Jump to content

alone_hate

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alone_hate

  1. Biosu güncellesem veya güncelleme gibi bir seçeneğim var mı ? ayrıca freedos kurulum rehberi gibi bir konu var mı acaba internette bulamadım ben oradan araştırayım yeniden kurulum vardır belki.
  2. Hocam sadece format için değil biosa giremiyorum asıl sorunum bu. Öyle attım bu formatı. Fotoğrafı attığımda windows 8 DVDsi ile denedim. Dediğiniz gibi.
  3. neodar: Hocam denedim onu. Hepsini denedim olmadı. Resim de atayım şmidi hatta. şöyle seçme ekranı geliyor hangisini seçersem seçeyim windowsa geçiyor ne biosa giriyor ne boot oluyor.   https://www.dropbox.com/s/dprktlyxluh1f05/2013-09-08%2012.05.54.jpg?m
  4. Usb ile bağlayabileceğim bir klavye yok hocam ondan olabilir mi ki anlamadım ? Onu denediğim halde olmuyor biosa giremiyorum hiç bir şekilde. Freedos gelmişti kendim kurdum yanlış kurdum desem hiç olmazdı bu kadar süre kullanamzdım durduk yere ne olabilir acaba onu merak ediyorum.
  5. Fastboot olayını tam olarak bilmiyorum ama. Mesela F12 ye basarak girebiliyordum daha önce şimdi o sekme geliyor seçiyorum ama otomatik olarak windows açılıyor. Aynı sebepten ötürü mü yine o ?
  6. Arkadaşlar bilgisayarım başlıkta belirttiğim gibi boot olmuyor. Laptop kullanıyorum modelim ise Lenovo z580. Freedos olarak aldım bilgisayarı. kurdum bir sıkıntı yok 1 yıldır kullanıyorum ama şimdi format atmak istiyorum atamıyorum biosa hiç bir şekilde giremiyorum. Rica ediyorum bilen varsa anlatabilir mi.
×
×
  • Create New...