Jump to content

matrax-38

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

308 profile views

matrax-38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ben windows 7yi slic21 ve hp sertifikası ile aktive ettim ama aynı bios ile vista sp2yide etkinleştirebilirmiyim acaba? eğer oluyorsa tek yapmam gereken aynı komutlarla oem key girmek ama vistanın oem keyi nedir bulamadım.Varsa verebilirmisiniz.?
  2. Sonunda oldu etkinleştirdim istanbul82 arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşım için... birde çok önemli bir noktayı belirteyimde diğer arkadaşlarda benim gibi 4-5 gün uğraşmasınlar resimli anlatımındaki 6. işlemdeki buraya dokunmayın otomatik seçiliyor dediğin seçenek otomatik seçilmiyor bende hep İSA seçili kalıyordu günlerdir başarısız olmasının sebebi buymuş orasını SSV3 seçerek modladım etkinleştirme sorunsuz tamamlandı belki sende otomatik seçmiştir ama bende seçmedi kendim SSV3ü seçtim başkalarındada seçmeyebilir o yüzden gerekli şekilde düzenlersen iyi olur.Tekrar teşekkürler.
  3. Yabancı forumdan mod biosumu istedim dell slic verdiler yaptım aktive olmadı şimdi birde kendim hp olarak modladım ama asus update bios güncelleme programını yükleyemiyorum çünkü anakartımın kimliği değişti dell oldu :)asus anakart bulunamadı diyor mecburen disket ile dostan biosu flaşlıcam ama disket bulamıyorum hapı yuttuk:)
  4. Yok yine aynı Arkadaşım peki siz kurarken key giriyormusunuz ben girmedim ondan olabilirmi?
  5. Slic dump bende hata veriyor nedense biosu modlamadan öncede aynıydı yine aynı sizdeki gibi hex kodları gelmiyor nedense
  6. Verdiğiniz yabancı forumdan istedim biosumu verdiler herşeyi sorunsuz yaptım hiçbir hata almadım ama işe yaramadı 30 gün hala ben kurarken key girmeden kurdum yoksa girecekmiydim lütfen yardım.
  7. Ben kendim modlamaya başladım ama hangisini seçsem acaba win7 keyi kaptıran lenovo olduğu için onu seçsem daha iyi olmazmı?birde slic21 yöntemi ile vista sp2 kırabilirmiyiz.
  8. 6.Hudut Alayı 1.Hudut Taburu 1.Hudut Bölüğü 1.Hudut Takımı Ersanlı Hudut Karakolu.Çaldıran/VAN Çok zordu ordakilere ve yeni gideceklere Allah sabır versin
×
×
  • Create New...