Jump to content

orhan33

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About orhan33

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

orhan33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Evet hocam aynen dediğiniz gibi tek php dosyasından çekiyor şifreleri hocam kodlar doğru sorunu buldum KintaRo hocam sorun işletim sistemi xp olanlarda uyumluluktan windows 95 i seçmeleri gerekliymiş    bunu otomatikmen nasıl yapacam onu düşünüyorum Üstadım birde veriyi php den değilde mysql den çekmeyi halledebilirsem mükemmel olacak hocam   Zaman ayırıp konuma yazı yazıp yardımınızı esirgemediğinizden ötürü çok teşekkür ederim hocam.
  2. -- Retrieve Username and Password sUsername = Input.GetText("Input_Username"); sPassword = Input.GetText("Input_Password"); -- Convert user/pass combo to MD5 digests sUsernameMD5 = Crypto.MD5DigestFromString(sUsername); sPasswordMD5 = Crypto.MD5DigestFromString(sPassword); -- Initialize variables for submit action sCheckScriptURL = "http://benimsitem.com/ks/kullanici.php"; tValuesToPass = {username_md5 = sUsernameMD5, password_md5 = sPasswordMD5}; nSubmitMethod = SUBMITWEB_POST; nTimeout = 20; nPort = 80; tAuthData = nil; tProxyData = nil; -- Submit to the web sResult = HTTP.Submit(sCheckScriptURL, tValuesToPass, nSubmitMethod, nTimeout, nPort, tAuthData, tProxyData); -- Check the result ('1' is success) if sResult == "1" then -- The user is authenticated Page.Jump("ANASAYFA"); else -- The user is not authenticated. Dialog.Message("Hata", "Kullanıcı Adı ve Şifre Geçersiz.", MB_OK, MB_ICONSTOP); end   Hocam kod budur sadece butonda var bu frebird hocanın kodudur   ofline olan da hata vememektedir.
  3. Merhaba arkadaşlar   giriş şifresini dışardan almaya ayarladım   stackhash_0a9e hatası veriyor projem   normalde ofline kendinden çekerken bu hatayı vermiyordu   İnternetten aradığımda çözüm için   1. Adım Bilgisayarıma sağ tıklayın ve özellikler diyin. 2. Açılan pencereden “Gelişmiş Sistem ayarları” nı seçin devamında "Gelişmiş Sekmesi"ne gelin. 3.Performans altında "Ayarlar" butonuna tıklayın. 4. Son olarak açılan pencerede ‘ Veri Yürütme Engellemesi ‘ sekmesine gelin ve ekle butonu ile APPCRASH ve BEX hatası veren uygulamayı seçip buraya ekleyin. Ardından uygula diyin.   diye yazıyor ama uygulasamda değişen bir şey yok bunun nedeni acaba şifre verilerini dışardan çektiğimdenmi kaynaklanıyor  bu hata benim bilgisayarımda yok sadece başkalarının bilgisayarında meydana geliyor. Sorun nedirki acaba arkadaşlar.    
  4. hocam spam mesaj gibi algılanmasın zannedersem beceremedim yada yanlış anladım .   Hocam bu kısmımı   INIFile.GetValue("AutoPlay\\Docs\\data.ini"   burayımı   File.Delete("AutoPlay\\Docs\\data.ini", true, false, false, nil);-- data = _SourceFolder .. "\\AutoPlay\\Docs\\data.ini" HTTP.Download("http://ininin linki", data, 80, 20, nil, nil)   bu kodlamı değiştiriyoruz.
  5. Hocam firebird hocanın bir konusu var şimdilik onu denedim oldu bu eklediğin kod için teşekkür ederim hemen deneyeceğim.
  6. FİRE BİRD Eline sağlık size nekadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun işimi gördü.Dahada araştırayım bunun myqs tablo şekliyle olanınıda inşallah bulurum konularda var ama çözemedim başaramadım acemiliğimden sağolsun birisi kodlarla vermiş sitedeki eğitim cd indirdim öğrenmeye başladım inşallah ilerde becerebilirim .       Tekrardan çok teşekkürler.
  7. Arkadaşlar emin olun bu soruyu açmamak adına tüm konu ve apzları araştırdım    Arkadaşlar kullanıcı adını ve şifresini  ben data.ini olarak  kendi docs klasöründen değilde serverdeki data.ini den çekmesini istiyorum   benim şu an bulduğum tasarım apz ın kodu şöyledir. ofline olan anahtar = "3j2*f932hf^'R'!%$#£½$#£" -- benzersiz anahtar -- tanımlamalar kullanici = Input.GetText("Input_Username"); parola = Input.GetText("Input_Password"); sKullanici = INIFile.GetValue("AutoPlay\\Docs\\data.ini", "sistem", "user") sParola = INIFile.GetValue("AutoPlay\\Docs\\data.ini", "sistem", "pass") cKullanici = Crypto.BlowfishDecryptString(sKullanici, anahtar) cParola = Crypto.BlowfishDecryptString(sParola, anahtar) if cKullanici == kullanici and cParola == parola then Page.Jump("ANASAYFA") else Dialog.Message("Hata", "Hatalı kullanıcı adı veya şifre") end Arkadaşlar dediğim gibi data.ini dosyasını serverden nasıl okuturuz ?   Rica ediyorum yardım edin.
×
×
  • Create New...