Jump to content

Tncxp Çıktı!


sk8er_boi
 Share

Recommended Posts

:clapping: benim yorumlarım olumsuz ; :pardon:

ben ilk önce gördüğümde cok güzel bir işletim sistemi dedim hatta bir çok kişiye tavsiye ederek kurdum ama bir sorunla karşılaştık üstelik hepimiz bilgisayar internetten bir şey indiriyor ama ne olduğunu bilmiyorum ardından bilgisayar kapanıyor bir daha da acılmıyor bu inen dosya hardiskin dosya sistemini siliyor yani ntfs olan sistem yok oluyor ve bilgisayar acılmıyor ....

dahada ilginci bilgisayar format attığımda sürücüyü bulamıyor bu sorunu windows 98 ile halledebildim ancak yani fdisk yaptım bu sorunu cözerseniz vede sonucu acilen bildirirseniz memnun olurum eger cözüm yoksa arkadaşlar bilgisayarınıza sakın kurmayın :pardon:

Link to comment
Share on other sites

**Herşey mükemmel düşünülmüş başka ne denir ki? Süpersiniz?

**bu TNC xp deki sürücüleri kendisi yükleme çok süper bir olay.. Yıllardır sürücü arama derdi bitiyor.. Tabi kendim için değil mutlaka birisinin bilgisayrında başımıza gelmiştir...

** son olarak wireless sürücü de eklerseniz tam süper olacak diye düşünüyorum...

Edited by thuran
Link to comment
Share on other sites

arkadaşım hdd biraz eski ise bat sector olma ihtimali var bukadar kişi içinden sende bu sorun çıkması cdlerde sorun olduğu anlamına gelmez.

bence donanımsal bir problemin var denemek için istersen hdd yi partlara böl ve c ye değil de d ye kurmayı dene eğer başlangıçta batsector varsa d ye rahatlıkla kuracaktır.

Bu hatayı bende alıyorum normal xp cd sini takıp bu bölümü geçtikten sonra yine tncxp yi takıp devam ediyorum:)

Link to comment
Share on other sites

süper ellerinize sağlık teşekkürler saygılar sağolunuz gerçektende PERFORMANS süper. fakat kurarken i386 istiyor...!!! normal xp cd sini takıp i386 yı yüklüyoruz.. tabbii ki biraz MELEZ oluyor... :-)))

Link to comment
Share on other sites

selam arkadaşlar.yastorageden İDM ile indiriyordum gayet iyide gidiyordu fakat şu an 1.part % 99,97 de ve 6 sn; 2. part ise % 99.90 2 dk 47 sn kaldı diyor ve bağlantı durdu, sinir olmamak elde değil tam biteceğine yüzdeler değil milyondalar kalmışken böyle durdu.her iki partın bağlantısında devam et dediğimde IDMden gelen ileti şu Bağlantı sunucu tarafında kesild.Sunucu kapatıldı veya yeniden başlatılıyor.Ne yapmam lazım bile bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

s.a kardeşlerim öncelikle buraya emeği gecenlere içtenlikle teşekkür ediyorum.sizden yardım istesen acaba işlerinizden alıkoyarmıyım.alıkoyarsam hakkınızı helal edin.soru:DELL İNSPIRON 6400 serisi laptopuma tnc xp ile kurdum ama ekran kartını tanıyamadı :) sorun ne olabilir acaba? şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder :) allaha emanet olunuz. :)

Link to comment
Share on other sites

yha su yaStorage linklerinden nasil download etcem bi anlatirsaniz cok büyük sevaba girersiniz wallaha yha ne bu tek tek indirme zoruma gidio haaa resimli anlatim süper olur bence hem benim icin hemde benim gibiler icin....

YaStorage linkine girdikten sonra gelen pencerede aşağıdaki adımları uygulayın.

1.Adım :

yastorage1rr5.png

2.Adım :

yastorage2dr4.png

.

Link to comment
Share on other sites

Mükemmel ayarlanmış bi işletim sistemi. Bill gates bile hayran kalırdı eminim. Yakın bi zamanda xp nin 64 bitlik sürümü türkçe olarak çıktı. Wista kullanmak istemiyorum acaba xp nin 64 bitlik versyonuna tnc uygulamasını adapte edecekmisiniz. Şimdiden teşekkürler... iyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...