Jump to content

Recommended Posts

hocam yine döktürmüşsün

 

1. sorum... offline olarak yani micrsoft hesabı olmadan... internet olmadan kullanıcı yazıp yükleme imkanı nedir ?

2. olarak ise.. android uygulama desteği geldiğinden bahsediliyor.. bu kısmı denediniz mi ? bu kısma bakıp ne tür android uygulama - oyun yükleme seçeneklerini test edebildiniz mi ?

3. olarak ise.. bildiğimiz gnome pluginlerini alıp windows a yenilik gibi getirmişler.. çoklu masaüstü vs ekleyerek kendilerince YENİLİK sunmuşlar... tamam kabul.. sistem re-install veya format atma sırasında bu masa üstü farklarındaki dosya taşıma - yedekleme kısımları için dizin ve kullanıcı bölümlerini nasıl yapmışlar bakabildiniz mi ?

4. 16-32 bit uygulama emülasyon denemeleri.. dos promt gibi.. hepimizin kullandığı register mouse kısayol desteklerinde ne tür yapısal değişiklik ler var ?

 

gibi çok uzun ve detaylı sorular ile yine karşınızdayım

 

emeğine yüreğine sağlık

Link to comment
Share on other sites

Windows 11 Professional x64 Türkçe son sürümüne güncellenmiştir. Upload tamamlandı teklink yandex eklendi konu ve sunumda güncellemeler yapıldı. Ekran görüntüleri vs eklendi. Bilgilerinize sunulur saygılarımla. :) | Güncellenme tarihi: 29 Haziran 2021 | -> 1.Sayfaya gider

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

asil111, 7 dakika önce yazdı:

Nacizane tavsiyem, belki Son Winrar sürümünü kullanırsanız belkide sorun yaşamazsınız @HARBİKIZ Benim DOWNLOAD sürüyor onun için henüz kontrol edemedim. Yaş sorusuna gelincede, yolun yarısını geçtik diyelim... 

ortanca oğullarım kadarsınız

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

HARBİKIZ, 26 dakika önce yazdı:

tıkladım bu uyarı çıktı

Please register to see this content.

Zipli değilde,orijinal yapısıyla ISO olarak download ederseniz iyi olur yüksek boyutlu dosyalardan kaynaklı olsa gerek.

asil111, 2 dakika önce yazdı:

Diye belirtmiş sevgili @forjest ustadımız. Demekki bir yerde ufak bir hata var. Atlamış olabilir. Bizleri aydınlatırsa çok makbule geçecek.

Boot wim dosyasinda değişiklik yaptım eski ve yeni sistemde denendi sistem. Daha evvel uyarı veren sistemlerdi. Ancak sizde deneyip yorum yapın derim.

Çok eski biostan kaynaklı olabilir istisnalar kaideyi bozmaz diyelim.🙂

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

hocam merhaba wındows 11 format atarken normal kuruluma gecıyor ama urun anahtarım yok secenegınden sonra bu bılgısayar sıstem gereksınımlrini karsılamıyor diyor kurulum yapmıyor

 

pingerprınt hocamızın verdigi wındows11 lıte surumde kuruluyor hata yok 

Link to comment
Share on other sites

paffendorf, 46 dakika önce yazdı:

eski pc lerede kurulurmu acap? i7 2600 ph67a

i3 işlemcili makineye kurup denedim. Daha evvel çıkan ilk olan sistem kurulmamıştı bu rahat ve akıcı şekilde kuruldu sorun yaşamadım. Bence i7 işlemcili sisteme rahat kurulur diye düşünüyorum. :) 

Link to comment
Share on other sites

forjest, 1 saat önce yazdı:

Zipli değilde,orijinal yapısıyla ISO olarak download ederseniz iyi olur yüksek boyutlu dosyalardan kaynaklı olsa gerek.

Boot wim dosyasinda değişiklik yaptım eski ve yeni sistemde denendi sistem. Daha evvel uyarı veren sistemlerdi. Ancak sizde deneyip yorum yapın derim.

Çok eski biostan kaynaklı olabilir istisnalar kaideyi bozmaz diyelim.🙂

ISO olarak download ettim 2. kez  ama sorun aynı kurulamaz diyor.

Link to comment
Share on other sites

  • forjest changed the title to Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 Tpm Fix!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By shadesofdeath
      RegMaster
      Kısaca internette aramakla uğraşacağımız registry kodlarına kolayca erişmemizi sağlar.
      Revert Özelliği mevcut reg kodunu tersine çevirir.
      Download butonu ile reg kodunu .reg olarak kaydedebilirsiniz.
      Play butonu ile direk reg kodunu sisteme entegre edebiliriniz.
      Uygulamanın temel amacı budur bu özellikler dışında başka özellik lüten talep etmeyin.
      Zaten bir nevi reg kodları içeren uygulama değil tweak uygulaması da diyebiliriz.
      Proje açık kaynaklıdır altta İndirme linki ve kaynak koduna erişebilirsiniz.
      Şuan içerisinde 213 tane reg bulunuyor zamanla daha fazla eklenecek.


      İndir (ZİP Boyutu 2.3 MB)
      Kaynak Kodu
    • By shadesofdeath
      CleanOS - Windows 11 | 10  - Ame Wizard Playbook | Version 1.0
      Herkese selam, artık format atma derdine son veren ame wizard playbook işine bende atıldım. Artık format atmadan sistemlerinizi kolayca düzenleyebileceksiniz.  Hazırlamış olduğum bu playbook sisteminizde bir çok ince ayar yapacaktır hepsini tek tek buraya yazamam ancak bir kaç özellikten bahsedebiliriz. İlk olarak sizlere kurmak istediğiniz tarayıcıyı seçmek için seçenek sorar ardından mail ve play seçenekleri de sunar seçenekleri seçtikten sonra defender de dahil bir çok özelliği seçerek açıp kapatabilmenize olanak tanır. Zaten arayüzü görünce çok kolay anlayacaksınız.
      Nasıl kullanılır ?
      İlk olarak Ame Wizard programını indirin, indirdikten sonra şu şekilde bir arayüz sizleri karşılayacak

       
      Burada sol kısımda  "Drag .apbx file to load Playbook" yazan kıma şu linten indirdiğiniz CleanOS-Playbook-Version 1.0.apbx dosyasını sürükleyin ve bırakın.
      Sağ üstü kısımda bir diyalog çıkacak buraya "I undeerstand" seçeneğini seçin. Ardından next diyerek ilerleyin Defender manuelt olarak kapatmanızı isteyecek bunları yapın. Ardından 
      Şu şekilde yüklemek istediğiniz programları sizlere soracak seçenekleri seçip next diyerek ilerleyin seçimler sonrası zaten kurulum otomatik devam edecek ve bilgisayarınız yeniden başlayacaktır.

       
      Before After Görüntüleri
      https://pixeldrain.com/u/T2FFWi8A
       


    • By qxqx
      Windows 11 Manager 1.1.0 Multilingual

      Windows 11 Manager 1.1.0 Multilingual
       
      Ana sayfa: https://www.yamicsoft.com/windows11manager/product.html
      Özet:
      Windows 11 Manager, özellikle Microsoft Windows 11 için hepsi bir arada bir yardımcı programdır, Windows 11'inizi optimize etmek, ince ayar yapmak, temizlemek, hızlandırmak ve onarmak için kırktan fazla farklı yardımcı program içerir, sisteminizin daha hızlı çalışmasına yardımcı olur, sistem hatasını ortadan kaldırır, kararlılığı ve güvenliği artırın, Windows 11 kopyanızı kişiselleştirin ve tüm beklentilerinizi karşılayın.
       
      Özellikleri:
      Bilgi:
      Sistem geri yükleme noktasını manuel olarak oluşturur; Sisteminiz ve donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alır, Microsoft Windows ve Microsoft Office gibi Micrsoft ürün anahtarını bulmanıza yardımcı olur; Çalışan tüm süreçleri ve iş parçacıklarını gösterir ve yönetir; Onarım Merkezi, çeşitli sistem sorunlarını teşhis etmeye ve düzeltmeye yardımcı olur; Sadece bir tıklamayla sisteminizi temizler; Optimizasyon Sihirbazı, bilgisayarlara aşina olmayan kullanıcılar için yararlıdır.
       
      Optimize Edici:
      Performansı iyileştirmek ve hızı artırmak için sisteminizde ince ayarlar yapar; Windows önyükleme menüsünü tercihinize göre yönetir ve yapılandırır; Başlangıç Yöneticisi, Windows başlatma ile başlatılan tüm programları kontrol eder, virüsler tarafından kötü amaçlı değişikliği geri yüklemek için gelişmiş başlatma öğelerini kontrol eder ve onarır; Performansı artırmak için sistem hizmetlerini ve sürücülerini yönetir ve optimize eder; Sisteminizi hızlandırmak için zamanlanmış görevleri yönetir ve optimize eder.
       
      Temizleyici:
      Disk Analyzer, tüm programların, dosyaların ve klasörlerin disk alanı kullanımını analiz edebilir ve görüntüleyebilir, disk alanınızı hangisinin kapladığını bulur ve bir grafikle gösterilir; Bileşen deposu boyutunu küçültmek için WinSxS klasörünü güvenli bir şekilde temizler; Smart Uninstaller, artık dosyalar ve Kayıt defteri girdileri olmadan programları sisteminizden tamamen silebilir; Desktop Cleaner, masaüstündeki kullanılmayan kısayolları, dosyaları ve klasörleri analiz edebilir ve belirtilen klasörlere taşıyabilir; Disk alanından tasarruf etmek ve performansı artırmak için gereksiz dosyaları arar ve siler; Disk alanınızdan tasarruf etmek için çoğaltılan dosyaları arar ve siler; Kayıt Defteri Temizleyici, geçersiz öğeleri bulmak ve silmek için Kayıt Defteri'ni arar; Registry Defrag, kayıt defteri erişim süresini azaltmak ve bu nedenle uygulama yanıt hızını artırmak ve Kayıt Defteri'ndeki hataları ve bozulmaları ortadan kaldırmak için Kayıt Defterinizi yeniden oluşturur ve yeniden dizinler.
       
      Özelleştirme:
      Dosya Gezgini, Masaüstü, Başlat, Görev Çubuğu ve Bildirim alanını ayarlayarak sistem parametrelerini tercihlerinize göre özelleştirir; Bu PC'ye ve Masaüstüne dosya, klasör ve sistem öğeleri ekler; Dosyaları veya klasörleri Masaüstünüze, Görev Çubuğuna veya Başlat'a sabitler; Görev Çubuğunda atlama listesi için hızlı başlangıç öğelerini oluşturur; Dosya, klasör vb. sağ tıklatıldığında bağlam menüsünü yönetir; Başlat düğmesine sağ tıklayan kısayol menüsünü düzenler (Win + X kısayolu); Sisteminizin görünümünü özelleştirir; Çalıştır iletişim kutusunda yürütülen kısayolları düzenler ve ekler; Windows Uygulamaları ve Microsoft Modern UI ayarlarını değiştirir.
      Güvenlik:
      Sistem güvenliğini artırmak için sistem, bileşenler, UAC, Oturum açma ayarlarında ince ayarlar yapar, çeşitli ayarları düzenler ve sürücülere ve programlara erişimi kısıtlar; Hassas dosya ve klasörlerinizin güvenliğini koruyun, dosyaları şifreleyin, sistem klasörlerini güvenli konumlara taşıyın; Privacy Protector, izleri ortadan kaldırarak gizliliği sağlar ve hassas bilgileri güvende tutar; File Undelete, mantıksal disklerdeki silinmiş veya biçimlendirilmiş dosyaları kurtarır ve geri yükler; Güvenliği artırmak için bazı sistem özelliklerini kilitler.
      Ağ:
      İnternet bağlantınızı ve ağ ayarlarınızı optimize eder ve ince ayarlar; Microsoft Internet Explorer tarayıcı ayarları ince ayarları; IP Switcher, farklı ağ ayarları arasında kolayca geçiş yapabilir; Sistemin internette gezinmesini hızlandırmak için Hosts dosyasını düzenler; Wi-Fi Yöneticisi tüm kablosuz ağınızı görüntüleyebilir ve yönetebilir.
      Çeşitli Araçlar:
      Zamanlanmış görevler veya görevleri tetikleyen izlemeler oluşturur; Windows'unuzda yerleşik olarak bulunan kullanışlı yardımcı program koleksiyonunu gösterir ve çalıştırır; Bir dosyayı birkaç küçük dosyaya böler veya orijinal dosyayla birleştirir; Super Copy, dosyaları kopyalamak veya otomatik olarak yedeklemek için güçlü bir araçtır; Kayıt Defteri Araçlarını kullanarak Kayıt Defterinizi kolayca çalıştırır.
      Windows.11.Manager.v1.1.0.ML.TEAM-Full
      EXE
      CRC32: B4B63621
      MD5: 3FA65825B3DEA00710B63D30931FCE19
      SHA-1: 87947268004D5C9E01DCFE0C377A7693E052386B
      RAR
      CRC32: 4BAADEBE
      MD5: 94F2CE32B23611251973D8E95EA80156
      SHA-1: 433962EFA3814CD44059527012D18EF659B0DDA6
      Windows.11.Manager.v1.1.0.ML.TEAM-Full
      Download Full ML (15.83 MB)
      Uploadrar.com
      Usersdrive.com
      Mirrorace.org
       
    • By forjest
      Extreme Performance Optimizer Versiyon 5.0 Türkçe
      Güncellenme tarihi: 14 Ekim 2022
      Ekran görüntüsü:

      Hızlı bakış:
      Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Performans programıdır. Dili tarafımdan türkçeye çevrilmiştir bu sayede de anlaşılırlık sağlanmıştır. Özellikle büyük harf kullanılmıştır. Daha belirgin olması bakımından.
      Tavsiye:
      Uygulamayı kullanmadan evvel, sisteminizde "(Yedekle)" butonuna tıklayarak,geri yükleme noktası oluşturmanız önerilir. Özellikle yeni kullanıcılar için. Sorun olduğunda geri dönüşünüz olacaktır. Öneri, her ihtimale karşı tedbir niteliğindedir.
      Bilgilendirme:
      Çalışmanın Türkçe dil çevirisinde, kodlamalarında değişikliklerden doğan problemler kullanıcıya aittir ve haizdir. Çalışmada Türkçe dil değişikliği vb. işlem yapmaya izin vermemekteyim. Hata vs. gibi sorunlardan ben sorumlu değilim başından belirteyim arkadaşlar. Uygulama defalarca denenmiştir tüm sistemlerde Windows10/11'de mükemmel seviyede işlevini yapmakta + çalışmaktadır. Like atmayı ve yorumlar yapmayı unutmayınız.
      indirme linki: 
      https://yadi.sk/d/JdkAgV479gyGxQ Zipli Şifresiz.
      Alternatif Link: https://dosya.co/n8em8v42p2ys/Extreme_Performance_Optimizer_Versiyon_5.0.zip.html
       
    • By forjest
      Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final
      Güncellenme tarihi: 23.12.2023 ARALIK | Link güncellemesi
       Tam Güncel! | Uefi/Legacy | Hız Optimizasyonu | .NetFrameWork 3.5 / 4.8 DirectPlay Etkin | Startisback Başlat Menüsü | MS_Office 2016 | WinRAR | Microsoft C++ paketlerinin tamamı ilaveli!

      Hakkında?
      Masaüstü simgeleri aktif gelir. Windows 11 Insider simgeleri kullanılmıştır.Kısayol ön eki kaldırılmıştır. Microsoft Edge / IE Anasayfa girişleri Google Türkiye olarak ayarlandı Microsoft Edge tarayıcı sisteme toplu olan güncelleştirmelerle beraber, entegre edilmiştir. Sistem ve uygulama bileşenleri olan C++ paketlerinin tamamıda sisteme eklenmiştir. Sahiplik al sağtık ön eki eklendi. Dosya değişimlerinde administrator yetkilerini vererek değişim izni vermektedir. Genel olarak sistem bulunması gerekli bir ayar. Popülerliğiyle bilinen gerçeğe en yakın olan başlat menüsü olan, Startisback sisteme direkt entegre edildi kullanım deneyimi rahat ve akıcı olması anlayışı. Microsoft Office 2016 lite sürümü sisteme eklenmiştir. Sadece Word,Excel ve P.Point eklidir beraberinde WinRAR dosya arşivleme uygulamasıda eklenmiştir. İşletim sisteminin genel hız optimizasyonları meşkuliyet yaratan ileti ve uyarılar bertaraf edilmiştir. Dileyen istediği hizmeti ayarları kendine göre yapılandırabilir. Özellikle eski, ya da yeni nesil 8-10 yıllık makineler için ilaç niteliğinde hızlı çalışan sistem olarak bilindiğinden stabil atak ve seri çalışan metroapp'siz sistemdir. Masaüstü wallpaper yeni nesil görünüme sahip windows logolu hd resimle değiştirilmiştir. Tam yetkili hesap olan administrator hesabı sisteme tanımlandı kurulumda ve sonraki aşamalarda hız kazanmak için oldukça tercih edilen bir method. Sistem bir kereliğine Vmware workstation pro üzerinde test edilmiştir. Zerre kadar en ufak bir hataya rastlanılmamıştır. Toplu güncellemeler ve uygulamalarda eklenince boyut biraz arttığı için ESD sıkıştırma yapılmıştır. Her pc için genel kullanıma uygundur sorun yaratmaz. Kurulum aşamaları yazdırma vb durumlar bildiğimiz işlemler arkadaşlar. Rufus, Ventoy uygulamalarını kullanarak iso dosyasını yazdırıp boot ederek yeni sistemi hızlı şekilde kurabilirsiniz. Adı geçen uygulamalar gerek nette, gereksede forum içerisinde bilindiği üzere mevcut temin edebilirsiniz.  
      Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final
      İndirme linki:
      ( Copyright 2024 )
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...