklerinizi engellemeden geliştirmesi düşünülmüş birçok yetenekler kazandırır. Yeni özelliklere ana Messenger pencerelerinin hepsine eklenmiş bulacağınız çeşitli Plus! menülerinden ve düğmelerinden kolayca erişilebilir. İşte çoğu insanın yazılımda beğendiği bazı özelliklerin küçük bir listesi :

Sekmeli Sohbetler

Sekmeli bir web tarayıcısı kullanıyor musunuz? Aynı şey neden konuşmalarınız için kullanılmasın? Bütün sohbet pencereleriniz şimdi daha iyi tek bir pencerede gruplandırılabilir. Değişik konumlar, değişik seçenekler, bu özellik sizin özelleştirmeniz için.

Renkler, Biçimlendirme ve Komutlar

Messenger Plus! size, iletilerinizin metni ve arka planı için istediğiniz herhangi bir renk seçme imkanı sunar. Kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili gibi özel biçimlendirmeler de eklenebilir. Ayrıca Messenger'ın hemen her yönü geleneksel IRC sohbet odalarında kullanılanlara çok benzeyen komut denen metin kısayolları ile kontrol edilebilir.

Özel Sesler

Özel İfade Sesleri özelliği, kullanıcıların daha önce kaydedilmiş kendi seslerini konuşma sırasında gönderebilmelerini sağlar. Sesler iki tarafta da anlık olarak çalınır ve gerektiğinde otomatik ve saydam olarak aktarılır.

Milyonlarca ses akla gelen her kategoride zaten hazır, özel koleksiyonunuza başlamak için tek ihtiyacınız birkaç ses paketi. Ayrıca yeni ifade sesleri mevcut ses dosyalarından (MP3'ler gibi) kolayca oluşturulabilir ya da bir mikrofon ya da başka bir ses kaynağından canlı olarak kaydedilebilir.

Hazır Metinler

Sürekli aynı şeyi yazmaktan yoruldunuz mu? Hazır metinlerle tanışın: basit bir kısayol ya da yazılı komutla gönderilebilen özelleştirilebilir iletiler. Otomatik metin değiştirme, kelime değiştirme ya da filtreleme için kullanılabilir.

Kişisel Durum

Özel ad etiketleri, kişisel iletiler ve hatta bir oto-cevaplayıcı ile özel dışarıda ve meşgul durumlar oluşturun. Durumunuzu belli bir süre sonra sıfırlamak için zamanlayıcı kurun ve çabucak erişmek için durumları önceden hazırlayın.

Masaüstü Kişileri

Eskiden ICQ'nun sunduğuna benzer, masaüstünüzde gezgin küçük pencerelerde istediğiniz herhangi bir kişinin durumunu gösterebilirsiniz. Kişiye bir ileti göndermek için iletileri ya da bağlantıları ya da bir aktarım başlatmak için dosyaları bunlara sürükleyip bırakabilirsiniz.

Hesap Poligamisi

Messenger Plus! Live'ın tercihlerinde sadece bir kutucuğu işaretleyin ve aynı anda birden fazla Messenger hesabında oturum açmaya hazır olun. Artık hiçbir dosyayı yamamaya ya da başka Messenger programları kullanmaya gerek yok!

Messenger Kilidi

İster paylaşılan bilgisayar ortamlarında güvenliğiniz/gizliliğiniz için ister patronunuzdan sakınmak için olsun, bu özellik Messenger'ı basit bir klavye kısayoluyla kilitlemenize ve sistem tepsisinde şüphe uyandırmayan bir simgeyle saklamanıza yarar. Messenger daha sonrası için parola korumalı yapılabilir ve kilitleme ya da kilidi açma hakkında kişilerinizi bilgilendirecek iletiler otomatik olarak gönderilebilir.

HTML Sohbet Günlükleme

Messenger Plus! Live, bütün konuşmalarınızın günlüklerini orijinal Messenger'dan çok daha esnek bir şekilde tutabilir. Aslında Plus! yıllardır, Microsoft bunu mükemmellikten çok uzak standart bir özellik olarak eklemeden önce de yapabilmenizi sağlamıştı. Peki Plus!'ın ondan ne farkı var?

# HTML Günlükler: Güzel tarzı, rengi ve her yöne çekebileceğiniz dosya esnekliği.

# İfadeler, göz kırpmalar ve el yazısı iletiler: Her şey kaydedilir, özel ifadeler ve el yazıları bile; ve göz kırpmalar küçük resimler olarak gösterilir.

# Günlük Görüntüleyici: Bütün günlüklerinizi Messenger Plus! penceresinden kişiye ve tarihe göre sıralanmış olarak gösterir. Ayrıca arşivlerinizi eski iletiler için saniyeler içinde arar.

# Arayüzlenebilir günlükler: günlüklerin varsayılan tarzından sıkılırsanız ve CSS'yi biliyorsanız, görünümlerini değiştirmek için bir custom.css dosyasını günlükler klasö- rünüze bırakmanız yeterli!

Olay Görüntüleyici ve Günlükleme

Kişi oturum açmaları, oturum kapatmaları, durum değişiklikleri, görüntü adı ve kişisel ileti değişiklikleri... Her şey anında görüntülenebilir ve ileride bakmak için XML dosyalarında arşivlenebilir.

Olay Görüntüleyici, belli bir kişinin daha önceden oturum açıp açmadığını bulmak ya da durum değiştirme hareketlerini ve hatta müzikal zevklerini incelemek için kullanılabilir!

Kişi Listesi Temizleyici

Bütün kişilerinizin istatistiklerini (son oturum açma, son konuşmanızın zamanı, hala onların listesinde misiniz vs.) kolayca görüntüleyin ve kişi listenizi eski ve tekrarlanan kişileri silerek temizleyin.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler

Günlük Arama

Messenger Plus! şimdi doğrudan Günlük Görüntüleyici'den bütün konuşmalarınızı otomatik olarak dizinleyerek arama yapmanızı sağlıyor.

Yepyeni Bir Arayüz

Fark edeceğiniz ilk şeyin Messenger Plus! pencerelerinin tamamen yeni görünümü olmasına rağmen daha önemli olarak siz aradıklarınızı daha kolay bulun diye yüzlerce ayarla her birinin düzenleri tekrar gözden geçirildi!

Messenger Arayüzleme

Messenger pencerelerinizin görünümünü yüklemesi çok kolay arayüzlerle tamamen değiştirin.

...ve her yerde geliştirmeler!

Birçok küçük ama önemli yeni özellik fark edeceksiniz: son kişi olaylarının konuşma pencerelerinde görünmesi, Kişi Listesi Temizleyicinin sizin listelerinde olduğunuz kişilerin listesini görüntülemenizi sağlaması, rastgele seslerin Ses Kütüphanesi penceresinden eklenebilmesi, geliştirilmiş Hazır İfadeler işlevselliği ve çok daha fazlası!

Ve tamamı bedava

Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır ve arkadaşlarınıza göndermeniz önerilmektedir. Programın herhangi bir özelliğinden yararlanmak için hiçbir zaman tek bir kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız. Messenger Plus! hiçbir çeşit casus yazılım ve truva atı da içermez. İçerdiği isteğe bağlı sponsor bir reklam yazılımıdır ve yükleyip yüklememek için kurulum sırasında açık bir seçenek sunulur, risk bedava! Geliştirmeye destek olmak isteyip de sponsor programı yüklememeyi tercih edenler; çevrimiçi mağazayı ziyaret etmenizi ya da bir kartpostal göndererek bir dakikanızı geliştiriciye ayırmanızı öneririz. Seçiminiz ne olursa olsun, buna saygı duyacağız ve sizi bir Messenger Plus! kullanıcısı olarak saymaktan her zaman mutlu olacağız.

Not : Messenger Plus! Live; Windows Live Messenger 8 ve 9 sürümü ile uyumludur ve yayınladığımız bu versiyon stabildir. Eğer sisteminizde MSN Messenger programının daha eski bir sürümü varsa (7.0, 7.5 gibi) buraya tıklayarak programın eski sürümler ile uyumlu olan 3.63.148 sürümünü innDirmenizi öneririz.

Bilgilendirme

# Program yorumlarında birçok ziyaretçimizin Messenger Plus!'ın ileti geçmişi kaydetme özelliğini kapatamadıklarını veya böyle bir özelliği kullanabileceklerinden haberdar olmadıklarını izlemekteyiz. Bu sebeple Üst Editörümüz acne tarafından yapılan videoyu buraya eklemeye karar verdik.

# Video dosyası şeklinde (313 KB) buradan innDirip seyredebilirsiniz.

# PowerPoint slaytı (760 KB) şeklinde buradan innDirip seyredebilirsiniz.

# Flash animasyon (812 KB) şeklinde buradan innDirip seyredebilirsiniz.

Çoklu MSN Özelliği

Çoklu MSN özelliğini açmak için Messenger penceresinde bulunan PLUS simgesine tıklayıp, ardından açılan sayfada "Özelleştir" diyerek çıkan bölümde "Çoklu MSN açılmasına izin ver" kutucuğunu işaretlemeniz ve tamam diyerek çıkmanız yeterlidir. MSN yazılımını kapatıp tekrar açtıktan sonra ayarınız geçerli olacak ve çoklu MSN özelliğini kullanabileceksiniz.

Dosya Türü / File Extension: RAR

Dosya Boyutu / File Size /: 4.93 MB

Dosya Şifresi / File Pass / : Yok

Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Nod 32

2j4wmfs.jpg

http://rapidshare.com/files/212928533/MsgPlusLive-481.rar.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
~ ` Messenger Plus! Live 4.84.384 (TÜRKÇE) ` ~
(..TANINMIS MSN EKLENTISI + MSN NIZI ÖZELLEŞTIRIN!..)

MessengerPlusLive4_01_SGNLIVE.png

~~ Program Bilgisi ~~
Sürüm: 4.84.384
Boyut: 4.62 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: Rapidshare.com + Hotfile.com
Durum: Yüklendi


Programin Özellikleri;

Windows Live Messenger 2009 sürümü ile uyumlu en yeni Messenger Plus! Live karşınızda...

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger yazılımına birçok özellikler ve fazlalıklar katan ücretsiz bir eklenti programı. Messenger'ın imkanlarını genişletmenize ve anlık iletişimlerinizi çok daha eğlenceli hale getirmenize olanak sağlayan Messenger Plus! Live ile yıllardır kullandığınız mesajlaşma programınızı hiç olmadığı kadar özelleştirebilme imkanına sahip olacaksınız.

İlk olarak MSN Messenger 3 için 2001 yılında basit bir eklenti olarak hayata giren Messenger Plus! Live şu an Windows Live Messenger için gerekli tek eklenti sloganıyla iddialı bir şekilde yayınlanıyor. 50 milyon kişinin bu ek yazılımı tercih etmesi ve toplamda 350 milyon yükleme Messenger Plus!'ın Messenger deneyimini büyük bir hızla geliştirdiğinin garantisi diyebiliriz. Bu ek programı yüklediğinizde sadece birkaç yeni seçenek elde etmeyecek yepyeni bir boyutta Windows Live Messenger kullanımına sahip olacaksınız.

AYRINTILI ÖZELLIKLERI INCELEMEK ICIN
http://www.msgplus.net/features[/CODE]



Messenger Plus! Live 4.84.384 (TÜRKÇE)

Rapidshare.com Linki

[CODE]http://rapidshare.com/files/396766484/Messenger.Plus.Live.4.84.384.TURKCE_secret_.rar[/CODE]



Hotfile.com Linki

[CODE]http://hotfile.com/dl/47156138/18843de/Messenger.Plus.Live.4.84.384.TURKCE_secret_.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

6p6hq9.jpg

Messenger Plus! Live 4.84.384 - MultiLang. | 5 MB | HF+OR

TR: Plus!, Windows Live Messenger'a anlık mesajlaşmalarınızı yapmak istediklerinizi engellemeden geliştirmesi düşünülmüş birçok yetenekler kazandırır. Ve bunları her Messenger penceresine eklenen basit Plus! menüsünden ve Messenger arayüzünde bulacağınız birkaç yeni düğmeden kendi isteğinize göre kullanabilmenizi sağlar.

Plus your regular dose of features!

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için gerekli tek eklentidir, nokta. MSN Messenger 3 için basit bir eklenti olarak başladığı 2001 yılından beri 150 milyon yüklemeden sonra Messenger Plus!'ın, Messenger deneyiminizi büyük bir hızla geliştireceği garantilendi. Sadece yeni birkaç seçenek elde etmeyeceksiniz, kazanacağınız şey Windows Live Messenger yazılımı için tamamen yeni bir boyut olacak.

Yine de, kullanılması (ve özelleştirilmesi) çok kolay

Plus!, Windows Live Messenger'a anlık mesajlaşmalarınızı yapmak istediklerinizi engellemeden geliştirmesi düşünülmüş birçok yetenekler kazandırır. Ve bunları her Messenger penceresine eklenen basit Plus! menüsünden ve Messenger arayüzünde bulacağınız birkaç yeni düğmeden kendi isteğinize göre kullanabilmenizi sağlar:

Konuşmalarınızı geliştirin: Daha verimli ve eğlenceli hale getirin

Sekmeli Sohbetler

Sekmeli bir web tarayıcısı kullanıyor musunuz? Kullanmasanız bile, sekmeli konuşmaları, sayısız pencereleri basit tek bir pencereye dönüştürerek düzenlediği için yararlı bulabilirsiniz. Solda dikey sekmeler, yukarıda normal sekmeler. Siz seçin. Ayrıca isterseniz sekmeleri sadece bazı özel sohbetlerinizi gruplandırmak için kullanabilir ve geri kalanları normal pencerelerde tutabilirsiniz.

Renkler, biçimlendirme ve komutlar

Messenger Plus! size, ön ve arka plan için istediğiniz herhangi bir renk seçme ve kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili gibi biçimlendirme ekleme imkanı sunar. Ayrıca geleneksel IRC sohbet odalarınınkilere çok benzeyen komut denen metin kısayolları Messenger'ı hemen her yönden kontrol etmenize yarar.

Özel Sesler

Özel İfade Sesi özelliği, kullanıcılara konuşma sırasında kendi seslerini gönderebilmelerini sağlayarak Messenger'daki ses bütünleşmesini gelecek düzeye taşıyor. Sesler iki tarafta da anlık olarak çalınır ve gerektiğinde otomatik ve saydam olarak aktarılır.

Yeni ifade sesleri mevcut ses dosyalarından (MP3 gibi) kolaylıkla oluşturulabilir ya da bir mikrofon ya da başka bir ses kaynağından canlı olarak kaydedilebilir ama, ses oluşturmak sizin işiniz değilse, binlerce ses umumi veritabanından bulunabilir ya da ses paketlerinden alınabilir.

Hazır Metinler

Sürekli aynı şeyi yazmaktan yoruldunuz mu? Hazır metinlerle ve metin değiştirmelerle tanışın: basit bir kısayol ya da yazılı komutla gönderilebilen otomatik ve özelleştirilebilir iletiler, ya da kelime filtresi olarak ya da yazı kısayolları kullanmak için otomatik metin değiştirme.

Messenger'ınızı yenileyin: Kişilerinizi ve konuşmalarınızı yönetmek için çeşitli ekler

Kişisel Durum

Özel bir ad etiketi, kişisel ileti ve hatta oto-cevaplayıcı ile özel dışarıda ya da meşgul durumlarını oluşturun. Durumunuzu belli bir sürede sıfırlamak için zamanlayıcı kurun ve sık kullanılan durumları önceden tanımlayın.

Masaüstü Kişileri

Eskiden ICQ'nun sunduğuna benzer, masaüstünüzde gezgin küçük pencerelerde istediğiniz herhangi bir kişinin durumunu gösterebilirsiniz. Kişiye bir ileti göndermek için iletileri ya da bağlantıları, ya da bir aktarım başlatmak için dosyaları bunlara sürükleyip bırakabilirsiniz.

Poligami (birden fazla Messenger oturumu açın)

Messenger Plus! Live Tercihlerinden sadece bir kutucuğu işaretleyin ve aynı anda birden fazla Messenger oturumu açın, hem de hepsi Plus!'la doğru bir şekilde bütünleşerek ve hiçbir yama dosyası gerekmeden.

Messenger Kilidi

Paylaşılan bilgisayar ortamlarında güvenliğiniz ya da patronunuzdan sakınmanız için (felaketiniz olabilir!). Bu özellik Messenger'ı basit bir kısayolla (ya da Plus! menüsü komutuyla) kilitlemenize ve sistem tepsisinde şüphe uyandırmayan bir simgeyle saklamanıza, parolayla korumanıza ve Messenger'ınızı kilitlediğiniz ve kilidi açtığınız zaman otomatik bir ileti göndererek kişilerinizi bilgilendirmenize yarar.

HTML İleti Geçmişi

Messenger Plus! Live, bütün konuşmalarınızın günlüklerini orijinal Messenger'ınkilerden çok daha esnek bir şekilde tutmanızı sağlar. Kahretsin, Plus! yıllardır, MSN Messenger bunu, gerçi mükemmel değil ama, standart bir özellik olarak eklemeden önce de yapabilmenizi sağlıyordu. Ama Plus! Live bu özelliğin üstüne neler ekliyor?

HTML Günlükler: güzel tarz ve her yöne çekebileceğiniz dosya esnekliği

İfadeler ve Göz kırpmalar: Her şey kaydedilir, özel ifadeler bile; ve göz kırpmalar küçük resimler olarak gösterilir

Günlük görüntüleyici: Bütün günlüklerinizi Messenger Plus! penceresinden kişiye ve tarihe göre sıralanmış olarak gösterir

Arayüzlenebilir günlükler: günlüklerin varsayılan biçiminden yorulursanız ve CSS'yi biliyor ya da özel bir .css dosyası edinirseniz, onu günlük klasörünüze sadece bırakın ve görünümlerini değiştirin!

Olay görüntüleyici ve olay günlüğü

Kişi oturum açmaları ve oturum kapatmaları, durum değişiklikleri, görüntü adı ve kişisel ileti değişiklikleri. Her şey tarayıcınızda görüntüleyebileceğiniz XML tabanlı dosyalarda günlüklenebilir ve arşivlenebilir.

Ayrıca Plus! menüsündeki Olay Görüntüleyici'yi, bu bilgiyi, belirli bir kişi daha önceden mi oturum açtı diye ya da durum değiştirme hareketlerini, ve hatta müzikal zevklerini incelemek amacıyla gerçek zamanlı görüntülemek için kullanabilirsiniz!

Kişi Listesi Temizleyici

Bütün kişilerinizin istatistiklerini (son oturum açma, son konuşmanızı ne zaman yaptınız, vs.) kolayca görüntüleyin ve kişi listenizi eski ve tekrarlanan kişileri silerek temizleyin.

Artı, Scripting Mimarisiyle sonsuz uzatılabilme

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger'a kendi özelliklerini eklemek isteyen geliştiriciler için kendi scripting ortamını sağlar. Scriptler bölümünden scriptler edinebilir ya da kendinizinkini nasıl geliştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bir script oluşturacak kadar yetenekli olmayanlarınız için: scriptler Messenger topluluğundan diğer geliştiricilerin size getirdiği yeni fikirler, yeni özellikler ve yine Messenger'da daha fazla eğlence demektir!

Ve hepsi bedava.

Messenger Plus! ücretsiz bir yazılımdır ve arkadaşlarınıza göndermeniz önerilmektedir. Programın herhangi bir özelliğinden yararlanmak için tek bir kuruş ödemek zorunda kalmayacaksınız. Messenger Plus! hiçbir çeşit casus yazılım ve truva atı içermez. İçerdiği isteğe bağlı sponsor bir reklam yazılımıdır ve kurulum sırasında yükleyip yüklememek için açık bir seçenek sunulur, risk bedava! Geliştirmeye destek olmak isteyip de sponsor programı yüklememeyi tercih edenler; çevrimiçi mağazayı ziyaret etmenizi, ya da bir dakikanızı geliştiriciye ayırarak bir kartpostal göndermenizi öneririz

EN: Messenger Plus! Live is an add-on for Windows Live Messenger that adds tons of features and extras to the software. Extend the possibilities of Messenger and make your experience a lot more entertaining!

The only thing needed to use Messenger Plus! Live is Windows Live Messenger (the latest version of MSN Messenger) which requires Windows XP or above. Messenger Plus! Live is compatible with Windows Live Messenger 8.0 to 14.0 (2009) and can be installed on 32bit and 64bit versions of Windows XP to Windows 7.

Installed more than 500 million times since 2001, when it started as a simple add-on for MSN Messenger 3, Messenger Plus! is guaranteed to improve your Messenger experience by leaps and bounds. You won't just get a couple of new options, what you'll get is a whole new dimension for the Windows Live Messenger software.

Messenger Plus! adds lots of capabilities to Windows Live Messenger. The new features can be accessed easily from the various Plus! menus and buttons you'll find added to all the main Messenger windows. Here is a short list of some of the features most people enjoy in the software:

• Tabbed Chats

• Custom Sounds

• Colors, Formatting and Commands

• Quick Texts

• Personalized Status

• HTML Chat Logging

• Contacts on Desktop

• Account Polygamy

• Messenger Lock

• Contact List Clean-up

• Event Viewer and Logging

The current version is distributed with the following languages:

English, Spanish, French, Arabic, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Danish, Dutch, Estonian, Finnish, German, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Swedish, Thai, Turkish.

Changes in Messenger Plus! Live 4.84.384 (06/06/2010):

* The move to Visual Studio 2010 caused Messenger Plus! to stop working for a minority of users. The resource DLL of Messenger Plus! has been modified to solve this issue.

Download l 5 MB:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

Messenger Plus! 5.0.0.702 Türkçe (Multilang)


[b]Program hakkında bilgiler:[/b]
Windows live Messenger'in son sürümüyle uyumludur.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Dosya boyutu: 7.21 mb tır.

[img]http://i41.tinypic.com/2wpiipt.jpg[/img]

http://mirror10.msgpluslive.net/20110208/Conduit/Setup-MsgPlus-500.exe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...