Jump to content

yaholimin33

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yaholimin33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. diyelim ki sorun 100 mb bölümde bunu nasıl sileceğiz ? acronis bu işi yaparmı ben tek flaşta( vindows 7 )bu işi çözmek istiyorum. teknik servise gelen laptoplar c sürücüsü olarak farklı boyutlarda geliyor bu bölüm silme işi burda bir dezavantajı varmı peki.? eğer bu şekilde sende sorun olmuyorsa resimli olarak paylaşırmısın?
  2. Acroniste ince ayar kısmı varsa o kabul ama bu konuyla ilgili döküman yok. garip bir olay. kurduğum imaj calıştı bende anlamadım. acroniste imajı atarken bir ayarı atlıyorum herhalde .easysysprep çalıştı. fakat aynı imajı kendi aldığım pc de çalışmıyor oda ayrı bir ilginç olay 1. acroniste imaj atarken ince ve deyalı resim çalışması olan varsa paylaşırsa sevinirim (2014 sürümü )  2. acronis üniversal imajın easyprep den farkı ney yada avantajı. ? diyelim ki üniversal image yaptık her tür donanımda kullanabilirmiyim.   
  3. Şimdi kafam şurda karıştı bölüm oluştururken windowsun mecburi olusturdugu 100 mb bolum var onu mu silecegiz. yani fortma atarken c d şeklinde 2 bölüm olacak diyorsun geri kalan bölümler olmazsa nasıl çalışacak ki vindows.  ayrıca siz easysysprep kullandınızmı imajinizda. sizin dediginiz gibi uefi modunda restoresini aldim imajin (deskop modunda degil). ben nerde hata yapıyorum gerçekten çıldıracağım.. yada üstat bir hayır işle şu imajı bizle paylaş bizde kullanak (şaka bir yana takıntı oldu çözmem lazım bu işi) biraz görsele ihtiyacım var aslen
  4.   Hocam bak mesala senin dediğini bahseden olmadı tek bu formla kalmıyorum araştrıyorum ama iş bir türlü çözülmüyor. şimdi bu işte ihtisas yapmış insanların tecrübelerini görsel olarak anlatmaları anlamayı dahada hızlandırır. bak yukarıda bir çok arkadaşım öneride bulunmuş tek tek denedim ama bir yerde hata yapıldığı kesin.  ve sonuçta burda yazdıklarını farklı yorumlayabiliyorum. görsel olsa tamam burda hata yaptım derim. mesala easysysprep videosunu yapan arkadaş çok güzel ve detaylı anlatmış hepsini denedim ama imajı atınca sen sağol sadece denemediğim ve şüphelendiğim bir yer kaldı oda biostan sürücüyü ahcı dan ide çevirmiştim image almadan önce yarın onu deneyeceğim zayıf bir ihtimal ama. arkadaşlardan ricam bu işi görsele dökmeleri. yorumların için teşekkürler. 
  5. o sorunu Çözdüm videodaki anlatılanları eksiksiz yaptım imajı aldım sonrada ne olsa begenirsin mavi ekran..  ve bu hata:   autochek program not fount skipping autochek ya bir el atıverin şu soruna şimdiden ilgilenenlere teşekkürler..
  6. valla arkadaşlar iki gündür kafayı yedim bana pc nin tarihini yazdırdı bu melet. easysysprep bunu yedim içtim tüm zorlukları bir şekilde hallettim sonuç mavi ekran ve hata : autochek program not fount skipping autochek.. yaw sıyıracağım kafayı videodakilerin hepsini harfiyen yaptım ya sorun bendemi proğramdamı.. gelelim acronise universal versiyonun biri linkini (çalışan ve universal olan mümkünse 2014) verirse sevinirim indiriyorum universal bölümü yok. hadi bazı arkadaşlar demiş ki restore ederken seçersin universal bölümünü ancak yok abi ben öyle bir şey göremedim..  şimdi acroniste hiçbir extra porgram kullanmadan her makinaya imaj atabilirmiyim ?
  7. Merhabalar usta sana iki tane sorum olacak 1. ben bitmap eklemek istemiyorum bir sorun olurmu 2. böyle bir hata aldım sence nedendir.?
  8.   valla üstat biri demiş ki microsoftun kendi sysprep var diye neyşe bir iştahla denedim sen sağol makina sizlere ömür :) iki gündür kafayı yedim hdd bed sektör olacak artık format atmaktan.. easysysprep simdi onu deneyecegim bakem
  9. Ellerine sağlık videolar süper ama linkler yalan olmuş proğramları yüklesen çok güzel olur çincem hiç yok. 
  10. Merhabalar arkadaşlar çevap veren herkese teşekkürler öncelikle ama ben konuyu söyle özetliyeyim ben iki gündür uğraşıyorum. acronis 2014 indirdim bütün driverleri biostan disable yaptım boşta bir laptopa vin7 kurdum  gerekli bütün proğramları kurdum sonrasında imaj aldım fakat aldığım imaj başka makinada çalışmadı hata verdi.benim bir bilgisayarcı arkadaşım adam tek flaşla günde 20 pc ye format atıyor (donanımları full farklı ) ve sistem açıldığında tüm driverler tanınmış vaziyette oluyor adamın tek yaptığı aktivasyon yapmak.. şimdi diyeceksiniz ki arkadaşından neden istemiyorsun adam sel veriyor sır vermiyor. sadece dediği reg dosyalarında oynama yaptığı..  1. google talan ettim bu işi güzelce anlatana rastlamadım eğer rastlasam adama harbiden helal olsun diyecektim..(eski sürümleri anlatanları saymıyorum) 2. ben şunu istiyorum bir arkadaş çıkacak acronis universal 2014 sürümünü indirme linkleriyle full bir şekilde videolu ve resimli anlatacak adım adım olarak paylaşacak. ben bir yerde eksik yapıyorum onu bulmak için.. 3. bir arkadas easydrep den bahsetmiş onuda araştırdım ama bir yerde tıkandım pc çöktü :) 4. please hellpp yardımm..  
  11. Üstat sağol çok güzel anlatmış sın allah razı olsun ama  sorun şurda acronis i biliyorum ama acronis 9 kullandım o gündür bu gündür elimi sürmedim arşılıklı hdd kopyalarken bile çok soru soruyor. formda bazı arkadaşlar demiş ki sysprep kuracaksın (kurdum pc çöktü :) ) driverleri sileceksin falan filan yokmu bunun videosu bilen varsa yardım please. bana demeyin formu incele bulursun diye yok linklerin alayı eski... mesala şurdan sunu indir şurdan bunu kur falan filan. bu konu rövaşta bir konu olacak bence kafa patlatıp uğraşmaya değer.
  12. burayı incele dediğin link yok malesef :) Ama formu inceledim linkler ve konu çok  eski ve detaylı anlatım yok resimle yada videolu olsa herkes faydalanabilir.
  13. Merhaba arkadaşlar Ben bir bilgisayar teknik servisinde çalışmaktayım biraz gelenekçi bir insan olarak manuel format atmayı tercih ederdim ama artık yaş ilerliyor ve teknolojiye ayak uydurmak lazım. konunun özü acroniste makina ve donanım seçmeden üniversal bir şekilde kalıp oluşturmak istiyorum ayrıca driverleride format sonrası otomatik tanısa hiçte iyi olmaz.. :) formda arama yaptrdım ama linkler ya ölü yada eski.bu konuyu detaylı anlatacak bir BABAYİĞİT varsa çok dua ederim. Yada elinde win 7 genel bir imaj vardır onun linkini verir ordan indirebilirim eğer konuyu yanlış yere açtıysam ilgili yere taşırsanız sevinirim.?
×
×
  • Create New...