Jump to content

interboy

Banned
  • Posts

    358
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by interboy

  1. hikaye bunlar git bilge adama bitir kursu ve bir server 2003 veya 2008 in karşısına geç ve hiç bir sey oldugunun farkına fazla zaman gecmeden karar verirsin ..

  2. proxy ile ip ni gizlediğin zaman tam bir güvenlik saglanmıs oluyormuki acaba cunki proxy ile dahi internete cıkılsa bir ip bulma sitesinde ip nize baktıgınızda proxy arkasındaki ip den haberdar oluyorda site bunu merak ediyorum ..

  3. dostum sen pc deki bütün donanaımsal parçaları cıkart ve ucundaki metal iletken kısımları ramın ekran akrtının varsa ethernet her neyse bütün iletimi saglayan yani jak a oturn kısımdaki sarı metal kısımalrı silgi ile güzelcene sil tekrar yerine tak ve giriş cıkık kablolarını sök tak klavye mause vgs girişi gibi tekrar tets et sistemini .

  4. ekranın görünmüyor olması pille alaklalı değil mesela pil bitince ne olur bios ayar tutmaz bios u ayaralrsın istedigin gibi ama birdaki baslangıcta hersey fabrika ayarlarına döner pc nin çalışmasına zarar vermez bir etkide bulunmaz hdd den başlatırsın pc yi saatini düzeltirsin aynen devam edersin kullanmaya saati degiştirmeye üşenemzsen eger pili hiç degiştirme bence gerenk yok .

×
×
  • Create New...