Jump to content

darkstarss

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by darkstarss

  1. Arkadaşlar merhaba. Windows 8 iso kalıbını nero ve imgburn ile yazdırıyorum fakat 2 farklı bilgisayarda denememe rağmen açılışta boot olmuyor. Gerekli ayarları yaptım,2 farklı iso kalıbı indirip düşük hızda problemsiz yazdırmama rağmen sonuç alamadım. Sizce problem nedir.

  2. Htc one x 32 gb beyaz cevizlibağ vatanbilgisayardan aldım.Yaklaşık 1 sene 2 ay daha garantisi devam ediyor. üzerinde kılcal minicik bir çiziği bile yok.yanında yurt dışından aldığım 3 adet kılıfıyla birlikte satıyorum.kutusu,faturası,kılıflar ve bütün aksesuarlarıyla verilecek.spot ürünlerle karşılaştırma yapmayınız..çok küçük pazarlık payı vardır.

    1.100 tl

    http://imageshack.us/photo/my-images/191/fotorafeq.jpg/][IMG]
     

  3. nero 9 ve ultra iso 9 versiyonları ile 10 tane farklı hızlarda yazdırmama rağmen hiç biri düzgün yazdırmadı... eski versiyon olmalarından kaynaklanıyor olabilir.. sorunu ımgburn ile yazdırarak çözdüm.
  4. arkadaşlar merhaba. siteden tr_windows_8_x64_dvd_915425 torrent ile indirdim. nero ve ultra iso ile dvd ye iso kalıbı olarak yazdırdım fakat açılışta boot olmadı. şu an farklı bir sürümünü indiriyorum. deneyen arkadaşlar yarıdımcı olabilirmi. teşekkürler.
×
×
  • Create New...