Jump to content

Microsoft'un Yeni Arama Motoru Ile Tanışın


G3n3tiG

Recommended Posts

Microsoft, yeni arama motorunun deneme sürecinde olduğunu belirtmişti. Bununla da yetinmeyen dünya devi firma, Bing'in 3 Haziran'dan önce hazır olmayacağını bildirmişti. Ne var ki; Microsoft her zamanki gibi bir sürpriz yaparak, Bing'i ortaya çıkardı.

Tüm özellikleri 3 Haziran'da aktif hale gelecek olmasına rağmen; Bing bugünden itibaren pek çok özelliği ile hayatına adım attı. Bilindigi gibi Bing, kullanıcılara özellikle seyahat, sağlık ve yerel alışveriş fırsatları üstünde yoğunlaşacak. Bing, sektörün en büyüğü Google'a meydan okumaya hazırlanıyor.

Elindeki silahlar da fena görünmüyor. Haber besleme seçenekleri ve iyi görünen, gelişmiş bir arayüz sunmayı da ihmal etmiyor. Eğer Bing'i denemek istiyorsanız; bu linke tıklayarak, yeni arama motoru ile tanışabilirsiniz.

http://www.bing.com/[/CODE]

Microsofta helal olsun adult içerikli arama yaptım "cinsellikle ilgili açık içerik " gibisinden hata verip aramay durdurdu tbr ederim elin yabancılarını :(

Link to comment
Share on other sites

Microsoft, Google'yi geçmek için çok çabalıyor. Daha önceki "Live Search" pek tutumadı, en azından ben beğenmemiştim. Bing ise kullanışlı görünüyor (resim arama motoru) ama belli olmaz.

Aslında, Microsoft'un arama motoru alanında da liderlik koltuğuna oturmasını pek istemiyorum. Zaten bilgisayar dünyasının büyük çoğunluğu onların tekelinde. Ama öyle çabalaması ve rekabet ortamı oluşturması da Google'nin bu rekabette kaybetmemek için daha fazla gelişme gereksinimi duymasına katkıda bulunuyor.

Teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...