Popular Post akustikgitar34 Posted January 16, 2021 Popular Post Share Posted January 16, 2021 WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM Bu çalışma daha çok amatör kullanıcılar için hazırlanmış ise de,profosyonel kullanıcıların takım çantası mahiyetindedir. Çalışmanın ana kaynağı bu adresten “https://sergeistrelec.ru/”alınmış,google translate ile Türkçe’leştirişmiş olup,ayrıca “Mustafa Karadurak” üstadımızın çalışmalarından da yararlanılmış olup,kendilerine sonsuz teşekkürler.Ön yüklenebilir olan bu çalışma ile = Windows İşletim Sistemi Kurulumu, Yedekleme ve Geri Yükleme, PC Onarımı, Arıza Tespiti, HDD Bakımı, Veri Kurtarma ve birçok programı sisteminizde çalıştırabileceksiniz. USB Flash diske “rufus 3.13” programıyla,“GPT>>>UEFI<<<FAT32 (Varsayılan)” UEFI+LEGACY desteği ayarlarını yaparak yazdırıp,programı sorunsuz bir şekilde,amatör kullanıcılar için bir “CEP BİLGİSAYARI” profesyonel kullanıcılar için se,bir teknik servis “TAKIM ÇANTASI” olarak kullanabileceksiniz. Rar dosyasının içerisine tüm ayrıntılar konulmuştur…..! Bu çalışma içerisinde barındırmış olduğu 100 den fazla program ile birlikte,veri kurtarma programlarıyla,(Görselde, Tüm Programlar menüsünde mevcuttur) veri kurtarmada neredeyse % yüze yakın bir başarı kaydedilmektedir. 3 Adet İmaj alma (Yedekleme)Programı mevcut olup,Ghost_x64 versiyonu 8.5 dir) AOMEI BackupperTR, Ben şahsen PC imajlarını Norton Ghost v12 ile almaktayım.Görseldeki Tüm Programlar menüsünde programlar kısa kısa tanıtılmış olup,istek ve önerilere uygun olarak devamlı güncellenecektir. Ayrıca isteyenlere destek de verilecektir…..! WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM İLE İLGİLİ GENEL DETAYLAR : Microsoft Office 2010 İçeriği (Word+Excel+Powerpoint) ISO,WIM,ESD den 86x64 Windows İşletim sistemi Yükleyicisi= (78Setup64-Masaüstü Kısayolu=Windows İşletim Sistemi Kur) Yerel Windows Gezgini,DWM Hizmet Desteği…...! MMC (Cihaz yöneticisi, disk yöneticisi, servis yöneticisi, dosya paylaşımı dahil) Temel ekran sürücüleri, (Grafik sürücüsü) Ağ Desteği : Kablolu Enternet,kablosuz Wireless. PE64W10 Desteği…(İnternet Explorer 11 Desteği (x64) MTP Desteği= (Mobil Cihaz bağlantısı ve veri aktarımını destekler) RNDIS işlevi (USB bağlantısı ile cep telefonundan ağ paylaşımı yapılabilir) Yönetici hesabı girişi. (Administrator) Administrator ve System hesabı arasında geçiş yapma. Microsoft nET Framework 4.8 >>>Java 8.0-Update 211 Desteği. Ekran Kaydetme Aracı :(3Adet) Amatör müzisyenler ve müzik severler için 8-10 adet müzik programları. (Tüm programlar görselinde mevcut)…..! Yazıcı bileşenleri Tanıyarak Bağlantı Sağlama Aracı aktitleştirildi. Uzak Masaüstü Hizmetleri = Teamviewer 15.(Harici Uzak Masaüstü BağlantısıWin10PE) (RS5)…..! SMB 1.0_Güvenlik Açığından Dolayı İptal Edildi…..! Ağ bulma,Ağ ve Paylaşım Merkezi (Ağ Adaptörü Ayarları + Ağ Tepsisi Simgesi) Görselde program tanıtımları yapıldığı için fazlaca detaya girmeden en önemli konuya değinmek isterim. Şöyle ki : Aşağıda gördüğünüz indirme adresinden indireceğiniz, (2.56-GB) adı geçen çalışma dosyası şifreli olup,rar şifresini yazarak masa üstüne veya arşiv/USB disk vs. herhangi bir yere çıkardıktan sonra “rufus 3.13” ile <GPT>UEFI>FAT 32(Varsayılan) USB Flash diske yazdıktan sonra USB Flash diskte kalan kısma sınırsız (PROGRAMS) klasörüne program,müzik,video,fotograf vs. her şeyi kopyalayabilirsiniz. Sistem içerisinde kodlanmış vaziyette bulunan,”<ISO<WIM<ESD>” klasörlerine ancak 4GB lık işletim sistemi dosyalarını koyabilirsiniz…..! Windows 10 işletim sistemleri genelde en son güncellemeleriyle 5GB tın üstünde yer kaplamaktadır. (Lite sistemler hariç) Bu nedenledir ki, işletim sistemlerinin “sources klasörü içerisinde bulunan <install.WIM> dosyasını <install.ESD> formatına dönüştürerek 4GB ve altına düşen işletim sistemini bu flash diske koyarak PC ye “Windows İşletim Sistemi Kur” programını çalıştırarak yükleyebileceksiniz. Öbür türlü programı işletim sistemi nerede bulunuyorsa yerini göstererek yükleme yapabileceksiniz. Bu arada sistemin masaüstünde “Dism++” programı mevcut, çalıştırarak “WIM dosyasını ESD” ye dönüştürebilirsiniz. Program tamamen Türkçe’dir…..! İNDİRME ADRESİ : https://drive.google.com/file/d/1gNri4NAy5aGLo8SSa1xecEdtJY0gSiz3/view?usp=sharing RAR ŞİFRESİ : “ https://www.facebook.com/gitartinlamasi “ Hepinize kolay gelsinin….! 8 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) Öncelikle emeğinize sağlık ; Denemelerim sonucu ; - Grub2fm de uefi de açılıyor lakin 1 dakika sonra hiçbi tıkladığın program çalışmıyor hata veriyor ulaşılamadı kaynağa diye. Legacy de hiç açmıyor. - Ventoy Uefi ve Legacy de desteklemiyor. 2 kere yeniden test ettim. Direk yazdırıp rufusla test etmedim.! Edited January 16, 2021 by neskali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 neskali, 1 saat önce yazdı: Öncelikle emeğinize sağlık ; Denemelerim sonucu ; - Grub2fm de uefi de açılıyor lakin 1 dakika sonra hiçbi tıkladığın program çalışmıyor hata veriyor ulaşılamadı kaynağa diye. Legacy de hiç açmıyor. - Ventoy Uefi ve Legacy de desteklemiyor. 2 kere yeniden test ettim. Direk yazdırıp rufusla test etmedim.! Bu sistemde bahsettiğin "Grub2fm ve Wentoy" kodlamaları mevcut değil. Rardan çıkan "rufus 3.13" programıyla en az 4GB ve üstü bir flash diske yazdır. PC rın eskiyse biostan boot 1. sırayı "Legacy" yapman yeterli. Kolay gelsin.....! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 akustikgitar34, 23 dakika önce yazdı: Bu sistemde bahsettiğin "Grub2fm ve Wentoy" kodlamaları mevcut değil. Rardan çıkan "rufus 3.13" programıyla en az 4GB ve üstü bir flash diske yazdır. PC rın eskiyse biostan boot 1. sırayı "Legacy" yapman yeterli. Kolay gelsin.....! Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 amd_turkey, 3 dakika önce yazdı: Öncelikle çalışma için teşekkür ederim, emeğine sağlık.. Basit güzeldir şeklinde bir genel geçer anlayış var.. Eleştirilerimi kabul buyurmanı rica edeceğim. Amacım seni kırmak falan değil, çalışmalarını bir adım öteye taşıman amaçlı. Masaüstü veya programlar aşırı kalabalık.. 100 tane, %10 luk kesime hitap eden yazılım yerine 20 tane %60 a hitap eden yazılım koymak daha mantıklı.. Mesela kendi adıma, belki %80 ini hiç kullanmayacağım o programların. Şahsen kullandığım araçlar: Yedekleme yazılımları (Acronis true image, aomei backupper, norton ghost) Kurulum yardımcıları Hdd partition araçları Belki veri kurtarma vs araçları.. Birde, rufusta gpt olsa dahi, fat32 yerine ntfs seçilebiliyordu sanki.. O zaman sıkıntı mı çıkıyor? NTFS de 4 gb sınırı yok. Üstadım,masaüstünün kalabaklığı amatör kullanıcılar görsele çok önem verdiklerinden uygulanmıştır.(Azaltılabilir)Her amatör kullanıcının kendine özgü bir kaç program bulacağı varsayımıyla öngörülmüştür.(Burada her hangi bir ticari amaç söz konusu değildir:)Acronis'in dışında diğer yedekleme programları sistemde mevcuttur. Sistem daha önceden yapılmış olan benzerlerinden ayrı konumlandırıldığından "NTFS" sistemi ile USB flash diske yazdırılırsa kesinlikle çalışmayacaktır.. Bu nedenledir ki, kullanıcılar "PROGRAMS" klasörünün içerisine USB disklerinin boyutuna göre:Örnegin,16GB lık flash diske "4GB ISO,4GB,WIM,4GB ESD" = 12GB. Geriye kalan kısmına ise her türlü dosyalarını koyabilirler. Burada 4GB sınırlaması yok. Eleştiri,öneri ve yapıcı görüşleriniz için teşekkürler. Kolay gelsin.....! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuday Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 google drive den indirmek için otumu açman lazım. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 16, 2021 Author Share Posted January 16, 2021 amd_turkey, 21 dakika önce yazdı: Hmm anladım.. Rufus işinin açıklığa kavuştuğu iyi oldu. Bu arada indiren beğenen olursa yeniden yüklerse sevinirim. Ne firefox, ne edge ile google drive dan indiremedim. Yoğunluktan indirememiş olabilirsiniz,simdi test ettim. Lütfen oturum açarak denermisiniz. Kolay gelsin.....! Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 akustikgitar34, 3 saat önce yazdı: Bu sistemde bahsettiğin "Grub2fm ve Wentoy" kodlamaları mevcut değil. Rardan çıkan "rufus 3.13" programıyla en az 4GB ve üstü bir flash diske yazdır. PC rın eskiyse biostan boot 1. sırayı "Legacy" yapman yeterli. Kolay gelsin.....! Rufus açıklaması için teşşekürler , pc eski değil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redsea Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 (edited) link ölü Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. Edited January 18, 2021 by redsea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 22, 2021 Author Share Posted January 22, 2021 Sayın "TNCTR.COM" üyelerinin dikkatine : Yönetim tarafından sehven indirme şifresi açık bırakıldığından ve de siteye giren kayıtlı kayıtsız herkes tarafından indirme linki "Google Drive" vaya yoğun talep olduğundan,yükleme sitesi tarafından indirme izni kilitlenmiş bulunmaktadır. Konuyla ilgili yeni bir çalışma için aşağıdaki programlara eklenmesini istediğiniz yeni program isimleriyle,gereksiz görerek çıkarılmasını istediğiniz program isimlerini yazarak yeni bir "KMPE BOOT SYSTEM" sistem çalışılmasına katkıda bulunulması dileklerimle. Hepinize kolay gelsin.....! WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM Yazılımın İçeridiği Bileşenler : 1.WinPE 10 x64 Java 8 update 211 NetFremork 4.8 Yedekleme Programları : 2.Acronis True Image 2020 TR 3.Macrium Reflect 4.Driver Backup 5.AOMEI BakupperTR 6.Active Disk Image 7.StorageCraft Recovery Environment 8.FarStone Recovery Manager 9.Symantec Ghost 12 10.Veritas System Recovery 11.Symantec Ghost 8.5 12.Macrium Reflect 13.Winst All Sabit Disk Programları : 14.Disk Management System 15.Acronic Disk Director 16.EaseUS Partition Master 17.Paragon Hard Disk Manager 18.MiniTool Partition Wizard 19.AOMEI Partition Assistant 20.Macrorit Disk Partition Expert 21.Active Partition Manager 22.Defraggler Auslogics Disk Defrag 23.HDD Low Level Format Tool 24.Active KillDisk 25.PC Sistem Bilgileri 26.Active Disk Editor Yönetici Programları : 27.HD Tune Pro 28.Check Disk GUI 29.HDD Regenerator 30.HDD Scan 31.Hard Disk Sentinel 32.Western Digital Data Lifeguard Diagnostics 33.AIDA64 Extreme Edition 34.Disk Mgmt 35.Keyboard Test 36.BurnInTest 37.Performance Test 38.GPU-Z 39.AIDA 40.HWiNFO 41.Keyboard Test Utility 42.HDD Regenerator Ağ Programları : 43.Telegram 44.PENetwork 45.TeamViewer 46.Google Crome 47.Internet Explorer 48.Wireless Key Wiev 49.Smart Wifi solution 50.Advanced IP Scanner Diğer Programlar : 51.AVG Anti Virus 52.Active ISO Burner 53.Dism++ 54.Driver Backup 55.Full Driver Kur 56.Sistem İnce Ayarı 57.Sumartra PDF 58.PDF-X Change Editor 59.xPort Clone 60.Yazıcı Yüklemesi 61.Admin Password 62.Active Password Changer 63.Reset Windows password 64.PCUnlocker 65.Password Reset 66.ISO Work Shop 67.Show Key Plus 68.UltraISO 69.PowerISO 70.FastStone Capture 71.Rufus 3.13 72.STDU Viewer 73.Bootice 74.Unlocker 75.7-ZIP 76.Winrar 77.WinNTSetup 78.78Setup 2.4 (İşletim Sistemi Kur) 79.Double Driver 80.Imagex 81.GimageX 82.BOOTICE 83.Burn CD 84.HB CD Customizer 85.EasyBCD 86.EasyUEFI 87.Microsoft Office 2010 (Word+Excel+Power Point) 88.Dism++ 89.Tera Fast Copy 90.Recover Keys 91.HardLink ShellExtension 92.OemKey 93.ShowKeyPlus 94.Windows Recovery Environment (WinPE 10) Veri Kurtarma Programları : 95.HDD Raw Copy 96.Recovery My Files 97.Lazersoft Recovery 98.Partition Wizard 99.Active File Recovery 100.EaseUS Data Recowery Wizard 101.Recuva 102.Data Recovery 103.Active Partition Recovery 104.Active Undelete 105.Unformat 106.MiniTool Power Data Recovery Multimedya Programları : 107.Cam Studio 108.Ekran Kaydedici 109.Nero Burning ROM 110.Mobile Trans 111.Music Studio 112.Midi Player 113.Radyo Dinle Kaydet 114.WinSnap 115.Windows Media Player 116.Photo Görüntüle 117.gBurner Please register to see this content. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted January 22, 2021 Author Share Posted January 22, 2021 AdnanGumus, 13 dakika önce yazdı: ben müzik ve film için kmplayer kullanıyorum olursa sevinirim kolay gelsin Sayın "AdnanGumus" Öneriniz not edilmiştir. Kolay gelsin.....! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akustikgitar34 Posted March 31, 2021 Author Share Posted March 31, 2021 akustikgitar34, 22.01.2021 - 14:52 yazdı: Sayın "AdnanGumus" Öneriniz not edilmiştir. Kolay gelsin.....! Sayın üstadım,size verdiğim sözü yerine getiremedim,nedenine gelince : Bir başka üstat da google eatı istmişti. Her 2 programda yani,(kmplayer+google eart) WinPE de openGll ve DirectX istiyor,bir türlü kodlayamadım. Henüz yeni bir çalışma yaptım,bu çalışma 64GB lık flash disk üzerinde dos ortamında bootable olarak çalışabilmektedir. Kısaca bilgilendireyim. Sistem 1. de "WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM" bu var. 2.sistemde :Windows Manager Full Boot System var. 3.sistem de ise : Windows To Go VHD Boot System var. (Yani taşınabilir Windows 10_x64_v2006-19043.844) istek olursa ve de üçretsiz yükleyebileceğim bir link bulabilirsem bu yep yeni çalışmayı paylaşmayı düşünüyorum. Bilgi paylaştıkca güzel ve değerlidir. Yorumlarınız lütfen. Kolay gelsin.....! Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 akustikgitar34, 13 dakika önce yazdı: Sayın üstadım,size verdiğim sözü yerine getiremedim,nedenine gelince : Bir başka üstat da google eatı istmişti. Her 2 programda yani,(kmplayer+google eart) WinPE de openGll ve DirectX istiyor,bir türlü kodlayamadım. Henüz yeni bir çalışma yaptım,bu çalışma 64GB lık flash disk üzerinde dos ortamında bootable olarak çalışabilmektedir. Kısaca bilgilendireyim. Sistem 1. de "WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM" bu var. 2.sistemde :Windows Manager Full Boot System var. 3.sistem de ise : Windows To Go VHD Boot System var. (Yani taşınabilir Windows 10_x64_v2006-19043.844) istek olursa ve de üçretsiz yükleyebileceğim bir link bulabilirsem bu yep yeni çalışmayı paylaşmayı düşünüyorum. Bilgi paylaştıkca güzel ve değerlidir. Yorumlarınız lütfen. Kolay gelsin.....! Please register to see this content. olmuyorsa boş ver canın sağolsun düşünmen vede uğraşman yeterli tekrar teşekkür ederim vede ne kadarlık alan lazım yükleme için part halinde böl yap olmazsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Teşekkürler elinize emeğinize sağlık hocam. Disk Veri kurtarma programlarından özellikle hangisini tavsiye edersiniz ? Birde bu programı direk mi çalıştırıyoruz yoksa usb ye mi entegre etmek gerekiyor ? çok teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
941523 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Bu paylaşımla ilgili güncel link verebilecek olan var mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 akustikgitar34, 22.01.2021 - 14:03 yazdı: Sayın "TNCTR.COM" üyelerinin dikkatine : Yönetim tarafından sehven indirme şifresi açık bırakıldığından ve de siteye giren kayıtlı kayıtsız herkes tarafından indirme linki "Google Drive" vaya yoğun talep olduğundan,yükleme sitesi tarafından indirme izni kilitlenmiş bulunmaktadır. Konuyla ilgili yeni bir çalışma için aşağıdaki programlara eklenmesini istediğiniz yeni program isimleriyle,gereksiz görerek çıkarılmasını istediğiniz program isimlerini yazarak yeni bir "KMPE BOOT SYSTEM" sistem çalışılmasına katkıda bulunulması dileklerimle. Hepinize kolay gelsin.....! WİNDOWS 10PE_x64TR-KMPE BOOT SİSTEM Yazılımın İçeridiği Bileşenler : 1.WinPE 10 x64 Java 8 update 211 NetFremork 4.8 Yedekleme Programları : 2.Acronis True Image 2020 TR 3.Macrium Reflect 4.Driver Backup 5.AOMEI BakupperTR 6.Active Disk Image 7.StorageCraft Recovery Environment 8.FarStone Recovery Manager 9.Symantec Ghost 12 10.Veritas System Recovery 11.Symantec Ghost 8.5 12.Macrium Reflect 13.Winst All Sabit Disk Programları : 14.Disk Management System 15.Acronic Disk Director 16.EaseUS Partition Master 17.Paragon Hard Disk Manager 18.MiniTool Partition Wizard 19.AOMEI Partition Assistant 20.Macrorit Disk Partition Expert 21.Active Partition Manager 22.Defraggler Auslogics Disk Defrag 23.HDD Low Level Format Tool 24.Active KillDisk 25.PC Sistem Bilgileri 26.Active Disk Editor Yönetici Programları : 27.HD Tune Pro 28.Check Disk GUI 29.HDD Regenerator 30.HDD Scan 31.Hard Disk Sentinel 32.Western Digital Data Lifeguard Diagnostics 33.AIDA64 Extreme Edition 34.Disk Mgmt 35.Keyboard Test 36.BurnInTest 37.Performance Test 38.GPU-Z 39.AIDA 40.HWiNFO 41.Keyboard Test Utility 42.HDD Regenerator Ağ Programları : 43.Telegram 44.PENetwork 45.TeamViewer 46.Google Crome 47.Internet Explorer 48.Wireless Key Wiev 49.Smart Wifi solution 50.Advanced IP Scanner Diğer Programlar : 51.AVG Anti Virus 52.Active ISO Burner 53.Dism++ 54.Driver Backup 55.Full Driver Kur 56.Sistem İnce Ayarı 57.Sumartra PDF 58.PDF-X Change Editor 59.xPort Clone 60.Yazıcı Yüklemesi 61.Admin Password 62.Active Password Changer 63.Reset Windows password 64.PCUnlocker 65.Password Reset 66.ISO Work Shop 67.Show Key Plus 68.UltraISO 69.PowerISO 70.FastStone Capture 71.Rufus 3.13 72.STDU Viewer 73.Bootice 74.Unlocker 75.7-ZIP 76.Winrar 77.WinNTSetup 78.78Setup 2.4 (İşletim Sistemi Kur) 79.Double Driver 80.Imagex 81.GimageX 82.BOOTICE 83.Burn CD 84.HB CD Customizer 85.EasyBCD 86.EasyUEFI 87.Microsoft Office 2010 (Word+Excel+Power Point) 88.Dism++ 89.Tera Fast Copy 90.Recover Keys 91.HardLink ShellExtension 92.OemKey 93.ShowKeyPlus 94.Windows Recovery Environment (WinPE 10) Veri Kurtarma Programları : 95.HDD Raw Copy 96.Recovery My Files 97.Lazersoft Recovery 98.Partition Wizard 99.Active File Recovery 100.EaseUS Data Recowery Wizard 101.Recuva 102.Data Recovery 103.Active Partition Recovery 104.Active Undelete 105.Unformat 106.MiniTool Power Data Recovery Multimedya Programları : 107.Cam Studio 108.Ekran Kaydedici 109.Nero Burning ROM 110.Mobile Trans 111.Music Studio 112.Midi Player 113.Radyo Dinle Kaydet 114.WinSnap 115.Windows Media Player 116.Photo Görüntüle 117.gBurner Please register to see this content. Teşekkürler. Sağlam indirme linki var mı ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts