Jump to content

Suicide Veil

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

262 profile views

Suicide Veil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Merhabalar, Benim emektar pc (p4 2.8ghz işlemci, 1gb ram) çok yavaşlamış format zamanı gelmiş durumda. elimde sadece 2009 dan kalma bir ultimate xp 2009 kurulum cd si var yeni bir xp indirmek istiyorum. Konulardan da uzak kaldığımdan size danışmak istedim. Bizim emektarı yormayacak bir de driver cd leri kayıp oldugundan driver aramakla uğraştırmayacak bir xp önerebilir misiniz?
  2. adamı gördüm evine kdr takip ettim adamı alıp karakola kadar gittik ama elde net bi görüntü olmadıgından şikayetçi olmadım.. kameradan izliyodum ama kayıtta değildim.. şikayetçi olsam kriminal labratuarlarda fln bulunur mu ona göre dava açıcam.. yoksa boşuna uğraşmış olucam bişey de çıkmayacak gibi gerçi..
  3. biraz araştırdım recover my data gibi programlarda kaydedilmemiş geçici dosyaları dahi bulabilirsiniz diyor ama amcap te izlediğim görüntüyü bulabilecekmiyim... eğer amcap video yu izlediğim sırada bi yere geçici kayıt yapıyorsa bulunabilir gibi düşünüyorum ama yapar mı? bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
  4. amcap çalışma prensibi nasıldır? ben video yu kaydetmeye başlamadan da izlediğim sırada kayıt yapar mı? sokakta duran arabamı çizen kişiyi gözlemek için webcam i pencereye kurmuştum geçen akşam çizerken gördüm ama o sırada kayıtta değildi o görüntüleri bulmama bir imkan var mıdır?
×
×
  • Create New...