Jump to content

aylavyu

Üye
  • Posts

    441
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aylavyu

  1. 571, 5 saat önce yazdı:

    Gazeteye ilan ver Kimliğimi kaybettim yükümsüzdür diye daha sonra gidip yeni kimlik çıkar kendine.  Hatta gazete ilanının yayınladığı günün gazetesini al sakla. 

    Adına şirket kuramaz imza sirküsü gerekli notere gidip yapması lazım yapamaz.  Noter kimlik fotokopisi ile işlem yapmaz yapamaz.  Kredi çekemez SGK yoksa kredide vermez banka ki kimlik fotokopisi ile olmaz o iş. En fazla gidip hat alır onuda anında görürsün E-Devlet üzerinden.  Bankalara toplu şekilde talimat gibi bir durumda ne yazık ki yok.

    Ama yapabileceğin tek şey gazete ilanı ve kimlik değiştirmek. Sorun olmaz İnşallah ama sorun olursa elinde kanıtın olabilir. 

    Kısaca korkulacak durum yok için rahat olsun... Eskidendi o kimlik fotokopisi ile şirket kurmalar kredi almalar. 

    Bal gibi de kredi çeker emin ol. En yakın arkadaşımın kimliğini çaldılar 2000 tl kredi çektiler bankadan,  kimliğin üzerine vesikalığını yapıştır tamamdır. (eski kimlik)

  2. Çoğu balkan ülkesi zaten burası gibi, farklılıklar yok. Müslümanlar-hristiyanlar genelde aradan geçen bir nehirle ayırılmış yani öyle konumlanmış zamanla. Yiyecek içecek olarak da aynı her yer köfteci, tat farkı var o ayrı. Benim en  sevdiğim yer Karadağ'dı.

    .

  3. Güncelleme Sonrası Windows 10

    Arkadaşlar bu son windows 10 güncellemesinden sonra birçok şeyin yeri yerli yersiz değiştirilmiş anladığım kadarıyla. Smart screen vs yerinde yok. Güncellemeleri hizmetlerden kapattığım halde tekrar açılması, defender'ın tekrar değiştirilmesi.

    hatta ev grubu bile tamamen kaldırılmış sanırım. Ben mi yanlış biliyorum.

    Bu konuyla ilgili bir rehber hazırlansa çok faydalı olacağını düşünüyorum.

×
×
  • Create New...