Jump to content

bahadır28

Üye
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bahadır28

  1. Merhabalar,

    Telegramdan şöyle bir bildirim geldi ne demek anlayamadım araştırma yaptım ama  bir sonuç alamadım sizlere sormak istedim. 

    Numara veya başka birşey ulaşmadım.

    1285711088_Screenshot_20191011-012455_TelegramX.thumb.jpg.54cb59c1060cacd6dcdd2c04aafe9dd0.jpg551635504_Screenshot_20191011-012450_TelegramX.thumb.jpg.1caf9d4a2985f056e4664c5c73b12ed3.jpg

  2. jdean, 3 saat önce yazdı:

    Merhaba arkadaşlar

    Bende Casper twh  marka laptop bilgisayar var usb okumuyor pc ilk açtığımda eğer usb bişey takılı ise görüyor iki üç dakika sorunsuz çalışıyor sonra gidiyor. Usb ile format atınca formatı bitiriyor sorun yok windows açılınca sorun o zaman başlıyor. Sorun donanımsal mı yoksa driverlerlemi alakalı windows 7 yüklü şuan 

    (Not: Casper müşteri hizmetlerine mail attım driver ve bios için sağolsunlar maile cevapta vermediler.)

    Bunu bende yaşamıştım ama usb3.0 işle doğru driver yükleyince sorun düzelmişti aygırt yöneticisinden donanım kimliğine bir bak ona göre driver indir birde chipset driver güncelle olmadı.

  3. desifre16, 9/13/2019 - 11:34 PM yazdı:

    Android  Data kısmında (com.rarlab.rar)herhangi bi email gmail face watsap vb Size geren mesajlar da link var ve tikladiysaniz o linke günlük olarak  sistem otomatik watsap arka planda yedekleyip  (com.rarlab.rar)yedeğini arka planda karşı tarafa gönderiyor.yanitlayici oldu sanilim

    Hocam merhaba 

    com.rarlab.rar  winrarın dosyası değil mi?

  4. helehoyni, 4 saat önce yazdı:

    Ne almanız gerektiği konusunda yorum yapamam; çünkü ahkam kesmek, ukalalık etmek olur. Fakat demem o ki; her zaman söylediğim gibi sonu "er" ile biten, çamur ürünlerini müşteriyi ikna edip bilgisayar olarak yutturan Casper, Exper, Acer'den uzak durun.

    helehoyni hocam ne almam gerektiği konusunda tabi ki de yorum yapabilirsiniz bunu ukalalık ahkam kesmek olarak alınması bence yalnış olur ben bir cihaz almadan önce sizlere danışmak istedim daha önce kullananlar olur kronik sorunları var ise dile getirilir vs veya daha farklı bir cihaz önerirsiniz buradaki amaç fikir alış verişi benim gözümde. Sonuçta buradaki insanlar piyasanın içinde işi bilen kişiler.

    • Like 1
  5. yunusemre75, 13 saat önce yazdı:

    Yunusemre75 hocam önerin için teşekkür ederim kullanımda mx110 dan mx150'nin farkını hissedebilirmiyim? (araştırmam sonucu %8lik bir fark var kağıt üstünde)

    Birde 8265u ile 8250u işlemciler arasında hız olarak fark var aslında hp seçmemedeki sebep bu oyunlarda sizce hangisi daha öne çıkar.

  6. EgeGrkn, 7 saat önce yazdı:

     

    EgeGrkn hocam,

    temel amacım oyun değil orda belirttim zaten arada bir kafa  dağıtmak için  o da binde bir olur şu an için 0 cihaz almaktan. yanayım hp ve dell özellikle dell kullandım gerek servisi gerek cihaz sağlamlığı konusunda bir sıkıntı yaşamadım sizin ne 'den öyle dediniz anlamadım açıklamasını yaparsanız sevinirim.

     

     

    Frankger, 7 saat önce yazdı:

    Yerli malı almaktansa yerli herkesin malı olunur daha iyi. Yerli olarak satılıp yerli olan tek çivisi dahi olmayan marka bunlar. Kimi uyanıklık edip yerli olduğunu söylemiyor, kimi ise yerliyiz diyor. Her ikisi de çöp satıyor. Şansına iyi gelen tüketici ise malı iyi sanıyor. Türkiye de satıcılar tüketiciyi kandırmayı, kerzilemeyi, keklemeyi bırakana kadar ve de gerçek anlamda yerli birşeyler üretilene kadar alınmaz bir şey. (Önümüzdeki on bin yılda bu mümkün görünmüyor. Tüccar kafası değişmedikçe...) Monster daki donanım uyumsuzluk dertlerinden dolayı onun yerine 2. El olarak ROG, alienware, alınır. (Para nispetinde)

     

    Öyle bir aldatma stratejisi var ki monster ın, açamadığınız oyun olmazsa paranız iade... pc den anlamayan bu ifadeye kanarak alır sadece. Oyunu 2 pikselle açsa dahi para iadesi yok. Niye çünkü oyun açıldı.... tüm grafik ayarları kısılarak açılır oyunlar... satılan cihazda öyle uyumluluklar oluyor ki,kaç tanesini bizzat alarak cihazın frekanslarıyla uğraşıldı hatırlayamıyorum. Grafik kartı, işlemci hepsinde de mi olur ki tam verim alınamasın.

     Frankger hocam,

    Monster  kadıköyde dışarıda cihaz yaptırıp kendi damgasını vuran bir firma  zaten  şu tüccar  mantığı kesinlikle doğru.

    • Like 1
  7. Herkese merhabalar,

    3500TL fiyat bandında günlük,ofis film izlemek ve arada oyun için bir laptop almak istiyorum kendi araştırmalarım sonucu  Hp 15-da1001nt karar verdim sizlerinde önerebileceği bir bilgisayar önerisi var mı bir de Hp 250 g7 6MP65ES ile  Hp 15-da1001nt arasındaki fark nedir  anlayamadım 2sininde özellikleri aynı duruyor.

    Şimdiden Teşekkürler

  8. Ne yapcan Asus onu aldıktan sonra satamazsın 2. el piyasası yok. Nexus 5 gayet iyi süreklide güncellenir. Olmazsa 2. el İPhone alabilirsin. iPhone karlı olur satmaya kalkarsan sonra neredeyse kaybın olmaz

     

     

    Hocam valla iPhone kullanmak istemiyorum android daha çekici geliyor.


    başka önerisi yada telefonlardan tercih yapacak olan  varmı

  9. Herkese merhaba telefon alıcam ama en fazla 800tl bütcem var 800 tl ye bir nexus5 buldum ama telefonculara gittiğim zaman aman uzak tur tarzında tarzında hareketler gördüm telefoncu bir tanıdığın yanına gittim o da bana 850 tl ye bir huawei p7 önerdi. Kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım internetten bulduğum nexus5 mi almalıyım yoksa p7'yi mi. Telefonların ikisininde garantisi var nexus5 in teknosadan 17 ay huawei p7'nin turkcell'den 1,5 sene kadar.

    2 el telefon alırken nelere dikkat etmeliyim.


    Şimdiden Teşekkürler.

  10. Her şey yetiştirilme şekline bağlı. Malesef ki 2000'den itibaren doğan çocukların bu şekilde acayip olduklarını düşünüyorum. Kendilerine ve çevrelerine saygıları yok, onun bunun özentisi, saçma davranışlarla ilgi çekmeye çalışanlar, daha neler neler. Bunda ailelerin boşlamasının da etkisi olduğu gibi televizyon ve internetin etkisi yadsınamaz. Ha böyle tiplerin çoğunlukta olmasına karşın pırtlanta gibi çocuklar da var, sözüm onlara değil.

    valla doğru diyosun abi 

  11. bilgisayarın başlangıçtaki tüm programları deaktif edip açmayı denedin mi ? format atmayıda deneyebilirsin son çare olarak.

    dediğiniz gibi başlangıçtaki tüm programları deaktif'de edip yaptım gene işe yaramadı sistemi komut istemiyle güvenli mod olarak açıp programları hepsiyle denedim gene işe yaramadı


    Sistemi onarmayı dene (format cdsi ile)

    dediğiniz gibi de yaptım gene işe yaramadı 

×
×
  • Create New...