Jump to content

Hotmaİl De 10 Dan Fazla KİŞİye Maİl Atilmiyor


Recommended Posts

  • 2 hafta sonra ...

Hotmail live yardımdan alıntı

İleti gönderebilmek için alıcıları kaldırmanız isteniyor

Bir e-posta iletisini birden fazla alıcıya göndermeye çalıştığınızda, iletiyi gönderebilmek için bazı alıcıları kaldırmanız gerektiğiniz belirten bir hata iletisi alabilirsiniz. Bu hata iletisini ayı gün içinde birkaç iletiyi birçok farklı alıcıya gönderdiyseniz de alabilirsiniz.

Bu hata iletisini alırsanız, alıcı sayısını hata iletisinde belirtilen sayıya indirin ve sonra iletinizi göndermeyi yeniden deneyin.

hesaplarından gönderilen gereksiz e-posta (İstenmeyen posta dahil olmak üzere, istenmeyen, talep edilmemiş veya yasadışı e-posta veya diğer elektronik iletiler.) Windows Live Hotmail miktarının azaltılmasına yardımcı olmak için, bir iletiyi bir defada gönderebileceğiniz alıcı sayısını sınırlıyoruz. Gereksiz e-posta göndermeyen kişi olarak itibar kazandığınızda, ileti gönderebileceğiniz alıcı sayısını artırırız.

Notlar

Yeni bir kullanıcı değilseniz veya çok sayıda alıcıya ileti göndermediyseniz, 12 saat bekleyin ve sonra iletiyi göndermeyi yeniden deneyin.

12 saat etkin olmadığınız halde bu davranışla karşılaşmaya devam ederseniz, E-posta Desteğine başvurun. Bu konunun altındaki Daha fazla yardım al'ı ve sonra Destek al'ı tıklatın. E-posta Desteği e-formunu sorunu tanımlayarak doldurun ve sonra Gönder'i tıklatın.

İlgili konular

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...