Jump to content

bysasiyah

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About bysasiyah

Recent Profile Visitors

255 profile views

bysasiyah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Orjinal win 7 64 bit kurdum kapattı ekranı 32 bit kurdum yine kapattı orjinal xp pro ya düştüm hala aynı ...olmuyor da olmuyor.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
  2. Ekran kartıyla alakalı olduğunu sanmıyorum zira onboard karttada aynı hatayı veriyor res.atmadan açılmıyor
  3. facebook ta kameralı görüşürken kapatıyor ,nette sörf yaparken kapatıyor her an kapatma ihtimali var yani anlayamıyorum...ekrana sinyal gitmez hale geliyor monitör uyku moduna geçiyor.
  4. ECS aldım çünkü fiyatı uygun ve iyi olduğunu söyleyen bi çok arkadaşım var,sistem e gelince çok abartılı bişey yok 4 gb ddr 3 ram amd X2 black edition işlemci 64 bit sapphire ekran kartı 300 gb hdd 300 wat power. ram soketini değişmeyi denedim işe yaramadı bios zaten güncel anakart yeni ama yinede sizi dinleyip güncelledim çekirdekleri açayım yada açmayayım sorun aynı ekranı kapatıyor bilgisayar çalışıyor müzik çalıyor ama ekran kapanıyor.ekran kartını söküp onboard olanı da denedim sonuç yine aynı .acaba bios ta bişeyi açmam mı gerekiyorda ben bilmiyorum ?
  5. forumda anakart ile ilgili sorununun başlığında -yardım edin- yazmışsın onu silermisin yoksa bizede uyarı gelecek

  6. [b]ECS MCP61M-M3[/b] [i]anakart aldım işlemci çekirdeklerini açmak için aldığım anakartla 10 gündür bütün keyfim rezil oldu tivibu izlerken yada ilk açılışta veya facebookta kameralı sohbet sırasında ekranı kapatıyor ekran karaıyor ama kasa hala çalışıyor ne yapmam gerek delirmek üzereyim lütfen yardım edin.[/i]
×
×
  • Create New...