Jump to content

Usb Bağlantı Kesilip Kesilip Geliyor(sorun)


bozkurt_cagri

Recommended Posts

Arkadaşlar masaüstündeki usblerde wreless adaptörü bağladığımda kendiğilinden kesilip kesilip kesilip tekrar bağlanıyor.(usbyi cıkarıp takıyor gibi) fakat dizüstünde bu sorun yok. usblere teyerli gücün gelmediğini düşünüyorum. sizin bir öneriniz var mı yada usblerdeki gücü arttırmam için ne yapmam gerek. şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

Selam Kardesim Böyle Bir Sorun Benimde Basima Gelmisti .. Denemedigim Yontem Kalmadi Hatta Belki Sitem den Dedim Format Bile Cekgitim Oldu .. Delirdim Yine Olmadi ..Sen Sonunda Egildim Basaya Bi Baktim Acaba Neden Zirt Pirt Baglaniyor ve kesiliyor.. Bi Baktim Kasada Kart Rize.. Yani Kart Okuyucu Takiliydi.. Sag tikladim Kart Rize ri Devre Disi Biraktim . Taktim Calisti Sorun Cart Rizer ile Cakismasindan Oluyordur Buyuk Ihtimal Saygilarimla..

!..GECEYI SANA YAZDIM..!

Link to comment
Share on other sites

USB'den bağladığınız birçok cihazın çalışabilmek için, USB'den besleme almaları gerekmektedir. Bu nedenle PSU'nuz problemli olabilir veya jumper ayarları ile USB'nin beslemesinin yerini değiştirin. Anakart üzerindeki jumper ayarları ile USB'nin beslemesi ayarlanabilmektedir. Bu ayar anakart üzerinde olur. Anakart üzerindeki USB Power Select Jumper ayarını yer değistirip bir deneyin.

BD87DCA96F434101B9C77EDA2383B536.jpg

PSU'nun +5V VSB beslemesinde de bir problem olabilir. Deneyimlerim; ön panel USB'lerini +5VSB'den, arkadakiler +5VDC'den olduğunda problemi çözdüğüm yönünde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...