Jump to content

Windows 8.1 0Xc004E016 Hatası


cgokhans
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar bu gün forumda paylaşılan ağustos güncellemeli windows 8.1 i indirmiştim. Onunla format atayım dedim skyple ile etkinleştirme yapmak için lisans gireyim dedim aşağıdaki hatayı verdi google de arama yaptım ama tam bir cevap bulamadım. Bir fikri olan var mı?

 

X2j2Yk.png

Sorun oluşmadan önce yaptıklarım:

1)Windows 8.1'im vardı skype ile etkinleştirmiştim ama bf3 multi player oyununda bilgisayar hata çıkarıp duruyordu. O yüzden format atayım dedim atmışken güncelleştirilmiş windows'u kurayım dedim usb ye atıp formatı attım

2)Skype ile etkinleştirmede hangi keyi kullandığımı hatırlamadığım için (Aktivasyon kodunun resmini almıştım) forumda spp klasörünün yedeğini alın diye bir şey geçiyordu onu yedeklemiştim direkt onu hem system 32 hem de 64 klasöründeki (kendi dosyaları) ayrı ayrı değiştirme yaptım (zaten %5 ini değiştiriyor gerisi aynen kaldı ama o yeterli diyorlardı) sonra etkinleştire tıkladım etkinleştirilemiyor diyor ama telefonla etkinleştir de çıkmıyor e lisans gireyim dedim cmd yi yönetici olarak çalıştırıp şu lisans kodunu girdiğimde slmgr.vbs -ipk HN8YK-4948V-MCDRB-86Y9R-HQR92  bu hatayı verdi. Kurduğum sürüm Windows 8 Pro VL sürümü 64 bit. 

3)Gittim indirdiğim güncellemeli windows da otomatik aktivasyon yerleştirdiklerinden böyle olmuştur belki dedim (ama aktif etmedim yani o aracı kullanmadım) eski iso kalıbını tekrar usb ye atıp önce format attığım windows 8.1 ile kurulumuyaptım yine gittim o spp deki klasörleri değiştirdim yine aynı hata ha dedim demek ki bu klasörleri değiştirmeyeceksin Gökhan. 

4)Gittim madem problemi buldum o zaman tekrar güncelleştirilmiş windowsu deniyeyim dedim attım flasha mübarek kurulumdan uzun sürüyor zaten neyse şimdi onunla format attımhiç klasör falan değiştirmedim direkt cmd yönetici olarak çalıştırıp lisansı giriyim dedim yine aynı hata. 

Nereden çıkmış olabilir bu hata nasıl çözeceğim? Aktivasyon aracı kullanmak istemiyorum bir süre sonra yakalanıyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...