Jump to content

Rhinosoft Serv-u 8.1.0.1


Recommended Posts

Rhinosoft Serv-u 8.1.0.1

Serv-Uv8_wm.jpg

FTP Serv-U, Windows platformunda kullanilan bir Ftp programidir. Program ile upload veya download yapabilirsiniz. Ayrica IP numaranizi, karsi serverin bant genisligini, karsi serverin disk limitini görebilirsiniz. ServU FTP Server; güçlü yapisi ile dalinda ödül kazanmis bir FTP sunucusudur. Yazilim çok özellikli bir yapiya sahiptir. Internette bir FTP bölgesine eriserek çoklu ag baglantisiyla bilgisayara baglanmaktadir. FTP sunucularinin üzerinde tam kontrolu bulunmaktadir.

Yazilim, kurulumu ve kullanimi çok kolay bir yapiya sahiptir. 50.000'in üzerinde kayitli kullaniciya sahip olan yazilim, SSL/TLS'dan geçerek güvenli FTP için destek vermektedir. Ayni zamanda ODBC veritabani hesaplari içinde destek sunmaktadir. Sifrelerden geçerek güvenlik yoluyla, dizin basina okuyarak/yazarak/ilave ederek ve degistirerek her bir kullanici için dosya dogrulamasi yapmakta ve IP adrese dayali erisimi saglamaktadir.

MLST ve MLSD destegi, ayrintiyi saglamak için hareket eden iki yeni FTP'dir. Altta bulunan isletim sistemine aldirmayarak dizin kayitlarini standartlastirmaktadir. MLST/MLSD, UNIX sistemlerde de dosyanin büyüklügüne aldirmayarak ayrintili dosya bilgisi saglamaktadir. Veri sikistirmasindan geçerek daha hizli dosya alma ve gönderme saglamaktadir. Yazilim, çok sayida dosya transferi yapan (50%in üzerinde) veri sikistirmasini desteklemektedir.[/CODE]

[CODE]http://www.mediafire.com/download.php?htny2n35jd2[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...