Jump to content

Polis Ýn Not Defteri


Arthur

Recommended Posts

EMNÝYET Müdürü Feyzullah Arslan'ýn "Gül, Güldür, Düþündür" adýný verdiði not defterinden...

Ayný turizm þirketine ait iki otobüs yolda karþýlaþtý. Þoförler ellerini býrakýp birbirlerini selamladý. 12 kiþi öldü.

Ýki odayý tek oda yapmak isteyen ev sahibi iþi abarttý. Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandý, mahalleyi havaya uçurdu, kendisi de yaralandý.

Asabi çoban, ot yemeyen koyunu tüfeðinin dipçiðiyle dövmeye baþladý. Tüfek ateþ aldý, çoban öldü.

Tarlada otlayan iki koyun, bir evin önündeki inþaat kumunu daðýttý. Koyun sahibi aile ile kum sahibi aile birbirine girdi. Ýki aileden 5 kiþi öldü.

Þaþkýn köylü evinin terasýndaki kömürlükte buzaðý beslemeye baþladý. Buzaðý büyüdü. 250 kiloluk inek oldu. Odaya sýðmayan inek, 3 katlý evden vinçle indirildi.

***

Yeni doðan yeðenini seven bir dayý faciaya yol açtý. Bebeði hoppala diye havaya fýrlattý. Talihsiz bebek tavandaki vantilatöre çarparak öldü.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde oturan Ýsmail A. isimli çiftçi, aðrýsýna dayanamadýðý diþine silahla ateþ edince öldü.

Ankara 9. Sulh Ceza Mahkemesi'nde rahatsýz edici harekette bulunmak suçundan yargýlanan Hüseyin Y. 75.000 TL hafif para cezasýna çarptýrýldý. Karar, sanýðýn tüm aramalara karþýn bulunamamasý üzerine Resmi Gazete'de yayýmlanarak teblið edildi.

Trabzon'un Hayrat ilçesi Nüfus Müdürü Yusuf Balcý, baþýna köpek düþmesi sonucu aðýr yaralandý. Peþine düþen çocuklardan kaçan köpek, bir apartmanýn merdivenlerinden çatýya çýktý. Can havliyle çatýdan atlayan köpek, o sýrada yolda yürümekte olan Yusuf Balcý'nýn kafasýna düþtü.

***

Edirne'de sevdiði ile dünya evine girmeye hazýrlanan gelin, kendi rýzasý ile evlenmeyi kabul edip etmediðini soran memura þaka olsun diye hayýr deyince, nikâh yarýda kaldý. Nikâh memuru kimsenin etkisi altýnda kalmadan kendi rýzasýyla evlenmek isteyip istemediðini sordu. Gelin "Hayýr!" yanýtýný verince de deftere, "Kadýn evlenme anýnda evlenmeyi kabul etmediðini beyan etmiþtir" yazarak salondan ayrýldý. Memurun arkasýndan koþan gençler bunun bir þaka olduðunu söyledilerse de, onu ikna etmeyi baþaramadýlar.

***

Antalya'da 23 yaþýndaki Ali Rýza K. adlý hýrsýz, soymak amacýyla girdiði maðazadaki cansýz mankene tecavüz etti. Mankene üç kez tecavüz ettiðini söyleyerek, "Sarhoþ olduðum için cansýz mankeni kadýn gibi gördüm ve dayanamayýp onunla yattým" diyen Ali Rýza K., akli dengesinin yerinde olmadýðýný ileri sürdü.

Sivas'ýn Gürün ilçesinde âdetlere göre damadý kaçýrarak saðdýçtan bahþiþ almak isteyen Bekir K.'nýn (27) elindeki tabanca ateþ aldý. Damadýn yakýný Gökhan U. (17) bacaðýndan yaralandý.

Þanlýurfa'nýn Oduncu Pazarý'nda önceki gece sürüsünü evine ******üren Hasan Tek'in beþ koyunu bir sokaktan geçerken düþüp öldü. Olay yerine gelen polisler, sokaktaki elektrik direðinde kaçak olup olmadýðýný anlamak için Hasan Tek'in keçilerinden birini kontrol kalemi olarak kullandý. Keçi, ite kaka yaklaþtýrýldýðý direðe dokunur dokunmaz bayýldý.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...