Jump to content

Grand Theft Auto San Andreas Kasma Problemi


Recommended Posts

Oyunun kasması gayet doğal. Bunun sebebi ekran kartınız olarak görünüyor . Sistemde kullandığınız ekran kartı tümleşik ( onboard ).Eğer harici bir ekran kartı kullanırsanız .Piyasadaki sıfır olarak satılan tüm harici kartlar ile bu oyunu rahatça oynayabilirsiniz. Oyunu akıcı bir şekilde oynarsınız. Diğer parçalarınıza gelince , çift çekirdekli işlemciniz ve 1.00 gb da raminiz var diğer parçalar ile oynamaya gerek yok. Fazladan ram fiyatları uygun olduğu için 1.00 gb ram daha eklenebilir. Mutlu günler. İyi pazarlar. Bu arada ben , FX550 ve geforce 6 series 6200 kartla bu oyunu oynuyordum.

Link to comment
Share on other sites

Oyunun kasması gayet doğal. Bunun sebebi ekran kartınız olarak görünüyor . Sistemde kullandığınız ekran kartı tümleşik ( onboard ).Eğer harici bir ekran kartı kullanırsanız .Piyasadaki sıfır olarak satılan tüm harici kartlar ile bu oyunu rahatça oynayabilirsiniz. Oyunu akıcı bir şekilde oynarsınız. Diğer parçalarınıza gelince , çift çekirdekli işlemciniz ve 1.00 gb da raminiz var diğer parçalar ile oynamaya gerek yok. Fazladan ram fiyatları uygun olduğu için 1.00 gb ram daha eklenebilir. Mutlu günler. İyi pazarlar. Bu arada ben , FX5550 ve geforce 6 series 6200 kartla bu oyunu oynuyordum.

Link to comment
Share on other sites

Ekran kartı için en fazla 100 tl

Peşin fiyatı : 90 lira bu kartın .

HD3650 GDDR2 1Gb/512Mb 128Bit Ekran Kartı (11127-45-21R)

Please register to see this content.

1 gb ddr2 - 533 mhz ram - 30 lira

Toplamda bu ikisi için ortalama 120 lira. Bu ekran kartı fazlası ile işinizi görecektir.Ramin fiyatı uygun olduğu için tercih edilebilir.İyi günler diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...