Jump to content

dark_light_him

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

421 profile views

dark_light_him's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. S.a Kardeşim bilgisayar dükkanı sahibi olarak sana özellik ve fiyat çıkarmak istedim AMD X2 260 3.2 Ghz 2mb İşlemci ECS MCP61 AM3 ANAKART DDR3 S/V/L 4 GB DDR3 1333 MHZ RAM 250 GB SEAGATE 16 MB SATA HARDDİSK REDROCK 250W ATX KASA SONY 24X DVD RW POWERCOLOR HD5550 1 GB DDR3 128 BİT EKRAN KARTI Bu Sistem Kdv Dahil :649 Tl dir. Normal bir sistem bu daha yüksek özellik daha fazla maliyet olduğundan senin bütçene en uygun sistem bu bütçeni artırabilirsen daha üst seviyede sistemler bakılabilir toplanabilir yardımcı olmak isterim allaha emanet hayırlı günler.
  2. Merhabalar hotfile linkli güncel windows 7 ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.
  3. arkadaşlar hepinize fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim cihazı geri gönderdim değişimini istedim bekliyorum bakalım ne zaman gelicek.
  4. ercan_08 sevgili arkadaşım elektrikte veya bataryada sorun farketmiyor geçiş yaparken yaptıktan sonra sorunum yok sadece açılışta atiden açılınca 3.seferde kasma yapıyor sonra geçiş yapıyorum düzeliyor sorun bu. sağolun fikirleriniz için
  5. ekran kartında sorun olsa oyun vs oynatırmı saatlerce ? kafama o takılıyor
  6. orjinal sistem kurdum sorun yine aynı burak_992 arkadaşım geçişlerde sorunum yok problemim şu bilgisayar ati ile açıldığında her zaman değil kasma yapıyor intelle açıldığında hiç sorun yok sonra atiye geçiyorum yine sorun yok sadece atide açıldığında oda herzaman değil sorun oluyor çözemedim bir türlü sürücülerden kaynaklanan bir problem değil açılışta intelden açıyorum oyun oynuyacağım zaman atiye geçiyorum sorun yok ama atiye ayarlayıp 3.kez açtığımda kasıyor özellikle 3.kez her 3 kez yeniden başlatmamada aynı sorun söz konusu sanki ekran kartı sürücüsü yüklü değil gibi kasıyor intele geçiyorum sorun gidiyor tekrar atiye geçiyorum yine problem yok yardımlarınız için teşekkürler
  7. ercan_08 arkadaşım dediğini yapıcam bakın oyunlarda vs hiçbir işlemde sorun yok yalnızca açılırken oda her zaman değil ekran kartının yüklü olmadığını farzedin nasıl açılır öyle açılıyor sonra geçiş yapıyorum düzeliyor driver cdsi çıkmıyor biliyorsunuz hp lerde sitesinden indirdim bütün sürücüleri fakat hala problem devam ediyor hoşgeldiniz yazısı gelmeden önce ekran gidip geliyor sonra o sorun çıkıyor gidip gelme olmadığında öyle bir sorun yok yardımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkürler.
  8. yokmu yardım edebilicek kimse ?
  9. herkeze merhabalar 2 gün önce hp pavilion g7 1000st notebook aldım özellikleri i5 2.67 4gb ram 1gb radeon hd6470m 640 gb harddisk windows 7 64 bit işletim sistemi kurdum freedos olarak geldi şöyle bir problem var bütün sürücüleri yükledim sorun yoktu bilgisayarı 1 2 kez kapattıktan sonra 3. açılışında sanki ekran kartı yüklü değilmiş gibi bir kasılma yaşadım 2 seferden fazla bilgisayarı yeniden başlatınca böyle bir durum söz konusu grafikler kasıyor ekran kartı sürücüsünü tekrar yükledim kaldırdım tekrar format attım yine aynı cihazın üzerinde çift ekran kartı var intel hd ve radeon 6470m intele aldığımda kapatıp açarken hiç sorun olmuyor ama ati yi seçtiğimde 3.ye açtığım zaman kasılma sorunu bilgisayar işlemci ram hiç kasmıyor yeniden başlatıyorum bidaha düzelir fena derecede canımı sıktı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  10. [quote name='ReaLyMaN' date='25 October 2011 - 19:42 ' timestamp='1319571761' post='1101104'] abi salam yazılım kabul ama fazla kaynak yületiyor.ayıptır sorması dükkan hangi şehirde ? [/quote] Bursa orhangazi Çözüm Bilgisayar
  11. Dünyanın en sağlam antivirüsü Kasperksy Kendime ait bilgisayar dükkanım var bilgisayar tamir bakım onarım satış işleri yapıyoruz 3 ay içinde 60 adet kaspersky 2011 antivirüs ve internet security sattım 1 müşterimin bile problemi yok.
  12. sistemde sorun var hangi pcye kurduysam ya mavi ekran veriyor yada donuyor
  13. Yardımcı olursanız sevinirim.kalıbı yazdırma sorunum var.
  14. neroda hata alıyorum dvd ye yazamyorum clone cd de sadece cd ye yazabiliyorum oda harddisk sorunu yarattı detaylı bir şekilde anlatım olursa memnun olurum.
  15. iso yu hangi programla yazdırıyorsunuz sorun yaşıyorum
×
×
  • Create New...