Jump to content

Sürücü Hataları --- Tekrar Tekrar Istiyoo


BY_X

Recommended Posts

Arkadaşlar tnctr xp cd1 ve cd2 yi indirdim ve kurdum. çok güzel ve hızlı arkadaşların ellerine sağlık sürücüler mükemmel olmuş. sürücü arama derdi yok :) fakat :D 2 bilgisayarda şöyle bir problemle karşılaştım birincisi tnctr xp cd sinin açılış ekranında 2. seçenek hiren boot cd, 3. seçenek xp kurulum yazıyor fakat tam tersi olacak yani hien boot cd ye tıklayınca xp kurulumu başlıyor, xp kur dedğimiz de ise hiren boot cd açılıyor.

2. sorun ve en önemlisi kurulum süper herşey normal bitiyor. yeni bir usb klavye tanıtmam gerekiyor sürüyü otomatik yükle diyorum yüklüyor. sonra tekrar yeni donanım bulundu diyor. yüklüyorum tekrar yeni sürücü bulundu diyor. bu sorun neden oluyor acaba.

yaşadığım sürücü problemleri örnek 1: dizüstü bilgisayarda ekrar kartını soruyor yüklüyorum tekrar soruyor yüklüyorum tekrar soruyor.

örnek 2. masaüstü bilgisayarda yeni klavye taktım kendisi otomatik yükledi sonra tekrar yeni donenım bulundu dedi tekrar yükledim. sonra kendi buldu yükledi ama yine yeni donanım bulundu dedi.

arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum böyle bir çalışma yaptıkları için insanları kurulum derdinden kurtarıp format işini çocuk oyuncağı haline getirmişsiniz bu mukemmel bişi :good:

tabş ufak tefek hatalar olcak mikrosoftun bile dünya kadar yaması var. önemli olan bizim ülkemizden bu tür çalışmaların çıkmış olması istiyorum ki hataları düzeltip mükemmel bir çalışma olsun. yani amacın tnctr xp işletim sistemini geliştirmenize yardımcı olmak :)

iyi çalışmalar...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...