Jump to content

metin06

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About metin06

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

metin06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. yaa bu arada şu sp1 64 bit için olan sistemi mahvetti arkadaş iyiyi söylediğimiz gibi kötüyüde söylüyorum açıkçası kusura bakma ama..sp1 sistemi bayağı bir yavaşlattı winamp felan çalışmaz oldu.Sisteme format atmak zorunda kaldım..zorla vistayı yükledik Hazır yüklemişken Ms developer ı uyguliim dedim oda siyah bios ekranını çıkardı ve gitmiyor hatta biraz da ağırlaştırdı ne şans..
  2. cango yilmaz02 teşekkürler umarım ilerde buluruz şu bios ekranını halletmeyi çünkü bilgisayarı bi yere vercen kötü duruyo ..yada xp deki gibi sistemin ağırlaşmasını bekleyip format )
  3. yaa benim eski crack gider diye bekliyodum şu açılışta gelen siyah ekrandan kurtulmak için sp1 ile gitmedi eski cracki kaldırmanın yolu varmıdır acep zaman geri almanın dışında çünkü arad a bir sürü güncelleme prog felan yükledim.Olsa burdaki ms developer cracki yüklicem saygılar..
  4. usta şu ms developer da siyah bios ekranı vermiyorsa süpersin daha ne diimki eline sağlık
  5. ya cango kardeş 6001.1800 olan en sondaki 872 mb x64 indirdim ama özelliklerden baktığım zaman 6001.17028 diyor yoksa boşunamı indirdik RTM değilmi bu şu OEM ler için dağıtılan son versiyon değilmi ?
×
×
  • Create New...