Jump to content

Haydi Destek Verelim!


mavikiz

Recommended Posts

Haydi destek verelim!

Önemli bir mesaj geldi. Diyor ki “Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykýrýmý) yazdýðýmýzda ilk 100 sayfa tamamýyla uydurma Ermeni iddialarýný anlatan diaspora siteleridir. Bizim tezimizi anlatan siteleri yukarý taþýmanýn tek yolu bu sitelere girmek, her gün en az bir kere týklamaktýr.

Lüften aþaðýdaki siteyi açýlýþ sayfanýz yapýn. Ülkenize destek vermek bu kadar kolay!

“Baþlat”tan denetim masasýna girin, internet seçeneklerini týklayýn. ‘Giriþ sayfasý’ yazan yerin altýndaki adres yerine aþaðýdaki adresi yazýn:

http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/indeks.html

ve lütfen bu siteyi baþkalarýna da gönderin.”

Çok kolay deðil mi? Haydi hemen baþlayalým. Bu konu ihmale gelmez, biliyorsunuz onlar dünyanýn her köþesinden toplu þekilde çalýþýyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Ortada bir soru ve sorun mevcut...

Bunun nasýl çözümleneceði veya çözümsüzlüðü hakkýnda fikir ve öneriler farklý farklý olabilir.

Lakin; gerke nette dolaþan destek mailleri, gerek þu sitedeki oylamaya katýlýn da ize destek verin gibi istekleri ve gerekse yukarýdaki gibi önerilerin ne þekild eve nasýl bir faydasý olacaðý hakkýnda endiþelerim sözkonusu..

Çünkü googledeki sayfa çýkýþ sýralamasý bir ölçü olamaz. Ermeni sitelerinin ilk baþta gelmesi bu diasporayý haklý çýkarmaz. Ayrýca diasporanýn olmadýðýný belirten sitelerin de birinci olmasý, bizi haklý kýlmamalý.

Çünkü google bir ölçü deðildir, olamaz da, Bu tür siteleri gezenlerin bu siteleri gezmeleri farklýdýr, destekleyip desteklememdikleri, yada inanýp inanmadýklarý farklýdýr.

Örneðin son günlerde revaçta olan ve cnnin sayfasýnda yayýnlanan papa özür dilesin mi dilemesin mi anketi ile ilgili gezen destek mesajlarý da garip ve acayipti.

Çünkü sözkonusu sitede özür dilesin oyu çok olsa bile, bu papayý baðlamaz. Özür dilese bile insanýn isteði ve inandýðý dýþýnda bir özür ne kalbendir ne de aklendir. Bu sadece insnaýn içindeki düþünceleri açýða çýkarmamasýna bir vesiledir. Ama bu asla çýkarmayacaðý anlamýna gelmez. Ayrýca icraatlerini de baltalamaz. Sadece icraatlerinde daha titiz ve özenli olmasýna, açýklamalarýný da belli bir içeriðe iter..

Ayrca özür dilemesi halinde bizlerin de sadece gururu okþanmýþ olur. Ve önceki gibi yaþamaya devam ederiz ve ederler.

Özür dilememeli þýkký çokça olursa eðer, bu haklý olduðunu da asla göstermez. Cahilliðini de örtbas edemez.

Bu tür olaylar sadece insanlarýn kendilerine gelmelerini, deðerlerini anlamalarý ve deger vermelerine sadece vesile olabilir.

Ama bu basit bir özür dilesin savsaklýðý ile insanlarýn bundan ders çýkarmalarý engellenmekte, tabiri caizse uykudan uyanmamalarý için afyon içirilmeye devam edilmektedir.

Ayrýca papanýn ne idüðü belirsiz birkaç açýklamasý da hemen özür gibi telakki edilip, kabul edilmiþ. ortaya çýkan bu ortam hemen yumuþatýlmýþ ve sanki galip bir eda ile bu sevinci yaþamamýz istenmiþ. Ve eski tas eski hamam misali yaþamaya devam etmemiz öngörülmüþ görülmektedir..

Bildiðim, anladýðým bundan ibarettir.

selametle

Ve fransanýn bu kanunu çýkarmasýnýn nazarýmda delikli kuruþ kadar deðeri yoktur. Öncelikle fransa Cezayirde uyguladýðý pisliklerini görmeli, ortaya çýkarmalý ve sonuçlarýný uygulamalýdýr. Sonrasýnda bu Ermeni diasporasý denilen þeyle ilgili birkaç söz söyleyebilir. Aksi halinde nazarýmda deðil oy hakký tek kelimelik söz hakký olamaz. Fransa sütten çýkmýþ ak kaþýk deðildir. ve asla deðildir.

Link to comment
Share on other sites

Bir oyun bu @tezat Hocam, asla bitmeyecek..

''Türkiye bir aðaçtýr.. Yeþerince dallarýný budarlar; kuruyunca sus verirler..''

Dün Ermeni Soykýrýmý..

Ondan önce Patrikhaneler..

Onda önce baþka birþey..

Bitmedi.. Bitmeyecek..#

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...