Jump to content

Gizli Dosya


Reşat95

Recommended Posts

Yha beyler benim bilgisayar gizli dosyaları göstermiyoo format attım gene aynı napcaz bilen warsa cvp yazsın buda msn adresim her zaman açıgım

fb_king_35Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com :p

Link to comment
Share on other sites

kill amvo virus temizleyici bu program bilgisayarınızdaki amvo exe virüslerini temizler.

gizli dosyaları açığa çıkartır ve virüs temizleme olanağı sağlar.Programı çalıştırdığınızda kaçtane harddisk varsa hepsini tarıyor.yapmanız gereken ok yapmak.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

hiç programlarla uğraşma. virüs klasörleri gizli yapmıyor sistem öçzellikli yapıyor fdolayısı ile gizli dosyaları göstr demekle onların gizliliğini kapatamaz yada sistem dosyaları yada klasörleri gibi etiketylendiğinden, çoğunu göremezsin bile. bazen flash diskine bulaşan virüsler diskteki tüm klasörleri sistem özellikli etiketler dolayısı ile bir sürü iş çıkar başına sistem görünüm özelliklerindne sistem dosyalrını göster dersen ancak görebilir fakat sistem özelliklerini değiştiremezsin. bu gibi durumlar için attibute changer türkçe desteği de var en ideal yazılım. kullanımı da çok basit. hangi özelliklerdeki dosya yada klasörlere alt kalsörler dahil uygulanacak ve yeni öznitelikler ne olucak işaretliyorsun gerisini o yapıyor. c,2nin altındaki yada program files de ki klasör yada dosyalara uygulama hangi klasör içerisindeki klasör yada dosyalarında sorun var ise oraya uygula yeter.

Please register to see this content.

yazılımı buradan indirebilirisiniz.

kolay gelsin.

paylaştıkca büyü...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...