Jump to content

tefaani

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tefaani

  1. Samsung N150 Netbook N455 1.66 Ghz (Atom İşlemci) 2Gb DDR2   Gayet stabil..!
  2. reyiz

    1. Show previous comments  2 more
    2. Connoisseur

      Connoisseur

      reyiz senin forumdaki ilk adın hep reyizmiydi acaba ?

    3. STAN

      STAN

      bu adam sabri sarıoğlu pm attı siz bakmayın topu ormana çektiğine.programlamacıymış aslen

    4. reyiz
  3.     Alıntı yapmış olduğum kişiyi muhatap aldığımı öncelikle belirtmek isterim.. Sizi yakından uzaktan tanımıyorum, fakat saygı sınırları dışına çıkarak adeta mahalle ağzıyla bir şeyler anlatmaya çalışmanız pek hoş olmamış.. Konuyu teknik anlamda seviyeli bir dille ifade etmenizi arzu ederdim.. Foruma yakışanda bu olurdu sanırım..
  4.         Windows 8 için bir çok ayarı bu crack sayesinde değiştirdim.. Ben kendi adıma hedefime ulaştım..  Saydığın sorunların hiç birine rastlamadım.. Verilen linklerin aynı adrese çıkması da zaten durumun haklı tarafını ifade eder bir anlamda.. Amacın nedir anlamadım ama en azından faydalı olmak isteyen birilerine karşı engel olma..
  5. http://rs429p8.rapidshare.com/cgi-bin/rsapi.cgi?sub=download&fileid=3842389075&filename=Windows%208%20Ekinle%C5%9Ftirme.rarTobiTEst&directstart=1   2.3 Mb { dosya alıntıdır. Rar şifresi: sevimlinet.com }   Yönetici olarak çalıştırın.. Gerisini kendisi tamamlayacaktır.. Deneyenler mesaj yazar ise sevinirim..
  6. Blue Life, Grub4Dos ile birlikte BlueXPE ismiyle LiveXP Sunumu yapmıştı bir zamanlar.. Sizin yaptığınızla arasındaki farklılıklar nelerdir, sıralayabilir misiniz..?
  7. Sn. Blue_Life, Yamayı yüklemede sorun yaşıyorum, kontrol edebilirmisiniz..? [img]http://img29.resimup.net/di/ZKLE.png[/img] [code]http://inci.ca/u6ehvao11c[/code]
  8. AeroStudio v3.5.9.117 (Çince) Dil dosyası düzenlenirse uzun bir aradan sonra bu yeni sürümü deneyebiliriz.. [code]http://bbs.znpc.net/aeroboot/wp-content/uploads/AeroSetup_Chs_20090117.zip[/code] (yayınlanma tarihi 23.04.2011)
  9. [quote name='blue_life' date='13 August 2011 - 12:16 ' timestamp='1313237771' post='1062154'] @tefaani Dosya konumu çok uzun olduğu için sorun çıkmış gibi görünüyor. NT5-MakeISO.CMD da gördüğüm kadarıyla hata mevcut. Ilgili paketleri sürücünün anadizininine çıkartıp tekrar deneyebilirmisin? Yani 2011_010_09_Nt5SetupFromIso klasörünü C:\ sürücüsüne koy ve ilgili programı ordan çalıştır! Gerekli düzenlemeyi yeni paket ile yayınlarım... Sonucu yazarsın, bilgi için teşekkürler... [/quote] Biraz aceleci davrandım sanırım, akıl etmem gerekirdi.. Benim gibi bir kaç kişinin aynı durumda sizi ne kadar zahmete sokabileceğini düşününce mahcup oldum.. Bu arada Onlarca hatta Yüzlerce gizli hayranlarınızdan birisiyim.. Sizi yakından takip ediyorum.. Emeğiniz, TNCTR platformunda takdire şayan benim için.. Eminim bir çok kişi benimle aynı düşüncede.. Bir yerlerde birileri size hep minnettar emin olun, çalışma şevkinizin daim olması dileğiyle.. Selam ve dua ile..
  10. Merhaba Blue_Life, Nt5SetupFromIso (v1.0.0.7 ve 6) Çalıştırıp kurulumu başlattığımda ISO dosyasının içeriği kopyalanmaya başlıyor, yapılan işlemlerin sıralandığı pencere uzun bir süre sonra takılıyor ve hata; [img]http://img6.resimup.net/di/2KLG.jpg[/img] Kurulum burada yarım kalıyor.. (Hedef konumdaki dosya ismini büyük harfle düzeltmem işe yaramadı) Başarılar..
  11. Topiğin İlk sayfasında yer alan *.gz(157MB) ile yaptığım kurulum modifiye edilmiş xp ile hatasız gerçekleşti.. Fakat diğer *.gz dosyası için aynı yönergeler mukabilinde (hata yaptığımı sanmıyorum) Normal windows kurulum ekranına geçecekken; [img]http://img3.resimup.net/di/DXMD.jpg[/img] Bu hatayı alıyorum..
  12. [img]http://img3.imageshack.us/img3/4468/ss20z.jpg[/img] [b][color="#FF8C00"]"advpack.mui, ie4uinit.mui, iedkcs32.mui, ieframe.mui, mshta.mui, msrating.mui, jscript.mui, vbscript.mui"[/color][/b] Yukarıda belirtmiş olduğum dosyaları bulamıyor ve onları ESC yaparak atlayıp kuruluma devam ediyorum.. Bunun dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım.. En azından bu dosyaların içeriği hakkında veya ne işe yaradığı ile ilgili açıklama yaparsanız minnettar kalırım.. Hayati bir önemi yok ise kullanmaya devam edeceğim işletim sistemini.. [img]http://img411.imageshack.us/img411/7065/sshot8y.png[/img] Bu görüntüde ise siyah ekranda belirginleşen "Microsoft Corporation" efekti neredeyse donarak kendine geliyor.. Sonra animasyon harekete geçiyor (kayan şerit normal).. Makinanın açılmasında dişe dokunur gecikmeli efekt geçişi gösteriyor..! (silüetin netleşmesi esnasında) (Unutmadan "Yönetimsel araçlar \ Hizmetler" ile ilgili önceki sorumu atlamışsınız ilgilenirseniz sevinirim) Kurulumu nasıl yapıyorum; (Bu kurulum Blue_Life tarafından uygulanmış ve sorunsuz kabul edilerek yayınlanmıştır) Topic'te yer kaplamaması için link atmayı uygun buluyorum.. Göz atmanızı rica ederim.. [code]http://www.tnctr.com/topic/100852-cddvd-hdd-ve-usb-icin-multiboot-hazyrlamak/page__st__40[/code] Denemediğim yöntem kalmadı, mesele modifiyeli bir işletim sistemi olunca oldukça çetrefilli bir hal alıyor.. Bu yöntemin dışına çıkamıyorum.. En iyi sonucu aldığım yol bu..! Ayrıca bir tavsiyeniz var ise öğrenmek isterim.. Nede olsa NETBOOK sahibi (Cd Sürücüsü olmayan) bir çok arkadaşın derdine derman olacağı ümidiyle bakıyorum.. Saygılar..
  13. Merhaba EKE58 [img]http://img3.imageshack.us/img3/4468/ss20z.jpg[/img] Önceki mayıs yüklemende Netbook bilgisayarıma yaptığım kurulum "Yukarıdaki resmin olduğu" mavi zeminli dos ekranında, bağzı dosyaları bulamadı.. bunların tamamı *.mui uzantılı dosyalardı.. Bunları ESC diyerek atlamıştım.. Bu normal bir durum mu? Ayrıca Norton yüklemesi yaparken hata alıyorum ve çözüm için http://us.norton.com/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&docurl=20080923103733EN&OpenDocument&seg=hho&src=_mi_tran_tr&&a=&b=&e=&product=DING&version=2009&language=turkish&module=9999&error=15&build=Symantec&entsrc=CED_pubweb adresine yönlendiriyor fakat services.msc 'de Uzaktan Yordam Çağrısı bulunurken, Terminal Hizmeti bulunmuyor.. Bunu sanırım çıkarmıştınız eğer bu sürümdede yok ise nasıl yükleyebilirim..? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
  14. http://www.mlfat4arab.com/ Oldukça iyi..! Deneyin
×
×
  • Create New...