Jump to content

17.mehmetali

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About 17.mehmetali

Recent Profile Visitors

233 profile views

17.mehmetali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ya biz bilgisayarcılar servetler değerinde programları bi sekilkde full yapıyoruz kırıyoruz ben teknik serviste donanım yapıyorum yazılım bilsem sevabına ben yazıcam tüm bilgisayarcılar fazdalansın ilginç değilmi müşterilerin firmaların isteklerine cevap verebiliyoruz ama kendimize adam gibi bi program yapamıyoruz.Ama derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş o misal bizimki galiba.
  2. Daha önce denemiştim o progrogramı kullanışlı gelmemişti kardeşim.
  3. arkdaşlar bilgisayarda sorun vardı net ağırdı ondan 3 tane konu oldu kusura bakmayın kasıtlı değil yani.
  4. Bilgisayarcılar için teknik servis programı arıyorum ücretsiz stokları takip edebileceğim arızaları takip edebileceğim form düzenleyebileceğim.Taksitlendirme yapabileğim bi ücretsiz teknik servis programı arıyorum şimdiden tesekkürler.
  5. Bilgisayarcılar için teknik servis programı arıyorum ücretsiz stokları takip edebileceğim arızaları takip edebileceğim form düzenleyebileceğim.Taksitlendirme yapabileğim bi ücretsiz teknik servis programı arıyorum şimdiden tesekkürler.
  6. Bilgisayarcılar için teknik servis programı arıyorum ücretsiz stokları takip edebileceğim arızaları takip edebileceğim form düzenleyebileceğim.Taksitlendirme yapabileğim bi ücretsiz teknik servis programı arıyorum şimdiden tesekkürler.
×
×
  • Create New...