turknet33 Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 merhaba bana ams de çalıştır komutu lazım mesela regedit msconfig gibi kodları çalıştırmak istiyorum vb. netde Process.Start("cmd.exe", "/c" + "msconfig" bu kodu kullanıyıordum bna buna benzer butona basınca istedim komut açılsın istiyorum aynı şekşklde exe dosyasıda açmak istiyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 File.Run("regedit.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); böyle çalıştırması lazım... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turknet33 Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 Cyph3r, Şimdi yazdı: File.Run("regedit.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); böyle çalıştırması lazım... denedim olmadı hiç bir tepki vermedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Please register to see this content. bende çalıştı... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turknet33 Posted January 6, 2021 Author Share Posted January 6, 2021 Cyph3r, Şimdi yazdı: Please register to see this content. bende çalıştı... enteresan bende hiç tepki vermiyor galıba bendeki programda yada sistemsel bir sorun 8.5.2 sürümü var bende başka kodda çalıştıramadım senden ricam apz olarak yollayabilirmisin sol taraftaki properties bölümünden yada ayarlarda sorun olabılırmı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyph3r Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Benim makinada şuan UAC devredışı ve sistem sınama modunda çalışıyor... onların etkisi olabilir...Siz yönetici olarak çalıştırmayı deneyin mesela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder_falcon Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 bir örnek hazırladım bu işini görür herhalde Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazabager Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 turknet33, 3 saat önce yazdı: merhaba bana ams de çalıştır komutu lazım mesela regedit msconfig gibi kodları çalıştırmak istiyorum vb. netde Process.Start("cmd.exe", "/c" + "msconfig" bu kodu kullanıyıordum bna buna benzer butona basınca istedim komut açılsın istiyorum aynı şekşklde exe dosyasıda açmak istiyorum Aşağdaki linkten .reg dosyasini indir. Tıkla-Evet-Tamam de. Denetim Masasında istediğin kısayollar olacak. Please register to see this content. .exe dosyalar sürekli ihtiyaç olmadığından tavsiye etmem. İlla olsun istiyorsan "Sağ Tuş exe ekleme" diye arat googleda videoları bulursun. Biri aşağda var. Dikkatli yap bir noktalama işareti bile yanlış yapılırsa işlem sağlıklı çalışmaz. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turknet33 Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 zazabager, 06.01.2021 - 20:05 yazdı: Aşağdaki linkten .reg dosyasini indir. Tıkla-Evet-Tamam de. Denetim Masasında istediğin kısayollar olacak. Please register to see this content. .exe dosyalar sürekli ihtiyaç olmadığından tavsiye etmem. İlla olsun istiyorsan "Sağ Tuş exe ekleme" diye arat googleda videoları bulursun. Biri aşağda var. Dikkatli yap bir noktalama işareti bile yanlış yapılırsa işlem sağlıklı çalışmaz. program olarak yapmamdaki amaç yaklaşık 40 çalıştır komutu var onun dışında office ve win crakları uzak bağlantı test programları vsvs hepsini tek exede birleştirmek bunu ben müşterilerime vericem pcde 50 program varsa onu tek yerden yönetilsin diye yoksa bat olarak yaparım sorun yok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turknet33 Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 (edited) coder_falcon, 06.01.2021 - 19:52 yazdı: bir örnek hazırladım bu işini görür herhalde Please register to see this content. ustam süper çalışıyor ekledım bunu arşive yukardaki regedit butonundaki kod daha çok işime yarayacak çünkü her kodu ayrı butona ekleyecem Edited January 15, 2021 by turknet33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder_falcon Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 komutları otomatik çalıştırmak için bunu kullanabilirsiniz. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts